- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
-
Rendeske
tag
Mert általában úgy van, hogy rajta találod a t-mobile logót én legalábbis minden telómat a t-mobilnál vettem és mindegyiken rajta virított, amíg le nem kopott...
de mertem remélni hogy egy 150K értékű telefont nem csúfítanak el...
Jól van örülök hogy korrektnek találjátok az árat. Mert akkor megkapom ezt a szuper telót 90K-25K hűségpontért ha jól tudom akkor a 1hűség pont=1ft -
R2D20208
addikt
Én KI4 et a KI8 KI4 es modemével..
(#27261) ez egy nagyon megosztó kérdés. Sokaknak más a pozitiv negativ tapasztalata. Mindenki másra esküszik. Ez így van rendjén. Mindenki másra használja a készülékét. A kérdés volt kemény. Erre nem fog egyértelmű választ kapni sztem.
(#27263) gyl66 én sokkal szívesebben tolok fel kernelt odinnal. Veszteni nem vesztesz.(véleményem szerint)
-
Soound
tag
Semmi extra legalábbis a leírtak alapján
Harder way:
1. Make sure you're running a rooted device.
2. Root your device and install ClockworkMod Recovery
3. Do a Nandroid backup!
4. WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) - do it for real.
5. Install the ROM from internal sdcard using ClockworkMod Recovery
6. Optionally install the Google Addon (through ROMManager is easiest) -
Soound
tag
Mint első androidos tulajdonos próbálok válaszolni
Ha jól értelmezem akkor:
cyanogenmod SGS2 rom-ja nem a samung által kiadott ROM-okra épül. Ők fogtak egy teljesen alap google által kiadott (mondjuk) 2.3.7-es ROM-ot, és ők ezt alakították SGS2-re. Ugyan azt csinálják amit samsung csinál, amikor ROM-ot "készít" egy adott telefonhoz.
Minden más rom amit mondjuk XDA-n látsz (talán MIUI kivétel, ha jól tudom ők cyanogen-t használják) azok a samung által kiadott ROM-BÓÓÓL építkeznek, ezt toldozgatják.
cyanogen -> maguk szabják a teljesen alap google-s androidot SGS2-re
minden más "romkészítő" -> a samung által SGS2-re szabott ROM-ot használják, és azt javítgatják.jó példa: HP Touchpad WebOS alapú maga a tablet, de cyanogen rom segítségével írtak rá androidot. Ez a tablet soha nem látott androidot, mégis rá tudták szabni.
lényeg a lényeg hogy custom rom és "custom" rom között van különbség
-
mivan80
aktív tag
Itt a cikk, ha másokat is érdekel.
-
bepe79
addikt
-
Soound
tag
Hát mivel ezekről a komoly másodpercekről grafikon készült, biztosan rettenetes örökkévalóságról beszélünk
Amúgy furcsálom Apple húzását, mindenki iPhone5öt várt, erre csak ráncfelvarrás volt, semmi több. Ugyan azt a voicecommandos szart nyomatják mint SGS2 nyáron. De az is BÉTA.
-
Biohazard95
csendes tag
ja csak elszált mindenem elfelejtettem menteni de kies el volt egy mentés névjegyekröl
de nem megy vissza azzal sem =/ na mind 1
telefonnal sikerült meghülyíteni a google fiókot... kiakartam törölni a névjegyzéket mert minden névjegyzék 2x volt meg erre elszánt a sinc a névjegyzékkel azóta -
smoli
aktív tag
Beállítások -> alkalmazások -> alkalmazások kezelése -> gmail -> adatok törlése -> gyorsítótár ürítése
Nekem hasonló szituban így javult meg.
-
bepe79
addikt
-
killerjohn
addikt
hát, mostantól nem a legjobb telefon az biztos... (jézusom, meg ne hallja ezt egy iFun...)
igazából komolyan is gondolom, meg nem isofc nem crap féltégla, csak hát már nem a legjobb
<-- itt a smiley-d
Villain is van, de a korábban említett "arcossága" miatt most direkt nem teszem fel:
-
HardRic
addikt
Komoly lesz, de ezt pénz miatt biztos kihagyom, de ha kell egy SGS4-ért öli is fogok
ICS is nagyon komoly elmondások alapján. Most néztem, mobilarénán volt Nexus S cikk januárban, SGS-re már februárban volt Gingerbread rom. Remélem hasonlóan lesz ez SGS2-vel és ICS-sel.Prien: nem értem hogy engedhetnek meg magunknak ilyen szart.
-
Jadro
veterán
Mázlija volt annak aki az elején beleugrott.
Pedig fordítva szokott lenni. Nemrég akartam Brando fóliát is venni és a PDA boltos srác azt mondta hogy ahonnan rendeli (gondolom speedshop) ott sincs, mert rögtön elviszik mind ahogy megjönnek. Célzott rá hogy a T-nél jól megy a cucc, gondolom ezért az áremelés is.
Viszont elértünk oda, hogy függetlenül érdemesebb venni. Én bő egy hónapja alig pár ezressel (na jó, majdnem 9 az a pár
) drágábban vettem függetlenül, két év samu garival mint most a dominós ár. Ezek szerint viszik a magasabb árral is rendesen.
-
KaoszTom
aktív tag
2.3.5
Tegnap este óta nyomkodom masszívan (közben aludtam is) és még egy FC, reboot, leállás nem volt.
Még tesztelem azt is, hogy hívás fogadásnál benne van-e bug, hogy néha később kapcsol be a mikrofonom. Ha ez nincs benne, akkor még az FM rádiót is beáldozom, és maradok ennél. Ez a hiba az őrületbe kerget.Itt akkor meg is említem, hogy a Marketről letölthető CallDelayPatch nem orvosolja a fent említett hibát, 3-4 hívásból egyszer tuti háromszor kell "hálóznom", hogy meghallja a hívó...
-
-
HardRic
addikt
Igen. Apámnak megmutattam egy fényképet amin egymás mellett van a zajPhone a GS meg a GS2, és megkérdeztem, hogy hasonlítanak-e. Azt mondta, hogy az összes mai telefon egyforma, egy fekete lap elől, semmi változatosság.
Hát bizony igaza van, ez a 'trend', minden telefon egy kaptafára épül, most ezt felhasználni pereskedésre... gusztustalan.Egyébként ez mindenhol megy, minden termék esetében, csak kevésbé tudódnak ki a dolgok. Volt hogy az LG is betiltotta a PS3-at néhány napra a bluray miatt, a piac észre sem vette.
-
ForRedGlory
félisten
Azon kívül hogy szánalmas, máshogy kezdek nézni a telefonomra.
Ebből Samsung akár jól is kijöhet, gyorsan kiüríti a készleteit, mert vinni fogják mint a cukrot Európában, és mire itt a tilalom, úgyis jön a következő tel, ami az i5 ellenfele lesz, és leverni mint a sz@rt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest