- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #10077 üzenetére
Akkor kies leszed + samsung mappa eltávolít, gép restart, kies újra telepít, ekkor sem árt egy gép restart, ezután látnia kell...Gondolom névjegyzék+média külön le van mentve....
USB hibakeresés be van kapcsolva a telefonban?(#10078) kali: Ugye minden 3-at pipálnia kell odinban?
(#10080) adodaniel: 10065-ben pont most írtam
-
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #10067 üzenetére
Akkor most mire vársz?
Telefon alaplapi usb-n download módban, odin látja a telefont, telefon akku legalább 30%-on?
Auto reboot és f reset time is kipipálva?(#10072) richie900812: kb 5-6 perc és kész is, ne aggódj, ha sokáig indul újra majd a telefon, ez normális...Én addig nem húztam le az usb-ről amíg teljesen újra nem indult...
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #10064 üzenetére
Eddig mit csináltál? Milyen rom van fent? Mentettél amit kellett?
A KG1 fájljai vannak betallózva, telefon download módban van és rá is dugtad a telót az alaplapi usb-re és odin látja is?"pit = pit, pda = code, phone = modem, csc = csc_multi"
(#10066) richie900812: Na látod, nem vagy te hülye
(#10067) richie900812: Végül is rájöttem, h mind1 mi van fent, hiszen úgyis gyalul mindent a 3+1 fájlos rom, re-partitiont kipipáltad?
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #7557 üzenetére
Szinte bármit érdemes (haverom még az autókat is onnan veszi), ami tetszik és kielégíti az igényeidet
Én eddig vettem hozzá egy olcsó dokkolót, fóliát, kemény védőtokot, puha tartó tokot és egy akkus mobil töltőt.
Igen, minden sokkal olcsóbb, csak várni kell rá általában 1-2 hetet. -
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
-
Gizmo94
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz
Richard! #5899 üzenetére
akkor tényleg 1 nap
ezt olvasd el (minden romre érvényes) -
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #5899 üzenetére
Úha, ez gáz.. Biztos vagy benne, hogy most erre okvetlenül szükséged van?
Inkább olvasgass vissza, és nézd meg művészúr kolléga írását, tanulmányozd részletesen, mielőtt nekiállsz.
Ha nem félsz tőle, nagyon egyszerű lesz, művészúr is teljesen világosan , apró részletességgel leírta a menetét, de linkeltek más oldalt is, olvasd el, nézd át az összeset, amíg nem tiszta a kép.
Csak no para és ne kapkodj, mert azért a téglagyártás esélye megvan, ha nagyon elszarod. -
CrawLinG
tag
válasz
Richard! #4272 üzenetére
Köszi
én is kiszámoltam nekem csak 25 öt kéne lerakni mert ezzel go net L-el venném + új előfizuval kiszámoltam így a részlettel előfizuval netel = havi 9280 ft-mbe kerülne.Csak az a kérdés hogy elöfizetés miatt kikell e fizetni előre valami dijjat .Mert valakitől ugyhallotam hogy első honap végén + 20 ezerel küldték a számláját persze ez késöbb lebeszélhető volt csak egyfajta biztosítéknak kellet a t-mobilnak. De remélem nem így van
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #4264 üzenetére
Ajánlom a kézikönyv elolvasását és akkor beállítod saját ízlésednek megfelelően
Amiket letöltöttem hozzá:
Youtube, facebook, Winamp, Zseblámpa, call meter, no lock, brightness level, chime time, go contacts, go dialer, go sms, gauge battery widget, dolphin browser hd, speed test, gps test, google sky, qr droid, angol szótár, mobo player, bluetooth file transfer, tubemate, app 2 sd free, go launcher, light flow, paypal, ebay, android file manager, juice defender ultimate, process monitor, random ring, myphoneexplorer, fast reboot, widget locker, alarm clock xtre, android assistant, data counter widget, fastcam, little photo, total commander
Ezek nagy részét a droid marketen meg tudod nézni, ha nem vágod az angolt, akkor használd az oldal fordításátLaunchereket érdemes letölteni és kipróbálni, mert azzal tudod testreszabni a főképernyőt, ikonokat...stb..Ezen kívül még van fent pár virusírtó, de állítólag ezekre nincs nagy szükség...
És egy halom játékot, ez is az ízlésedre van bízva..Remélem tudtam segíteni
Nálam a wifi tökéletes
-
-
-
CrawLinG
tag
válasz
Richard! #4058 üzenetére
jókérdés: Mondjuk én is inkább személyesen venném át de úgytudom egy darabig nem lesz közvetlen a t-pontokba.Webshop annyival jobb hogy ha új előfizetésel veszed akkor kapsz 120 percet ingyen vagy 50 sms-t és 50mms-t.Egyik barátomnak most jött meg a s2 semmi baj nemvolt vele.Mondjuk életemben én is csak egyszer vettem webshopon keresztűl pedig 15 éve t-mobilos(westel) vagyok.Ha valaki hallott valamit afelöl hogy érkezik t-pontokba ,azt kérem ossza meg velem is hogy melyikbe érkezik először
remélem MOM,Mammut ilyenek
üdv
-
tejeszacskó
tag
válasz
Richard! #4043 üzenetére
ha tudod a szerződéshez felhasznált kódjukat (amivel be tudsz lépni az oldalon telefonszám, alatta pedig jelszó, ami a szerződéses jelszó) akkor tudsz rendelni, vagy ügyeket intézni a nevükben
az én kérdésem pedig:
T-mobile webshop tapasztalatok? ismerősöm rendelt egyszer egy nokia c5-00 készüléket és használtat hoztak ki neki, utána pedig 1,5 hónapos tortúra után kapott másikat.
attól félek hogy hibás készüléket hoznak ki..
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest