- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
killerjohn #13831 üzenetére
erre azt javasolnám, hogy (amennyiben lehet) forwardold az összes cuccot egy emailcímre, és ezt csekkoltasd a gyári email-appal. Vagy gmailre menjen minden ->így nem akar kismillió felh. fiók szinkronizálódni örökké...
#13836: sokmindent
Pár bug akad még (pl alkalmasint böngészőfagyás) de egyre javul a gépecske.
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #13706 üzenetére
Ez a Lite gyerek nagyon termékeny. Naponta több romot is kinyomat. Kicsit kapkod, nem értem miért. Pedig mindenki tudna várni 1-2 napot ha szükséges, a jóhoz.
-
fecs
senior tag
válasz
killerjohn #12721 üzenetére
Jaja, nem pihen a dzsigoló.
-
válasz
killerjohn #12222 üzenetére
hja, elég nagy a fejetlenség az elnevezések körül, KG2es ROM-ok már kószálnak egy ideje a neten -csakhogy azok 2.3.3-asok voltak.
Egy érdekesség: a KIES nem akarta felismernia friss KG2-es telót, újraraktam (driverekkel 1ütt) és azóta megy
Prímán vissza tudtam álljtani az email-beállításokat is (4 fiók jelszavai, szerverbeállításai) KIES-sel. -
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #11970 üzenetére
mindig felrakod mind a 3 fájlt. csak az 1 fájlos romnak az a lényege, hogy egybe van mind a 3
-
válasz
killerjohn #11970 üzenetére
csak akkor nem kell csc, ha egy állományos (csak pda) frissítés megy fel, 3 + 1 állomány a re-partition esetén kötelező!
a magyar xeh product code támogatás az oxx csc verziók estében adottak! -
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #11933 üzenetére
Nekem a skype sem, sem semmi más nem eszi az akksit. (A legtöbbet fogyasztó appom a Dolphin HD, na az képes 10 perc alatt 4%-ra.) Egyébként nagyon jó fogyasztásokat produkálok. Tegnap írtam éppen, hogy a Cogniban valamit nagyon jól eltaláltak, mert ezeket nagyon jól kezeli. Végülis ha azt veszem, hogy 12 órán át tekert a skype, és mindennel együtt 3%-ot evett csak az akksiból, akkor nem fogyaszthat túl sokat. Max 1 %-ot írnék a számlájára 12 óra alatt a repcsi módos tesztemben. Persze az időjárás widget is biztos frissített volna, ha lett volna rá lehetősége. Nekem az fél órára van állítva. (Palmary)
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #11917 üzenetére
fent van KG2, üzemel rendesen.
-
Richard!
addikt
válasz
killerjohn #9504 üzenetére
hát persze -.-
egy kis wifi,egy kis mobilnet,egy kis AB,és 1 óra telefonálás.éjjelre repcsi mód.
-
válasz
killerjohn #9483 üzenetére
Az én 7$-os kínai akksijaim (1800mAh, és a 7$ postaktg-gel értendő) legalább olyan jól bírják, mint a gyári. Rendelj ebayről, felejsd el ezeket a "Mo.-gon adjuk 2x-annyiért a cuccot" kereskedőket...
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #9480 üzenetére
De akkor pl már nem inkább ez éri meg jobban? [link]
-
válasz
killerjohn #8848 üzenetére
Személyszerint jobban megbízom egy gyári ROM-ban. Abban is lehet hiba, de a további főzés újabb hibalehetőséget generál, olvastam már boot-loopot okozó nitroz-romról, félkész litening-ről, stb. idővel lehet, h felteszek egy főzött romot, de megvárom, míg a szakácsok jobban belejönnek a dologba+"nevet szereznek".
-
válasz
killerjohn #8848 üzenetére
nem mindenki szereti a buherált firmware verziókat!
xxkf2 és xwkf3 - az xx firmware verziókban gyengébb a magyarítás, nincs magyar swype...stb támogatás! -
Varszegig
veterán
válasz
killerjohn #8519 üzenetére
nexus s-t szerintem
-
somnia
senior tag
válasz
-
iScream^
csendes tag
válasz
Mert a 2.3.4 alapfeltétel a videotelefonáláshoz adathálózaton.
-
HardRic
addikt
válasz
killerjohn #8501 üzenetére
Obostore.com-ról.
-
HardRic
addikt
válasz
killerjohn #8495 üzenetére
Gyárira gondolsz? Mert utángyártottat most rendeltem 2-t.
-
dejv
tag
válasz
killerjohn #8371 üzenetére
wow,állítgattál valamit a kamerabeállításokban?
-
Csabi42
tag
válasz
Én sosem fogok ilyen képet produkálni. Kamera kampec, azaz gyári hibás.
Szép ez a kép minőség.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Lájkolnám, ha lehetne!!
-
Drbonci
aktív tag
válasz
killerjohn #8269 üzenetére
Nálam biztos hogy többet bír mint a gyári , pedig azt is normálisan töltöttem . Nekem is furcsa de tényleg így van . Van itt még aki használ ilyen aksit és ő is hasonlóan jó tapasztalatokat irt , pedig neki a gyárival megegyező 1650-es aksija van ha jól emlékszem .
-
Drbonci
aktív tag
válasz
killerjohn #8133 üzenetére
http://www.vatera.hu/samsung_galaxy_s2_i9100_akkumlator_1463882365.html
-
Gizmo94
veterán
válasz
killerjohn #8106 üzenetére
Te miről beszélsz most? Olvasd újra amit írtam.. Hátha sikerül értelmezned.
-
djapor96
senior tag
válasz
killerjohn #7560 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a többit miért nem írják ki. Az IGO hivatalosan nem létezik Androidra, ergo warez, azzal meg mi itt nem foglalkozunk.....
-
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #7532 üzenetére
olyat kell venni ami állítható, így tokkal is befér...
bár olyannal még nem találkoztam -
dejv
tag
válasz
killerjohn #6388 üzenetére
köszi szépen
-
dejv
tag
válasz
killerjohn #6305 üzenetére
hát igazából semmit,mert mikor összekötöm a gépet a telefonnal,a kies azt írja,hogy csatlakoztassam az eszközt kies módban,mert a kies nem támogatja a jelenlegi csatlakozási módot
-
Richard!
addikt
válasz
killerjohn #6301 üzenetére
ki halt meg?
akkor sztem marad a régi -
Richard!
addikt
válasz
killerjohn #6296 üzenetére
engem zavar és kész.
-
Gizmo94
veterán
válasz
killerjohn #6296 üzenetére
Talán azért, mert két hsz. nagyobb helyet foglal, mint egy, tehát szerkesztéssel lassabban telik a topik. De olyan mindegy, ha betelik, nyitnak újat.
Másik ok lehet, hogy kevesebb hsz. mellett kevesebbet kell görgetni, ami nyilván marha fárasztó. 2.5 fokkal nagyobb ujjgörbítés kell az egér kerekén a scrollhoz.szerk: én nem állítottam off-ra, mert minek?.
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #6281 üzenetére
nekem ha beírom hogy "Ada" már arr ais feldobja őket
-
krisz073
tag
válasz
killerjohn #6283 üzenetére
mivel tudom a legegyszerűbben és leggyorsabban rootolni ?
-
Best-Seller
csendes tag
válasz
killerjohn #6281 üzenetére
A rocket dialer is ilyen, de mivel van ékezetes billentyűm keresésnél, ezért nem zavar, h á-t írok, ha á-s nevet keresek
(#6282) krisz073: jaja, root kell neki előbb... Pdafan-on korrekt leírás van a rootolásról és romolásról, odinnal lehet..De mi az az odin, mi?
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #6117 üzenetére
Most olvastam, hogy a 7D-nek pont az a baja, hogy a képeken található sárgásodást képtelen megjeleníteni. Szal hidd el, ottan van-e a sárgásodás, éljél-e együtt vele-e hát no.
Na ennyit erről, téma részemről lezárva, remélem azért senkit sem sértettem meg.
Komolyan, akinek problémája van a készülékkel, vigye szervízbe, azzal jár a legjobban, nem pedig össze vissza frissítgetni. -
Varszegig
veterán
válasz
killerjohn #6117 üzenetére
nem azt írná, hogy fotosop, hanem azt hogy hát sárga, mint a citrom, nem látod?
-
sajp63
tag
válasz
killerjohn #5712 üzenetére
Ezt a kodot (pl. "AW") honnet lehet leolvasni vagy kiolvasni?
-
cqr
aktív tag
válasz
killerjohn #5813 üzenetére
akkor nincs harag remélem
Természetesen nincs. : )Késő van már, megyek starcraftozni, ahhoz nem kell agy
Fogadok, hogy teamliquid-re ezt nem mernéd beírni.
(De ez itt már nagyon off, úgyhogy "glhf".. : d ) -
cqr
aktív tag
válasz
killerjohn #5810 üzenetére
amit meg írtál, hogy "proprietary", annak olvass jobban utána, ugyanis a vicc, hogy pont fordítva van az egész.
He? : d
Amit linkelsz az is majdnem szóról szóra azt írja amit én is írtam. : ) A PVR például épp egy proprietary formátum, és ezt nem támogatja, míg az ETC a standard része. Én is használtam annak idején mikor a pvr shellel fejlesztettem iphone-ra. Szóval köszönöm a felvilágosítást, de lehet, hogy nincs rá szükség, legalább is nem ebben az irányban. : )
(Ezeket amiket linkelsz én is olvastam, bár én nem csak "olvastam" : )
-
cqr
aktív tag
válasz
killerjohn #5805 üzenetére
2) "mikor optimalizálják?". Majd biztos hanyatthomlok minden játékszoftverfejlesztő nekiáll bugfixelni meg új utasításkészletre felkészíteni a játékait mert pár 10.000 SGS2 tulaj telesírja a padlást. Talán pár hónap múlva, de nem jövő hétre.
Az S2-n (alapvetően) azért nem indul el a játékok egy része, mert a mali400 nem támogat bizonyos "proprietary" textúra tömörítő eljárásokat, melyeket néhány játék bizonyos okok miatt használ. (A standardban rögzített eljárások/formátumok természetesen támogatva vannak.) Így várni kell, amíg ezt a fejlesztők átírják.
-
muveszur
addikt
válasz
killerjohn #5754 üzenetére
A gyári romok flashelését úgyse számolja...nem kell izgulni...jig-gel amugy is nullázható...
-
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #5752 üzenetére
Hogy a rendszer számolja a flesselést az biztos, hogy a limit 40 azt más fórumokon olvastam (ami persze nem szentírás)
-
csabám
addikt
válasz
killerjohn #5725 üzenetére
Ha beindul a Rom kitchen akkor megoldódik a problémád ([link])
Hamarosan én is érkezem ide. Végre. . .
Muveszur, bmarko82: Grat a romhoz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Hát csinálj Te. Fogj egy deodexed update.zipet, és takarítsd ki.
-
Csabi42
tag
válasz
Jól csinálod, ezeknek nagy részét én is likvidálnám.
#Varszegig: Nem merem megcsinálni a root-olást. Inkább elviszem majd a szervizbe. A hivatalos dolgokat részesítem előnyben. De majd meglátom. A Spicámat anno meg tudtam csinálni.
-
válasz
Te aztán alaposan kitakarítottál
-
Prien
addikt
válasz
killerjohn #5710 üzenetére
Nocsak, hogyhogy egy kalapba kerültünk eme fejlődő államokkal?
-
d.beni
aktív tag
válasz
killerjohn #5672 üzenetére
nekem is tetszik!holnap érkezik meg, majd irok hogy kemény bőr e vagy hajlitható puha.bár a telefont még nem tudom beleprobálni....(pénteken jön csak meg)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
killerjohn #5506 üzenetére
Igen, ez az pontosan
-
ForRedGlory
félisten
válasz
killerjohn #5271 üzenetére
Az érdekes, nekem 8 hónapig volt fólia nélküli SGS-em, mindig zsebben hordtam, egy mikrokarc sem lett rajta.
-
hallerúr
csendes tag
válasz
Milyen fóliát vettél?
A Brando Ultra Clear Protector plus az enyémen hibátlanul teljesit.
-
Varszegig
veterán
válasz
A KE8 az indiai firm
No.01: tudnunk kéne, milyen a céges levelezésed? Exchange, Kerio, Lotus Notes?
-
greencard
tag
válasz
killerjohn #4894 üzenetére
A sensation-nek még az órája is késett.
-
pestibenji
senior tag
válasz
killerjohn #4894 üzenetére
hát igen
Egyedül az IU az ami jobb kicsit a htc-ben, de egyrészt nekem a Samsungos is baromira tetszik másrészt ezeket könnyen lehet módosítani mindenféle programmal (Pl Launcherpro, SPB Shell 3D) . -
LBandi
aktív tag
válasz
killerjohn #4740 üzenetére
Konkrétabban kifejtenéd?
(A kifejtés előtt olvasd el az előző hozzászólásom.) -
muveszur
addikt
válasz
killerjohn #4700 üzenetére
Villainrom 1.1 + 3.5 cf-root kernellel tökéletesen működik nálam...
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #4694 üzenetére
tök jó, hazavágta a telót
wipe cache/dalvik cache után is FC-zik a fél rendszer.
(villain 1.1 + CF root 3.6 kernel) -
djapor96
senior tag
válasz
killerjohn #4625 üzenetére
Jaja, de inkább összerekom 20 kicsi progiból amelyekből mindből kiválaszthatom azt ami nekem tetszik....
Gond, hogy az időjárás widget csak a nagyvárosokat ismeri, a naptár max az aznapot mutatja, de a flickr -ről letöltött fotók azok baromi fontosak..... :/ Na mindegy nekem nem jött be.... persze a design az tetszik, de az nekem kevés......
-
djapor96
senior tag
válasz
killerjohn #4617 üzenetére
De mi a zseniális rajta? Felraktam és leszedtem..... Gyakorlatilag mindent tud az S2 magától is a pörgést leszámítva.....
Egy előnye van, hogy jó a design és kész.... -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
killerjohn #4550 üzenetére
ha értelmeset nem tudsz akkor inkább ne is válaszolj.
(az lett volna a Trollkodás ha csak írt volna valamit aminek semmi igazság alapja nincs, de esetünkbe alá támasztotta az állítását egy videóval is)
WiFizésnél kinek mennyi idő alatt kezd merülni a telefonja? (mert számomra aggasztó az hogy kb 10-20 perc után 90% alatt van az akksi...)
-
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #4551 üzenetére
Ha lesz az SGS2 kép alatt is link, akkor készíthetsz magadnak saját romot az ott elhelyezett elemekböl
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #4479 üzenetére
látom, xda-n ez másnak is gond. megoldás lehet az erősebb töltő, habár most is egy baszom drága blackberry töltőt használok...
-
LBandi
aktív tag
válasz
killerjohn #4486 üzenetére
Akkor ez is valami szoftveres hiba lesz mert elvileg még folyamatos CPU + kijelző használat melett sem kéne a fogyasztásnak nagyobbnak lennie mint a töltésnek.
Valaki akinek nagyon melegszik a készüléke tapasztalta ugyanezt ?
-
csabicska
senior tag
válasz
killerjohn #4486 üzenetére
Mégis ott vmi meg tudta oldani ezt a problémát? /HD2/
Azért elég gáz lenne ha csak korlátozottan lenne navira alkalmas.
Útközben kikapcs néha ,nehogy lemerüljön.
Ez nagyon meglep és elszomorit.
Hiába töltöttem kevedebb szufla volt benne mint a navigálás megkezdése előtt.
Min egy óra út volt. -
fecs
senior tag
válasz
killerjohn #3806 üzenetére
Drága dolog a gyereknevelés. Amúgy az én 5 éves fiam többet vagizik a telefonnal, mint én.
knyitogato: nekem se jelenik meg semmi sárgás sáv, szerencsére.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
killerjohn #3572 üzenetére
Köszi a linket!!!
Ez pont elég nekem arra, hogy pár gyári appot letörölhessek,
amik úgyis helyfüggőek (például Napi tájékoztató amcsi hírekkel...) -
somnia
senior tag
válasz
killerjohn #3572 üzenetére
Légyszi valaki ezt magyarul.
Köszönöm. -
CHIPman
nagyúr
válasz
killerjohn #3308 üzenetére
10mp-ig nyomd a power gombot. sgs-nél célszerű előtte kihúzni a kábelt, mert belefagy a töltésbe.
-
knyitogato
őstag
válasz
killerjohn #3265 üzenetére
más: a T-nél vásárolt készülékekre vonatkozó garanciát is meg lehet hosszabbítani két hónappal? 24 helyett 26 hónap? vagy ez hogy működik?
-
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #3127 üzenetére
A Gyári romfrissítés (még ha nem is nekünk készült) nem bántja az EFS mappát, a Főzött romokkal már más a helyzet. Tehát aki frissített KE7-re annak még mindíg az eredeti EFS mappája van, még lementheti
-
babosmiki
addikt
válasz
killerjohn #3130 üzenetére
Vegyél bele ólom akkumlátort!
-
válasz
killerjohn #3131 üzenetére
független firmware verzió esetén is módosulhat a böngésző ikonja/milyensége, a készülékben használt szolgáltatós sim kártya függvényében!
-
válasz
killerjohn #3130 üzenetére
Az elég durván árnyékolná a rádióforgalmazásodat
Amúgy ha rendesen működik a telefon, akkor még nem késő a backup
Ha kinyírja az efs mappát, akkor elvileg GSM-et se tud, lévén abban van az imei szám feljegyezve.
Vajon külső 3G és wifiantenna csatlakoztatható vhogy a mobilhoz? vidéken jól jönne, ahol kicsi a térerő.
-
kopasz79
tag
válasz
killerjohn #2944 üzenetére
jól látod a dolgokat
csak nem biztos hogy jó oldalról nézed azokat
a társadalmi igazságtalanság az akár mekkora is az
az akkor is az
és csak azért mert engedjük
mert elhitették hogy ez így jó és ez így van rendben
nahh jó elég a filozofálásbólörvendjünk mert milyenk a samsungok legjobbja
ámen -
Jadro
veterán
válasz
killerjohn #2867 üzenetére
Ennyiért nem, de biztos van aki foglalkozik ilyennel, viszont ő is ebay-ről szerzi. Egy kis haszon megy rá és annyival drágább lesz. Apróban érdemes körülnézni, illetve szokott lenni olyan hogy többen összeállnak és valaki lerendeli. Próbáljátok meg itt többen összeegyeztetni! SGS1 topikban volt rá példa.
Illetve most jut eszembe, hogy pont tegnap láttam egy hirdetést. Van itt valaki, aki foglalkozik ilyennel. Rendel másoknak ebay-ről pusztán jófejségből. Most nem ugrik be a nikk, de mindjárt rákeresek.
Szerk: Winner_hun lesz az. Csak meg kellene találni a hirdetését.
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #2730 üzenetére
Én kétszer is végigfutottam, de nem látom, mi ebben az ígéretes.
Jó lenne tudni, mik azok az optimalizálások, amitől jobbá lesz a világ... -
muveszur
addikt
válasz
killerjohn #2706 üzenetére
Durva a cucc....bár nekem tökmindegy, mihez akar hozzáférni, egészségére
-
Painkiller77
csendes tag
válasz
killerjohn #2581 üzenetére
Itt próbálkozzál: http://www.expansys.hu/a.aspx?i=209416
-
ForRedGlory
félisten
válasz
killerjohn #2568 üzenetére
Nagy paraszt írhatta, aki épp hazajött a határból... Nézd meg a körmét, csupa szutyok a jobb hüvelykujján lévő köröm...
-
mivan80
aktív tag
válasz
killerjohn #2566 üzenetére
Bazz elírtam NTFS... Bocs...
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #2566 üzenetére
HSPA-s netet WiFi-n ossz meg, miközben a töltőn van. Ez egy eléggé életszerű üzemmód, ha valaki notival netezni akarna. És ha még közben elindítasz egy 3D-s játékot is...
Egyébként szerintem egészségtelen, hogy ennyire melegszik. Igaz, hogy vékony az egész készülék, de ha kint ilyen meleg, bent tuti 60-80 fokos. -
válasz
killerjohn #2518 üzenetére
Amit épületen belül mondasz, az nem tisztán GPS, hanem sokkalinkább GSM-lock
repülőmódban az érdekes, úgy,h előtte nem volt a gps aktív.
Az ebayes microSD-hez: jogos, az ürgét le is kapcsolták
Class 6 amúgy biztosan kielégíti a telefon sávszél-vágyát, és valszleg a következő telefonét isMég egy kis tárhely dolog, vajon ad elég áramot a telefon, hogy egy 2.5"-os USB3.0 winyót elkergessen? Enyhénszólva hatékonyabb módja az adatszállításnak, mint a microSDHC
-
Legendd
senior tag
válasz
killerjohn #2507 üzenetére
Sima töltés közben sem? Tényleg nézzétek már meg légyszi.
Amúgy olyan lassan jön a T-hez a teló,hogy azokban az SGS2-kben már tuti megszáradt a ragasztó -
kellerman
tag
válasz
killerjohn #2507 üzenetére
Akkor veled szeretnék cserélni .
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #2445 üzenetére
Kb. így van, bár HTC bonyolultabb, szóval nem lesz gond. (legalábbis a Legend update-elése 10x nehezebb és bonyolultabb, mint az SGS-é)
Keresd itt meg a Galaxy S topikot, ott az első hsz-en rágd át magad, de itt pár dolog más lesz majd, mint ott. -
migabi24
nagyúr
válasz
killerjohn #2439 üzenetére
A Launcher pro már most is mehet rá
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #2429 üzenetére
killerjohn, Legendd:
Az SGS (1) topikból estem át ide, ott ez mindennapos. Szerintem, mire megjönnek itt is a készülékek, kb. a 4000. hozzászólásnál már itt is mindenki tolni fogja ODIN-nal az új, egyedi PDA-PHONE-CSC kombókat 512-es PIT-tel, re-parttal, aztán dob rá egy hackelt kernelt, majd CWM-ből egy deodexelt ROM-ot, aztán pár tweak-et a recovery2e-ben, mint a BLN és JIT, majd update.zip-ből egy témát.
Sőt, addigra beindul a romkitchen is a theme kithcen mellett, akkor lesz ám az igazi kánaán!Oppenheimer:
Ha még PFC-re is benézek, az már túl sok lenne így meló közben. -
fecs
senior tag
válasz
killerjohn #2400 üzenetére
Én is ott vettem, nagyon rendesek voltak.
-
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #2288 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Azért mert itt ezen a Fórumon tiltjuk és pont....
Századszor nem akarom elmagyarázni. Aláírsz egy szerződést a szolgáltatóddal, amiben ez nincs engedélyezve. Persze vehetsz független készüléket is, de az oprendszert például némelyiken nem is cserélheted le, mert az már a gyártó által tiltott ....
Mielőtt bármit megveszel, tájékozódj, utólagos reklamációnak nincs helye, ha világosak voltak a feltételek.
Egyébként a keresőt használva a Mobilarénán is találsz e témában egy cikket .... -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
persze de ha tönkre vágod akkor nem is mehetsz sipákolni, ugyanis egyes dolgok Garancia vesztéssel járnak
-
Maci70
csendes tag
válasz
killerjohn #2257 üzenetére
Kérdezd meg a Saturnban
-
DeathAdder
veterán
válasz
killerjohn #2257 üzenetére
Énis hasnonló cipőben járok.
És hogy a t...sek zöme nem ért semmihez azis tény.
Sokkal több segítséget nyújtott nekem itt PH-n ,a t-mobilos topicÉn ott fogom megvenni úgy gondolom, webshoppon (kedvezményesebb és még az értetlenkedéseket is elkerülöm) a kártyát meg átveszi egy kolegám ,és praktikusan akár 109 ezerért megkaphatom ,hogyha a kártyát sikeresen "hasznosítom".
-
fecs
senior tag
válasz
killerjohn #2104 üzenetére
Most felraktam én is ezt a progit a telefonra. Figyelem én is. Főleg, hogy jelenleg 100Mb-os csomag van aktiválva. A Telenor sajnos csak fordulókor aktivál más csomagot, vagy kifizetteti mind a 2 csomagot. SMS-t még nem kaptam a határérték megközelítéséről, de elég sokszor használja hálózatot. Na majd reflektálok.
-
beteg
őstag
válasz
killerjohn #2105 üzenetére
thx
most keddig, a számlázási időszak végéig max wifiről leszek. most is arról megy. addig meg vagy kiderül, hogy mi zabál, vagy megy a lecsóba
mondjuk még arra is gondoltam, hogy simán lehet vírusom -
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #2104 üzenetére
ha megveszed (szinte ingyé' van), akkor konkrétan írja hogy mi mennyit...
-
Varszegig
veterán
válasz
killerjohn #1557 üzenetére
a samu boltok mindig elszállt árakkal dolgoztak. MM-ben a jövő héten lesz, árat nem kérdeztem.
-
legiaap
félisten
válasz
killerjohn #1084 üzenetére
-
Favilla
tag
válasz
killerjohn #1080 üzenetére
expansys
590 euro volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest