Aktív témák
-
-
-
-
Értem, köszi! Kezdek eltévedni a ROM-ok között. A tapasztalatok alapján látom, h a KF-sorozat jobb a KE-nél (a KDF-ről, amivel a gariból visszakaptam a gépet sürgősen el akarok pucolni, hálistennek root+efs mentés sikerült, bár specifikus insecure kernel nincs rá).
1 hetet lehet, h várok még, hátha jön egy 2.3.4-es ROM...
-
rjg
őstag
Ok, akkor ugyanarról beszélünk, csak nekem ez korlátozott funkcionalitás a Symbianhez képest. Egy-két "zaklató" ellen valóban jó. Én nem használom, nekem nem fáj a hiánya, de anno amikor WinMo-ra váltottam, hiányzott ez a lehetőség, Hátha a váltáson gondolkozónak ez is szempont, tudjon róla, ne legyen kellemetlen meglepetés.
-
rjg
őstag
Ha arra gondolsz, hogy a névjegyzékben a kontaktoknál egyesével meg lehet adni, hogy "dobja el" az adott kontakttól érkező hívást, az nekem nem valódi hívásszűrés. A Symbian-nél alapban tudtál csoportokat definiálni és pl azt beállítani, hogy munkaidő után az otthoni profilban csak a család, meg a barátaid bejövő hívásait "szólaltassa" meg. Az Android alapban ezt nem tudja, csak külső alkalmazással.
-
-
djapor96
senior tag
Nekem itt mindkettő be van pipálva kezdetektől fogva, de eszébe sem volt soha visszarakni.... Valakinek rakta már vissza automatikusan vagy ez csak ilyen urban legend?
Mellesleg a market--> my market --> orders -be sincs benne az összes installált app
Ha viszont rákeresek a progira, akkor mellé INSTALLED -et ír.... , de a listába nincs benne
-
snoopy
aktív tag
Akkor ezt most nem egészen értem, pedig azt hittem igen.
Bocs az értetlenkedésért.
Akkor most azt pakkot amit linkeltél úgy ahogy van fel lehet tenni élből vagy kell előtte rootolni, vagy az ilyen rootolt izé már egyben is? Minden megvan csak ez nem tiszta. Gyárinál maradnék, ha lehet amúgy, ha csak a mappa miatt lényeg meg, hogy szabadon garázdálkodhassunk. -
snoopy
aktív tag
Ehhez van valahol útmutató segítség, hogy miket csinálni mivel? Nyilván van valahol, csak nekem ez még annyira új, hogy nagyon. Elvileg csütörtökön kapom meg és megválok a jó kis 6020-as nokiámtól végre és már túrnám is rá ezt. Aztán remélhetőleg a 2.3-4-ig elleszek vele.
Addig majd ismerkedek vele meg az egész droidsággal.Na két linket is betoltak mire ezt leírtam.
-
pitimany
tag
Kali én hiszek Neked, mert látszik, hogy értesz hozzá, azt fogom én is használni.
Más! Rrootolni, roomolni akarom az sgs II-t. Ugye nincs jelentősége annak, hogy USB hibakeresés be van e kapcsolva, vagy Kies mód, amikor download módban csatlakoztatom a telefont számítógéphez? SGS I-nél mindig felajánlotta, hogy milyen módban csatlakoztassa. -
RedCat
senior tag
Köszi
A beállított telefont hogyan tudom a legkevesebb munkával ugyanilyenre visszaállítani romcsere után? Gondolok itt telefonszámokra, email beállításokra, alkalmazásokra, azok beállításaira, képernyő elrendezésre, stb.
Illetve erre milyen rootolt kernelt javasolsz? Vagy ez már rootolt ami benne van? -
SM1
csendes tag
Koszi.
Esetleg v.mi "profil valto" progit tudnatok ajanlani? Igazabol csak annyira kellene,h este magatol manjen at repulo modba es reggel vissza (de PIN-t ne kerjen mert akkor kezdetben a fonokom morcos lesz
)
Sogi:
TBP-t mar olvastam es felirtam a beszerzedo app-ok koze de meg minden uj es az widgetekkel is szivok engyenlore
Hetvegeig ki(kell)ismerem a dolgokat azt utanna johet a root, ill a frissites...Mellesleg ha most feltolok egy ujabb ROM-ot akkor ha hivatalosan megjelenik a 2.3.4 akkor azt fogom tudni frissiteni vagy akkor megint ugyeskednem kell?
-
hallerúr
csendes tag
A hivatalos is ennyi úgy emlékszem:
pop3.enternet.hu, 110-es port
smtp.enternet.hu, 25-ös portsokkal több mindent nem is nagyon lehet beállítani, a fiók létrehozásánál értelem szerűen POP3 fióknak lőttem be.
Az új poén: most nézem, wifin csatlakozva pedig nem küld emailt...
Itt a két screenshot (a mailcímet töröltem):
thanks!
-
-
Sógi
addikt
Kösz, ez most egy nagyon fontos infó volt számomra a későbbiekhez!!!
Lehet enélkül károkat okoznék a jövőben..
Jó lenne egy ilyen haver aki ennyire vágja a témát, egy éjszaka és pár sör mellett szét lehet romolni a telefont + sokat tanulni(#7113) pzstm: Nézd el nekem kérlek, mivel már nem 0%-os a véralkohol szintem
-
Sógi
addikt
Ok, akkor tiszta, lementem amit feltöltöttél és ha eljön a gyalu ideje, akkor a lerírásod alapján felteszem.
Az akkura visszatérve, ha mondjuk 4 órán keresztül AB-zol vagy csak nyomkodod egyhuzamban átlagos használattal, akkor pl. reális lehet ez a kb 35%-os csökkenés?
Bocs, de ezt nem bírom feldolgozni -
Sógi
addikt
Kösz, végre megértettem ezt is
Te tudsz vmit
Asszem szívesen feltenném a gyári KF1-et (gondolom ez a gingerbread KF1 lehet a jó?) (akku tesztelés céljából), abból létezik egy fájlos?
Most próbáltam használni a keresőt, de a linket nem találtam, azért visszatekerek pár oldalt hátha rá bukkanok, de ha esetleg vki tud hirtelen egy linket, amit feldobhatok KE7/KF1 liteningre-re wipe nélkül, akkor köszi
-
Sógi
addikt
Aha
És mit jelent a modem jelen esetben?
Azt nem értem, h yoleeka is KE7-et tett fel először, ha jól emlékszem és neki KE4 az alapsáv.
Én ezt I9100XWKE7_I9100XXKE4_I9100XEUKD1 tettem fel, aztán feldobtam már a KF1 liteningot és nekem KE7 az alapsáv.
Melyik a jobb, ha az alapsáv KE4 vagy KE7? kösz(#7026) pzstm: aha, kezdem érteni, ezt xda-ról szedted le, ugye vagy itt linkelte vki? De ezt gondolom wipe nélkül nem tudom feltenni? Vagy igen? Kösz
-
Fortunei
csendes tag
Megnyugodtam, hogy semmi baj a memóriámmal
Valóban frissítettem .t72killer: nincs fagyasztva , a telefon nem rootolt ( valószínűleg nem is lesz ), inkább kilövöm kézzel , már rutinná vált, hogy wifi kikapcs, futó szolg.hoz be, megosztás kikacs. - kész
Nem jön vissza, csak akkor, ha újra bekapcsolom a wifit.
CrawlinG : igen, azt.
-
-
pzstm
titán
swype nekem nem gyerebe, nem használom....most jelenleg angolra vna állítva telefon, de kiválasztottam, hogy magyar nyelvet használjon bevitelre (vagyis billentyűzeten vannak ékezetek.) Természetesen nem estem még neki egyből ennek az egyfájlos update-nek..hátha lenne majd XW-s belőle...illetve samfirmware-en sem látom.....
meg persze chainfire részéről sem elérhető hozzá root, csak az általam használt XWKF1-hez
-
Fortunei
csendes tag
Aha, szóval akkor megint egy telepített alk. lesz a ludas . Már jártam így egyszer, de akkor pontosan tudtam, hogy melyik lesz a bűnös, mert csak azt az egyet raktam fel, s utána kezdődtek a bajok, leszedtem, utána minden oké lett. Most viszont nem tudom, melyik lehet a kakukktojás, többet is töltöttem le, többet pedig frisítettem. Hogyan lehet azt kideríteni, hogy melyik ragadt be ?
Köszi. -
Próbáltam, ebben a sorrendben is fekete, úgy néz ki, sikerült elpusztítani a bootloadert (és még kitudja mit, amitől a download mód beindulása függ).
#6680: busybox mkfs.ext2 , csak éppen a rossz partícióra. Gondolom a bootloader partíciója nincs mountolva a rendszer működése közben, a busybox meg nem kiabál, hogy rosszat formázok
.
#6681: az akksi kb 90%-on van, ez nem lehet gond.
-
pzstm
titán
mármint ha a google fiókommal belépek, akkor a marketen a my apps alatt megtalálhatom az összes alkalmazást? és 1 klikkel újrahúzhatom? Mert akkor ez teljesen okés nekem....a néhány beállítást meg a mappákat meg kézzel megcsinálom
Így viszont az SMS-eim is megmaradtak....
-
Gizmo94
veterán
Természetesen, ebben a tekintetben igazad van, csak tapasztalatot osztottam meg, mivel jópár haveromnak volt gondja SGS-ekkel, különféle szervízekbe vitték a telefonokat, probléma pedig sehol sem merült fel (eddig) persze ez nincs kőbe vésve, megoldás viszont mindenre van.
Az edddigi tapasztalat szerint a prémiumkategóriás telefonoknál nemigen vergődnek semmivel, mert a gyártó is sokkal többet elnéz ebben a szegmensben, mint a közép, vagy a kommersz szinten.
-
Gizmo94
veterán
Tudom, hogy így van, de annál sem foglalkoztak ezzel, meg ennél sem fognak, ezt mondta a szervízes haverom.
Tudják,hogy a userek 90%-a belenyúlkál a kütyükbe, de az a véleményük,hogy ezek erre is valók.
Ebből szerintem még senkinek nem volt problémája, akár brick módba ment SGS-ekkel is gond nélkül ment a szervíz.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest