Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
csabám #19604 üzenetére
Ui : tisztellek teged, es nem fogok vitaba keveredni veled. Es valakinek tetszik , neha egy kis vicc is a szakmai dolgokon kivul. Leirtam a velemenyem. Semmilyen szakmai, techforumot nem fogsz talalni, ahol neha neha be ne koszonne valaki tudod ?
Leultem.Ulve maradok az egyesemmel.
Blero : Koszonest befejezni irgumburgum !
-
R2D20208
addikt
válasz
csabám #19602 üzenetére
Talan, mert te vagy itt egyedul szakember, es mas embereket, mas is erdekel, nem csak a szakmai resze a dolognak. Es az hogy teged nem erdekel miuin kivul semmi custom, itt a 90 % erdekelt azokban a temakba is.Tudok ajanlani, teljesen , szakmai erededetu oldalakat, ahol custom romrol, temakrol szo sincs, de sztem ott is koszongetnek...Mar ne haragudj....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
csabám #19519 üzenetére
Na mi az, leírhatod, senki nem tudja, pedig kurva köööööönnyű
Mellesleg a progress eddig: Aktualizáltam KH3-ra a leírást és kicsit egyszerűsítettem. Már kész a battary calibration és a magyarázata, plusz a root is bővítve lett kicsit. Most állok neki a főzött romoknak, az 1 fájlos frissítésnek, a 3+1-esnek stb.kecsetihunor: nem, nem az
-
HXY
addikt
válasz
csabám #19441 üzenetére
A CM7 nem tetszett. Nincs benne hangrögzítés. Meg az alap téma se volt valami szép.
És a billentyűzeten z-y fel volt cserélve.
Aztán jött a Lightening, Criskelo. Ez a kettő egész jó. ACriskelo tényleg jól bánik az akkuval tegnap éjféltől reggel 8-ig csak 1%-ot fogyasztott.
A JKay AOSP lockscreen nagyon tetszik. Hogy lehet programokat választani benne?
Most meg a Batistát próbálgatom. -
HXY
addikt
-
muveszur
addikt
válasz
csabám #14715 üzenetére
Most jó kedvem van
Visszahoztam a sírból a laptopom, meg bmarko talált nekem egy felesleges szóközt
, így hát nekiláttam a téma ápdétnek...
RomKitchen, Cognition romokra már elérhető...Egyelőre nem XDA-n, hanem a Google+-omon...Így hát aki kiváncsi rá, lehet nyugodtan követni engem...Ez a Litening miért nem cwm-es? Utálom
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csabám #14711 üzenetére
csabám!
igen, elismerem, ez így volt!mesterem, muveszur!
annyira jó ami most rajta van, hogy már frissíteni sem akarok!
ezt most nagyon komolyan mondom!
majd ha letisztul, hogy mennyire stabilak a fejlesztések akkor esetleg felteszem.csabám!
emlékszel hogy vártuk a pénteket?
aztán rájöttünk, hogy azért azonnal ne tegyük fel, mert 1-2 apróság borsot tör az orrunk alá....így egy idő után 1-2 napot vártunk a flash-el.
vagy rosszul emlékszem? -
Flashhh
tag
válasz
csabám #14670 üzenetére
Köszönöm!
Már épp kezdtem körmölni harmadszor is h nem az akksi toltottsegre gondolok
Tovabbra is a térerő sávra gondolok.(#14671) Grawens: Azert valtozik a tereronel is a szin mert merul az akksi?
Eddig még nem tapasztaltam csak tegnap tunt fel pedig eleg gyakran nezem az akksi statot.
-
F-ECT$
titán
válasz
csabám #14615 üzenetére
Tesztelgetem még egy kicsit, de az már látszik, hogy ha 3G-n hagyom, akkor 2-3%-ot eszik óránként. Ezzel kb reális is, ami egy kolléga írt, hogy 0 használattal 2 nap alatt merül 100%-ról nullára. (48 óra * 2-3%)
Viszont ha lekapcsolom a 3G-t, akkor bőven 1% alatt fogyaszt óránként.
Használatban:
-netezés: 40%/óra
-játék: ez csak becslés, de szintén 40%/óra körül
-filmnézés: 20%/óra
-zene/rádió: 5-10%/óra -
-
dejv
tag
válasz
csabám #14132 üzenetére
igen,de próbáltam a gyári állapotban levő telefonomon frissíteni a cam fw-t samsung appson keresztül,és azt írta,hogy a legfrissebb van fent
először azt hittem,hogy a rom alapból tartalmazza az fw-t és ezért nem enged frissíteni,de aztán megtaláltam ezeket az apk fájlokat,és így gond nélkül frissítette a kamera fw-jét,azóta látványosan szebb képeket csinál a telefon,úgyhogy bizakodó vagyokha appsról szedtem le egyszerűen nem engedett frissíteni,ráadásul most felraktam az 1.31-es cognit és minden samsungos app eltűnt nekem,úgyhogy nem is tudnám frissíteni samsung appson keresztül
-
-
WaterWave
veterán
válasz
csabám #13522 üzenetére
én ezt értem is, de csináltam multkor ugyanilyet, és sajnos ötösével írja ki, mert így van beállítva...
hiába raksz fel 0-100 png képeket, ha a rom nem tudja csak ötösével...
tehát ha neked az aksid 79% on van, akkor 75% ot fog mutatni a szám a battery ikonnál...
mikor meg tölti az ember akkor se mozog felfelé az állapotjelző, megmarad lent az alsóvonalban...de ha nálad nem így volt akkor érdekelne hogy kell... elvileg valami xml fileokat kell átirni, a megjelenítés miatt, hogy ne ötösével rakja ki, hanem egyesével, de elvileg az nehezebb dolog
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #12646 üzenetére
Aham! Ha jól értelmeztem ez egy bővített funkciókkal rendelkező főzött rom!
Több beállítással és jobban testre szabhatóbb, mint egy általános főzött romocska, ez qrwa jól hangzik!(#12650) xtremetuning : ha ez bejön és zsír lesz, akkor lehet cogni kuka lesz, végre van célom az életben, kettő is, először cogni 1.2 aztán CyanogenMod XX
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Macrodroid
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest