- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
agabe
addikt
Kijelzö alapvetöen jo, a pixelsuruseg klassz, sokkal jobb a kep mint az ugyanilyen felbontasu pentile amoledek.
Képek szerkesztesere me alard hasznalni, mert bar nem ronda, de az eredeti szineknel elenkebbeket jelenit meg valamennyire.
Amire panasz szokott lenni az a beeges, vagy a sotet (leginkabb fekete) kepernyon este eszlelheto fekete foltok a halvany hatterfenyhez kepest. Ezt van aki eszre sem veszi, van akit nem zavar, es kijelzotol fuggo mennyire van jelen, de az tuti, hogy normal korülnények kozott nem lathato, es a sotetben hasznalatkor is inkabb a vajtszemuek vehetik eszre (engem saknos zavart), ezert fontos, hohy amit veszel az normalis garival rendelkezzen. Bolti gari szerintem felejtos.
Az uzemidovel kapsolatban ilyen ”extrem” hasznalattal kevesunknek van infoja, mivel a kepessegei miatt ha nem hasznalja ki valaki a wifi, 3g lehetosegeket, akkor folosleges penzkidobas...de ez szinte mindegyik androidos telora igaz, csak ennel a sebessege miatt mwg hatvanyozottabban. Ha megis elofordul ilyen csak telefonalasra hasznalat, akkor napi 1 ora telefonalassal sztem 2-3 nap kozott birja. Ha kevesebbet telefonalsz akkor tobbet is, ha mwh nem telefonalsz, es minden le van löve benne, akkor egy hetig is mehet talan egy feltoltessel, azaz addig folyamatosan elrheto vagy, de akkor a kijelzot sem hasznalod ezen idoszak alatt. -
Szelley
senior tag
ki kell fogni egy jó minőségű kijelzőt
nekem most 2 hónapos, gyári rom van rajta. egész nap fent van wifin, félórás email frissítések, napi fél óra telefonálás átlagban, normál használat mellett estére kb 45-50%ra merül az akksi. ezt lefekvés előtt 1,5-2 óra alatt lejátszom 15%-ra, majd töltőre fel és reggel kezdődik előröl
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest