- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
csabám #24684 üzenetére
Ő izé passz...
Becumiztam mert az egy fájlos, mámint a KI4-es...
annyira meg nem vagyok spííííler, hogy tudjam annak a modemét hogyan lehet feldobni a mostani alá...
Ugye az egyfájlos az egy .....tar.md5 fájl. Na most ha abba bemegyek akkor van benne egy modem.bin dezt gondolom nem eszi meg az Odin, vagy ha meg is eszi haza is vágja a telót, csak azért mert átnevezem tar-ra... -
WaterWave
veterán
válasz
csabám #24679 üzenetére
egyetértek...
majd a főzelékkel megoldjukgps-t viszont én se értem, én is úgy éreztem tegnap hogy lassabb, pedig mobilnetes gps-el toltam, az meg ugye még gyorsabb...
bár lehet a facebook kavart be, mert az 1.7.1 nél valamiért néha gps jelet keres... franc se érti miért...IGO-val majd tesztelem...
igen IGO-valDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
csabám #24555 üzenetére
De valamit nem értek...
Letöltöttem a zip-et, abban van egy readme, egy speedmod patch kiterjesztésü fájl, meg egy .tar (ami ismét odinra utal...) kiterjesztesu fajl, ami a tulajdonkeppeni kernel...Hülyeséget beszélek... *.tar kiterjesztésü a kernel (speedmod-kernel-s2-k1-t40.tar)
Ezt hogy CWMben? -
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #24478 üzenetére
Köszi, ezt pont meg akartam keresni...
(#24479) Sz.Miki: Át van szabva a témázása és másik kernel van benne, sztem próbáld ki, így egy nap után azt mondom a szokásos darky minőség
Miért nem próbálgatjátok a romokat? 1 óra alatt lepróbálok 4-5 romot
Még, ha nem lenne full nandroid mentés és nem létezne a tbp, akkor még meg is érteném(#24471) florikam: Az a lényeg, h 24 hó hu garis legyen és előtted nyissák fel a matricát!
Lehet, h 2.3.5-re nem is főznek a szakácsok
Túl nagy a csend... Vagy beletört a kis bicskájuk
-
R2D20208
addikt
válasz
csabám #24444 üzenetére
Csabám...Miért áll meg az Odin Zimage- nél Speedmode felrakásánál? PDA- ban van, nincs reboot...
Odin:
odin v3 engine
file analysis
setup connection
initialization
get pit for mapping
firmware update start
és végén zImagemiért áll meg bármelyik kernelnél itt az odin??? Egy ismerősömnél. És nem jutunk egyről a kettőre.Vagy bárki..Irja már meg mi lehet? Minden rendben telóval USB illesztő stb stb...
-
-
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #23757 üzenetére
Mármint a ragemod kernelt ajánlod?
Jó cucc? Nincs túl értékelve xda-n
Ezt a siyah kernelt is feldobom(#23759) DjBlero: Darky nagyon nagy, de én is hiányolom a témákat hozzá, bár tuti van, csak nem vágjuk
De ott van a kitchen is, ott olálkodj össze magadnak vmit
(#23758) Draken: Nem tom miért, de engem a hányinger kerülget a fehér telefonoktól
Persze elfogadom, h neked nagyon tetszik -
Sokka
aktív tag
válasz
csabám #23655 üzenetére
Akkor érdemes elmenteni amit linkeltél, Sajnos nem tudok englisül, úgyhogy csak akkor értem, ha valaki magyarul is tudatja. És akkor ezután a következőképpen kell eljárni:
-Új rom Odinnal felrak.
-Root kernel.
-Old Bootloader.
-JIG-elés.
Ugye jól értelmezem?Szerk.: Már csak az a baj, hogy valamiért nem tudom letölteni. Elküldenéd mail-ben? Köszi!
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #23595 üzenetére
Ugyan már, legalább vki figyel a hivatalos hírekre is és sokakat érdekelhet is, hiszen sokan frissítenek kiessel
Itt is sok olyan hsz volt, h kiessel tolta fel az fw-t és "ő nem nyúl hozzá mással", bár akik ezt írták nem valószínű, h követik ezt a topicotDondragi: 2.3.5: még jobb akkuidő, még gyorsabb kernel, még több bug javítás
Lehet benne lesz a új Jkay theme editor is vagy akár a superuser ikon
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #23575 üzenetére
Lehet, h vmit nem értek, de már jó ideje 2.3.4-et használunk, akkor ez most miért jó hír?
2.3.5-re vagy 2.4.1-re vagy mire várunk, nem?
Vagy kajak el vagyok tévedve már agyilag?(#23579) ERPY: 2 sec különbség...
Tuti az a nagy szám, h majd kiesen is lehet már 2.3.4-re frissíteni
(#23569) Varszegig : Én nem használok kiest, csak odin + samfirm romok + custom.
-
DonDragonka
őstag
válasz
csabám #23575 üzenetére
Bocsi, de javítottam a linket, mert a tiéd, például nálam nem hozott be semmit...
Good nyúúzz... -
No.01
addikt
-
-
Sógi
addikt
válasz
csabám #22323 üzenetére
Neeeeee
Erre várok ezer éve, ha kell még meg is veszem minnyá
De nincs a készülékek listáján az S2....????(#22325) csabám: Akko meg minek linkeled?
Ez nagy fail most ember
De én megbocsájtok
Bár csak érdekességnek írtad, úgyhogy thx, hátha lesz nekünk is, amiben nem kételkedem
-
Prien
addikt
válasz
csabám #22217 üzenetére
Nyugalom, H+ még csak Pesten és környékén van, szerintem vidéket pár hónap múlva tudják lefedni.
Jó lesz ez majd, főleg a 2000mah akksival.
A merüléshez csak annyit,hogy éjjel 1-kor levettem töltőről, 100%. Reggel fél-9-kor ébredtem, ránézek: 97%. Se repülő mód, semmi, csak Edge. KE7. Nesztek -
HXY
addikt
válasz
csabám #19441 üzenetére
Most legújabb batista van fent, ebben is törlés van.
Kíváncsi lennék, hogy ki volt az a *****, aki egy időjárás widgetben a clear-t törlésnek fordította. De az is lehet, hogy egyszerűen ráeresztettek egy fordítóprogramot, ami nagyon gagyi megoldás, nem egy prémium termékhez méltó...
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest