- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nem emlékszem, mert nem nagyon nyúlok mostanság a proci sebességhez, de talán touch-x, de mintha dancsuri azt is 1.6-on tesztelte volna, talán batista, de ott nem néztem, rá kellene itt keresnünk a keresővel
Lehet thundkernellel megy...(#16700) Csakesz87 : Már csak használnod kell és kész
-
-
-
DeathAdder
veterán
-
adodaniel
őstag
De ugyanúgy csinálok mindent, mint KG2-nél. Elmentett fájlok jók, mert akkor visszamentek. Rootolva van a KG6, titanium feltelepítését nem lehet elrontani, innentől nem tudom mi lehet a gond, de minden ugyanaz.
A folyamatjelző nem indul el, de ha megszakítom, akkor azt az appot épp visszaállítja. Egyesével így végig lehet menni, de nem hiszem, hogy ez megoldás.
-
-
dancsuri
veterán
ha a mentésed nem ment fel az azért van mert valamit elq..tál.
a sok felesleges progorol itt más a véleményed . a kikapcsoló gomb meg alapon van, igy 4 de a progik közt van a szerkesztője amivel18 féle feladatot társíthatsz hozzá -
zeroo5ux
aktív tag
a kikapcsoló gomb funkcióinak szerkesztésére lett fejlesztve a Theme Settings program, nagyon hasznos
(gondolom ezért volt alapból csak 4 lehetőség)amúgy criskelo & go launcher párossal nagyon jó a ram használat, hideg indítás után szabad ram ~600MB majd használat közben ~500-530MB szabad ram (facebook samba viber)
eddig olyan 300-400MB volt mindig szabad, nagyon fejlődik ez a telefon
-
zeroo5ux
aktív tag
ez az új csodarom egy ember szerint csodarom, mert sok sort tartalmazott a changelog... ( szerintem nem kéne ilyen nagy kijelentéseket tenni a közeljövőbe már csak azért is mert félre vezető lehet olyanoknak akik nem romolnak minden nap, de ez csak egyéni vélemény
)
Batista bootanim amúgy jobban megnézve elég gány a minősége ennek az animációnak szerencsére nem kapcsolgatom sokat a telefont de addig is marad a bios bootanimáció
-
Sógi
addikt
Az újaknak mindig kell egy kis idő
Had lássák át, h mi fán terem ez a cucc
Majd 1-2 hét múlva mikor már érti a rendszert, akkor majd evidens lesz a root...
Én is paráztam először, 1,5 - 2 hétig KE2-őm voltMondjuk 1-2 hét szinte csak olvasással és ismerkedéssel telt..
(#16300) dancsuri : Igazad van, ezt benéztem/elfelejtettem
Milyen eredetit?
Sky 3.0-ára felmegy "szépen" vagy nem is erről van szó? -
raycoon
tag
És nekem melyik hiányzik?Hmm és az mi lehet? Kb mekkora? És miért is nincs nekem?! Lehet, hogyha a CWM Manager-ből indítom, akkor elrontja?(#16217) Sógi: CWM Manager 1.80 CF-root 4.00
Innentől kezdve akkor nem értem.. Az 1.8 adott volt, mert az volt benne a KE2-es CF-root kernelben..
-
Motyi
senior tag
-
Motyi
senior tag
Beállítások --> Veteték nélküli és hálózati --> Mobilhálózatok:
Csak GSM: csak 2G hálózathoz kapcsolódik, tehát max edge
Csak WCDMA: Csak 3g hálózathoz kapcsolódik, max ami a csövön kifér (viszont ha nincs 3g lefedettség akkor telefonálni sem tudsz)
GSM/WCDMA: az elérhető leggyorsabbra csatlakozikHa aksi kímélés kell és elég ha szinkronizálgat a teló + néha pár mail ilyenek akkor csak gsm a nyerő, ha gyorsulás kell akkor a kevert vagy a full WCDMA
Asszem nem kell bepipálni, de kollégám elkérte a telóm és eltűnt vele, majd jól rálépek a tökére és hanyatt lököm ha előkerül.
-
Én is elolvastam, de nem értettem belőle semmit, mivel még nem volt droidos telóm, így szépen baktattam át a pdafanclub-ra. Mind1! Nem szeretnék vitázni, és nem is ezért jöttem, de jó ha tisztába vagytok vele hogy nem csak engem zavar néhány fórumozó trágár lekezelő stílusa...
-
Sógi
addikt
Ez érdekes, mert más is mondta ezt, de az 1.31-el csinálta, mert nekem az 1.30-al ilyet nem művelt, én nem frissítettem 1.31-re, mert minek tettem volna....
Azért, ha úgy érzed dobd fel próbára criskelo romját is, nálam nagyon bejött.(#14963) Gizmo94: egyetértek lite-al kapcsolatban, csak nálam most agymosás volt és a csicsa romokra mentem rá, de ha megunom tuti felmegy lite is tesztre
Azért kezdenek a romok letisztulni, már több, mint egy hete KG3 van
Mikor jön KG4?Várjátok mááán?
(#14965) ERPY: Mindhárom kedvencem alatt a 2.0.0.2-es fut!
-
HUTCHDB
nagyúr
ok. köszönöm a választ!
edzés után készítettem a videót, így kicsit remegett a kezem......
igazából az érdekelt, hogy a felbontás és a minőség közel hasonló-e mint a "gyári" készüléken.
nekem itt nagyon jónak tűnik, de hát ugye nincs (nem volt) viszonyítási alapom.szerk:
(#14538) laleh !
próbáld ki a poweramp-ot!
marketből letölthető a próba verzió, ha a teszt alapján teszik és úgy döntesz, hogy kell, akkor keress meg privátban -
Sógi
addikt
KAI!
Rájöttem mi vót az, tbp tolt fel a háttérben1,5 gigát dropboxra, az tartotta ébrenAzért azt megjegyezném, h nagyon nagy előnyben vannak az ide tévedő vagy GS2-re váltó GS1 tulajok
Persze, h idegesítő lehet a sok alap kérdés, teljesen megértem, már rég kiszúrtam, h van pár GS1-es játékos ittszerencsére
(#14311) RedCat: TBP backup
és be van lakva
-
RedCat
senior tag
Pedig gond van vele. Egy példa: Anyunál van wifi a nappaliban. Ha kint ülünk a teraszon, akkor az én SGS2-esemen, az öcsém SGS2-esén már nincs wifi. Apa az udvar közepén még wifin néz videot az iphone4-el.
De ugyanezt veszem észre a munkahelyemen. A lépcsőházban az iphone3-assal még volt wifi. Ezzel a telóval sosincs.
Szóval ez létező probléma.Mett: A slideit nem "kémkedik"? Sokan leszedték küldöldi forumokon emiatt. Még figyelmeztet is telepítéskor a telefon.
-
HUTCHDB
nagyúr
igazából semmi.
én csak azt szeretném, ha észrevennétek azt, hogy ez a készülék a lehetőségek tárháza.nem kell a másikat piszkálni, PLÁNE NEM ÚGY, HA NEM IS TETT FEL A VÁLASZRA FELHÍVÓ KÉRDÉST.
inkább arról kellene pl. diskurálni, hogy melyik kernellel lenne jobb a wifi hatóereje, ki mit talált mondjuk a hangminőség javítására, vagy éppen melyik billentyűzettel lehet jobban kezelni az "ékezetes" betűket ...stb.
(#14299) Mett:
pontosan!
ez a baj, hogy már itt minden butítva van.......nem tudom miért....alábecsülik az usereket
annak idején mit össze kínlódtunk a dolgokkal......, hogy egy adott dolog összejöjjön.....fekete képernyő, fagyás, "S" logo.....szóval azok voltak a szép idők....ugye csabám ? -
HUTCHDB
nagyúr
"Most nehogy már az legyen a baj, hogy leírtam a véleményem, és hogy nem térek át..."
ajánlottam neked?
kértem tőled, hogy minősítsd?
mondtam, hogy nagyon jó és mindenki h....e, aki nem tér át, nem teszi fel?nem!
nézzük a szigorú tényeket:
(#14109) HUTCHDB:
bmarko-n és rajtam kívül senki nem használ MIUI-t?
(#14110) ERPY válasza HUTCHDB (#14109) üzenetére:
Én nem tudom, vagyis nem értem ezt a miui mizériát, valahogy engem egyáltalán nem érdekel SGS2-re. Most minek szenvedjen az ember egy toldozgatott-foldozgatott valamivel, ami gyakorlatilag csak egy új kezelőfelület nem 100-as működéssel. Gyorsabb úgysem lesz a teló, és mivel a Samsung ellát minket minden földi jóval elég sűrűn, pár romkészítő pedig főz nekünk gyors és használható romokat amikben minden tökéletesen működik, akkor nem látom értelmét. Ez azoknál a készülékeknél elterjedt sztem inkább, akiknek a gyártó xarik a frissítésre, és ami van rom az is egy katasztrófa. Ugyanígy vagyok a Cyan romokkal. Erre a készülékre sztem semmi értelme.
Mindez persze privát vélemény, nem megkövezni érte.de a személyeskedést félre téve, nem csak rád van ez kihegyezve, hanen úgy általában írtam le az itteni dolgokról a véleményemet.
(#14287) cundeyy:
hát az új MIUI sem ezen, sem pedig az SGS I-en (samsung captivate) nem merül mint állat.
előfordulhat, hogy 1,2,3 órával kevesebbet bír, de nem számottevő a különbség.
másik kérdésedre a válasz az az, hogy nem muszáj fehérrel használni, én most feketén nyűstölöm.(#14288) Sógi:
ismétlem magam:
ha itt nem kezdőknél is felmerül az a kérdés, hogy mit jelent az, hogy "upgrade"...
na tehát ez itt azt jelenti, hogy frissítésnél nem kell az egész telepítés előtti wipe-okat megcsinálni, csak a system-et kelt törölni, majd mehet a rom."Azt azért hozzátenném ismét ehhez a romolás össze-vissza témához, h szabad világ van és mindenki azt használ ami neki tetszik és be is meri vállalni"
pontosan erről beszéltem!
-
cundeyy
tag
Szerk lejárt.
Viszont még egy kérdésem lenne.
Most ugye a gépről belemásoltam az "aaaa" mappába 3 képet, azt megjelent a telefonban az xy könyvtárban.
Megnyitottam, kiírta, hogy betöltés, és pár mp múlva megjelent a kép.
Ezt mind wifi-n keresztül veszi gondolom, és nem kerül át ténylegesen a telefonra.
Tehát amit abba a mappába belehúzok, az fizikailag nem lesz a telefonon?
Mert én lényegében azt szeretném elkerülni, hogy mindig a gépre kössem a telefont, hogy ha szeretnék valamit fel / le venni.
Próbálkoztam már sok ftp programmal, mint pc mint telefonon, de egyik sem nyerte el a tetszésem.
Ez a megoldás jó lenne, ha tényleg a telefonra kerülne a cucc. -
cundeyy
tag
Most már mást ír ki...
Permission denied.
Ha jól értelmezem, akkor a username az a pc-nek a felhasználó neve lenne.
Csináltam egy "aaaa" mappát a C gyökérbe, majd megosztás, felhasználóknál engedélyezés: mindenki.
Jelszavazva nincs a gépem, tehát a pass-t üresen hagytam.szerk: megoldva.
KösziNem, nem kellett jelszavazni. Megy jelszó nélkül is.
-
csabám
addikt
-
Sógi
addikt
Már nem vágom az egészet, közben jött pár haver és ez lett belőle, full káosz, annyi a lényeg, h tudjak hívást fogadni
Most itt tartok és nem értem az egész történetet
De legalább jiget nem kellett használnom
mondhatni rekordot döntöttem cf bench-el(#14101) kecsetihunor : Most épp azt sem tudom hol vagyok, kicsit erfeldült ez a keddi nap
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest