- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
csukasi
tag
válasz
RedCat #10496 üzenetére
Az elforgatást én sem próbáltam még. Lehet azért nem sikerült elsőre, mert nem indítottam újra a telefont. Szerintem nincs olyan drasztikus változás, talán a beállításokban van több lehetőség. No meg kiírja a technikai infókat, hát elég szépen megdolgoztatja a procit. Bár videóhívásnál ez talán természetes is.
-
JOkE01
tag
válasz
RedCat #10383 üzenetére
Hát akkor én rendesen félreértettem az egészet. Nekem az lett volna a célom, hogy a pc-n tárolt mkv-t le tudjam játszani wi-fin keresztül a telefonomon. Ez sikerült is a VLC-vel, de azt hittem, hogy a samba meg a cifsmanager még jobb erre a célra.
Így már értem köszönöm.
-
No.01
addikt
En meg szenvedek a beallitasokkal mert nem jonnek a levelek, de itt a forumban tobbszor emlegettet Enhanced nevu appot mar beszereztem... kommentek alapjan nagyon jo de nalam meg nem mukodik
Allitolag hetfon beallitjak az IT-saink. BB-t hasznal nalunk mindenki a cegnel vagy esetleg Iphone-t, de az android eddig itt europaban kimaradt... allitolag en vagyok az elsoMajd beszamolok... A frissitesnek is nekiallok (THX Kali
) csak legyen egy nyugodt oram...
Sajna tegnap sikerul kora du-ra KO-ra tennem... raadasul a toltom is otthon maradt.***Mas: Gyari autostartot hasznal mar v.ki? Itt hollandiaban hianycikk
mar tobb, mint 2 hete varok ra. Remelem megeri.
Sygic nagyon jol mukodik itt. 20EUR-ert meg "trukkozni" sem erdemes foleg, h ezert a komplett EU terkepeket megkapod.Otthon jobb a masik nagy konkurens?
-
HardRic
addikt
Nekem kb 15-20 képernyőzárás után másképp néz ki a screen off effekt, olyan pixeles, kockás lesz, valamint böngészőben csak akkor mutatja oldalt a szürke kis pozíciójelző csíkot amikor az ujjam a képernyőn van, amikor lendületből görget akkor nem látszik. Talákoztam még pár aprósággal, de azok csak egyszeri esetek voltak.
-
a sima e-mail kliensben, vagy valami speciális szerver, mea...stb?
előbbinél elég csak a bejövő és a kimenő beállításokat megjegyezni/leírni, utóbbiknál pedig a fiók típusának a függvénye!Csabi42; csak frissítés, és a jelenlegi állapot teljes megőrzésekor számolj azzal, hogy nem teljesedik ki 100%-ig az újabb firmware verzió minden tudása, illetve több hibalehetőség adódik!
-
ezek legyenek engedélyezve, hogy a lehető legtöbb korrekt mentés készüljön a jelenlegi rendszerről, és majd visszaállításra kerüljön;
beállítások -> védett adataim -> adatok biztonsági mentése!
beállítások -> védett adataim -> automatikus visszaállítás!
a névjegyzéket gondolom felszinkronizáltad a gmail fiókodba, onnan egyszerűen leszinkronizálod majd az új rendszerre!
e-mail; szerintem csak a gmail beállításokat menti el, a külön beállított fiókot nem, sms mentésre vagy kies, vagy külső alkalmazás! -
az xwkf1 is jó az akkumulátoros üzemidő szempontjából! kipróbálhatod az xwkf3/xxkf1 kombót, de szerintem nem lesz jelentősen jobb! amennyiben nem nyúzod agyon, és nem a manuális használattól merül, úgy ellenőrizd a(z) alkalmazásokat/beállításokat, hogy mi hajtja a rendszert!?!?
-
-
pal444
csendes tag
Makró módban a fókuszálás határozottan jobb lett. Ha egy adott távolságnál nincsen közelebb a téma, akkor gond nélkül megtalálja a fókuszt. Most már csak azért nem tökéletes, mert ha annál közelebb van a téma, akkor is néha azt jelzi, hogysikerült jól beállítani a fókusz pedig nem.
-
- igen!
- beállítások függvénye!
- beállítások függvényében több adatot/beállítást is!
- ha beállítod/engedélyezed a mentést!
- megfelelő beállítás esetén automatikusan működik!
- megfelelő beállítás esetén a market által megjegyzett, és új/nullázott firmware verzió esetén újbóli telepítésre felkínált alkalmazásokat ismét telepíted, bizonyos beállítás mellett még az alkalmazások korábbi beállításai is visszaállítódnak automatikusan!
fontos beállítások;
beállítások -> védett adataim / mentés és visszaállítás / adatok biztonsági mentése!
beállítások -> védett adataim / mentés és visszaállítás / automatikus visszaállítás! -
Sógi
addikt
Ezmiez??? Kezdőképernyőnél home gomb melleti bal gombot megnyomod?
Bocs de én ezt nem értem...Nálam ilyen nincs, jó mondjuk már nem túl gyári a telóm
Programokat találsz az andorid marketen, érdemes sokat olvasgatni a pdafanclub.com-on is és vannak még egyéb lehetőségek is -
a 3 + 1 állományos az igazi úgy, hogy előtte és utána is teljes reset, és frissítéskor kipipálva a re-partition! így egy teljesen tiszta friss rendszert kapsz, nem csak frissítgetettet! a mentés visszaállítgatásának én nem vagyok a híve, mert esetlegesen a problémák is visszaállításra kerülnek - ha voltak -, továbbá eltérő firmware verzióknál változhatnak bizonyos címzések/kiosztások, amik egy korábbi - eltérő - visszaállítás miatt betehetik a kiskaput a rendszernek, és különböző problémákat okozhatnak!
-
Gizmo94
veterán
Ú, ez sok kérdés.
1, bármelyik, amelyiket szeretnéd, vagy jobban tetszik
2, jó lesz,ha tetszik, a különbség az,hogy az egyfájlosban bennevan a root, a négyesben nincs, valamint, hogy az egyfájlos nem wipe-ol, azaz békénhagyja az adataidat, a négyfájlos letöröl mindent.
3, ha visszaolvasol, minkét kérdésre választ kapsz, nem is kell sokat, 5-6 oldalt.
4, a pzstm által is használt CWM-et pl, vagy titanium backupot, vagy van egy rakat egyéb. -
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest