Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
csabám #10658 üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy van egy advanced restore menü pont a restoron belül. Itt ki tudod választani, hogy csak a systemet, vagy csak a datat, stb. akarod visszatölteni. Ha másik rom kerül a pda - ra akkor nem szabad visszarakni az egészet. Elég csak a data. Systemet hanyagolni kell.
-
dekanov
tag
válasz
csabám #10654 üzenetére
Tegnap miután felraktam a mostani romot rootoltam is egyből, így csináltam egy backuppot próbaként ezzel a cwm-mel. kb. 600 mb lett.
Miután vissza bebootolt a telo az előző romból visszamaradt widgeteket dobált szana szét az oldalakon, valamelyikre kiírta h nem található...
vakartam a fejem elég rendesen...
Egyébként köszönöm a választ. -
Sógi
addikt
válasz
csabám #10654 üzenetére
Tehát, ha nyomok egy ilyet cwm-ben: "Backup - Teljes mentést lehet csinálni a jelenlegi ROM-ról" akkor full mindent lement ahogy írtad: "appok, annak beállításai, teló beállítások, smsek, belső sd, stb."?
Ez nagyon jól hangzik, ha így van! Minden adott jelenleg, van cwm-em is, csak hely kell gondolom neki pár giga...?(#10656) csabám: Köszönjük!
-
én sehol sem látok, csak várják...
tombike; nem minden multi csc támogatja a magyar szolgáltatós beállításokat!
poczabence; én az oxxke2 verzióssal teszem fel!
tombike; a (magyar) swype nem csak huzigálva jó, lehet pötykörészni is, nekem úgy is jobban bejött, mint a sima samsung billentyűzet!
-
aktív wifi kapcsolat esetén természetesen jelen van, hiszen akkor kell, hogy fusson, de a wifi kikapcsolásákor automatikusan kikapcsol mind a két funkció, és el is tűnnek a futó alkalmazások listájából!
DaviD202 akkor a külső alkalmazásokkal van a probléma, nem a rendszerrel vagy a telefonnal!
-
-
pestibenji
senior tag
-
-
RedCat
senior tag
Kitettem mind a két gombot. Az egyik előhozza a Mobilhálózat beállításai panelt (2g/3g gomb), a másik hol kizöldül hol nem (ez a data Connection). De az utóbbit hiába kapcsolgatom, az adathálózat üzemmód kikapcsolva marad. Neked ez jól működik, változtatja a beállításokat?
-
RedCat
senior tag
Köszi, kipróbálom. Érdemes a pro-t választani, vagy csak reklámokban különböznek?
Még egy kérdés: Ha "lahúzom" a status bart, akkor ot van wifi, bluetooth, gps, hang és elforgatást tiltó ikon. Ezeket nem lehet kicserélni/bővíteni? Hasznos lenne ide egy 3G adatforgalmi on/off kapcsoló is. Lehet ezeket cserélgetni, esetleg bővíteni?
A 3G-t csak a menürendszer "legmélyén" lehet ki/be kapcsolgatni? Gondolom akku takarékossági szempontból jó lenne kikapcsolva tartani és csak akkor be, ha szükség van rá. Jól gondolom vagy ez már ezen a telón/rendszeren nem számít?
-
íme; link [pda; xwkf1, modem; xxke7(2), csc; oxxke2 - xeh is!]
odin; re-partition kipipál, illetve felhúzás előtt és után is ajánlott a rendszeren a teljes reset!
akinél az előző firmware verzió nem megfelelő csc állománya miatt elmászott a magyar product code valamilyen külföldire, ott; *#272*imei# -> xeh (magyar) kiválaszt, és ok! figyelem; ez teljes nullázással jár! -
igen, magamnak raktam össze a három állományt, mivel az alap xwkf1 esetén a csc ojvke4, ami nem tartalmazza a magyar (xeh) product code alá a szükséges állományokat, ezért azt lecseréltem egy oxxke2 verziósra, illetve xxke7 modem két változatban létezik, abból az újabbat tettem be!
mindjárt becsomagolom, és feltöltöm valahová! -
djapor96
senior tag
Akkor hogy is van ez?
CWM -mel backupoltam mindent, majd felraktam a KE7 helyett a KF1-et.
Ha a clockwordmode mappából a system file-t áthelyezem/átnevezem, akkor nem állít helyre semmit. Ha benne hagyom, akkor olyan a gép mintha a KE7 lenne rajta.... sőt a névjegyben sem KF1-et ír, hanem Ke7-et..... Hogyan tudom system nélkül az appokat helyreállítani.....??? -
rankesz
veterán
Igen, ez sajna benne van a pakliban hogy az nVidia a tegra felé fogja a fejlesztőket terelgetni...
Amúgy azt hallottam hogy az SGS1 hummingbird procija se sokkal gyengébb mint a tegra, akkor gondolom a 2 jóval bikább lesz a mali 400-al, de akkor se érsz vele semmit ha nincs kihasználva...Én is először elszomorodtam emiatt, majd belegondoltam hogy a telón alig játszom...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest