- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Gergőkee #30058 üzenetére
A válaszom ezelőtt 5000 hsz-el volt: West-End-es Samsung szervíz véleménye
-
F-ECT$
titán
válasz
Gergőkee #30074 üzenetére
Elmondom én hogy csinálom:
1. elmentem az sms-eket -> ezt amúgy sem árt néha megtenni
2. elmentem a progikat tbp-vel -> ezt sem árt rendszeres időközönként
3. otthon wifivel letöltöm az új romot
4. recovery: full wipe + install
5. elindítom a telót, beállítom a nem elmenthető dolgokat (nyelv, hangok, stb)
6. visszarakom az sms-eket és a tbp mentést
7. kirakom a widgeteket
8. örülökEzeket lazán meg lehet tenni pl tv nézés közben, ugyanis a "hosszú" dolgokat (letöltés, rom install, tbp backup, restore) megcsinálja magától a telefon. Időben kb így néz ki (elöl, hogy én mennyit töltök vele, utána zárójelben, hogy a telefon meddig dolgozik magában):
1. 1 perc
2. 1 perc (5 perc)
3. 1-2 perc
4. 2-3 perc (5 perc)
5. 5 perc
6. 2 perc (5 perc)
7. 3 percSzóval rá kell szánni kb fél órát, amiből olyan negyed óra az, amit aktívan ezzel kell tölteni. Cserébe mondjuk nem kelt fel éjjel, hogyha feltöltődik az akksi, fel tudom venni a telefonbeszélgetéseket, jól testre szabhatom a lock screent, könnyedén tudom témázni, el vannak mentve az adataim, így bármilyen gond esetén visszaállítható a telefon, stb. (Ezeket a módosításokat gyári romon is meg lehet jórészt csinálni, de nem a kiesen keresztül, és most a "kies" vagy "nem kies" a kérdés.)
-
Sógi
addikt
válasz
Nagyon egyszerű megoldani, hogy akár 1000 odinos flesselés után is be tudjam adni a szervizbe és szépen meg is javítsák vagy kicseréljék garanciában
Egyszerű, teljesen 0-ra kell csapni a telefont és kész...Volt itt erre példa már, sőt sztem még le is van írva, hogyan kell....Azt még a szerviz sem állítja vissza, sőt meg sem tudja nézni (akármilyen új kütyüt is kapnak a samutól), h mi volt a telefon sw története, egy választás marad, a csere...Teljesen egyetértek azokkal (kies), akiknek alapjáraton is tökéletes ez a telefon, mert ugye az!
..és elég gyorsan jönnek a frissítések kiesen keresztül is mostanában
Nekem ami nem tetszik az alap romokban, az a témázása és nincs semmi extra animáció + bln és bootanim sem működik vele... -
-
Cathulhu
addikt
válasz
Az a baj a kiessel, hogy ha van valami oltari gond a keszulekeddel, amit egy romcsere javit, akkor is varhatsz ra honapokat. En akkor frissitettem eloszor odinnal, mikor a gyari rommal 5 perc angry birds utan ugy melegedett, hogy szo szerint feltettem a telot, es mar 1.5 honapja kint volt ra a megoldas de a kies csak annyit mondott nincs frissites. Egyszeruen muszaj volt
-
ToM2oo4
tag
válasz
Gergőkee #29989 üzenetére
Hát itt nem írtak semmi konkrét dolgot. Az egy dolog, hogy Chainfire anno talált egy olyan kódrészletet, ami talán egy második számláló létezésére utal, de ahogy nézem, jópár hónapja senki nem erősítette meg. Ha létezik is, a magyar szerviz nem foglalkozik vele, ugyanis mint mondtam, nekem sem szóltak semmit a root-olt kernel miatt. Szerintem a Telemax-nak van annyi dolga, hogy ne foglalkozzon a számlálókkal.
-
ToM2oo4
tag
válasz
Gergőkee #29978 üzenetére
Remélhetőleg csak elnéztek valamit. Nem lenne jó, ha emiatt nem lehetne gariztatni. Egy mezei CF-Root telepítés is lök egyet a számlálón.
Egyébként én azt mondom, ha egy memóriába írni lehet, akkor azt a tárolt értéket nullázni is lehet.Ha tényleg van egy második számláló, 100%, hogy lesz rá módszer, amivel törölni lehet. Én el tudok képzelni akár egy custom bootloader-t is.
-
killerjohn
addikt
válasz
Gergőkee #29712 üzenetére
jézus úr isten, szerintem vágd földhöz azonnal
ezt a szart
de igaz, nokia 3210 óta nem gyártottak értelmes telót, ami 2000 órát tud menni folyamatos snake mellett egy feltöltéssel, és még akkor sincs baja, ha a folyosón azzal hülyülünk a suliban, hogy azon csúszkálunk. Ez a samsung is egy rakás sz*r.
XWKJ1 ha jól értem ha jól értem még az XXKI4-nél is újabb?
sanszos! -
gyl66
tag
válasz
Gergőkee #29702 üzenetére
Elég sűrűn. Megnyitás után működött, kilépni is kilépet, de ha elindítottam egy másik alkalmazást utána (mindegy hogy mit) akkor újraindult. Azt figyeltem meg, hogy amíg el nem indítottam újra, addig nem jött elő a jelenség, utána viszont igen. Mióta nincs fenn egyszer sem fordult elő.
DE2JAY: Nem fc, újraindulás. És ez nem jött jól, ha épp a tárcsázót indítottam...
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest