- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
-
válasz
muveszur #9956 üzenetére
Én ennél olcsóbbra pályáztam, remélhetőleg beválik.
-
válasz
muveszur #9952 üzenetére
Ja, vigyázz az MHL kábellel, mert láttam már olyat ebayen, amire csak 720p támogatást írtak. Sztem megvárom, míg kiforr egy kicsit a dolog, az sincs kizárva, hogy majd egy újabb 3rd party adapter jobbnak bizonyul a gyárinál.
Az OTG-k legalább olcsók+gondolom nincsenek kompatibilitási gondok - végülis csak egy usb kivezetésről van szó.
-
-
gezatata
aktív tag
-
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
muveszur #8415 üzenetére
Miért nem lyukacsosat rendeltél? Nem tetszik? Az tök kompa a telefonnal és még olcsóbb is...
Nekem ez bejött -
pitimany
tag
válasz
muveszur #8406 üzenetére
Művészúr!
Ha már jó passzban vagy, megkérdezem. Az általad szerkesztett fórumban ígérted, hogy hamarosan leírod az efs mappa visszaállításának módját is. Ne vedd sürgetésnek, de a hamarosan mikor lesz?
Ha lehet root explorerrel írd már le! Még egyszer bocsánat ha sürgetésnek tünt. -
Sógi
addikt
válasz
muveszur #7966 üzenetére
Ezeket a témákat fel tudom barkácsolni KF2 1.5 lite-ra és vissza? Gondolom ne, mert csak deodex-el működik vagy mi? Ez nekem nem tiszta..
A másik kérdés, hogyan kell feltenni? Lehet volt már, de nem emlékszem és a témák cseréjében sem vagyok jártas.. köszi(#7968) Gizmo94: akkor most újra le kell szedni és flesselni? Már benne van a túlhúzás effekt?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
muveszur #7705 üzenetére
A custom kernelek általában rendelkeznek roottal, gondolom azért mondta, hogy bárki megértse.
pzstm: Nem a legjobb ötlet régebbi kernelt feltenni új ROM-ra, mert akkor az abban lévő újítások elvesznek. Pl. ha esetleg a KF3 kernelben optimalizáltak valamit a fogyasztáson, és felrakod a CF-Root KF2-t, akkor az újdonság eltűnik. Érdemes lenne valakinek kipróbálni, hogy ha felrak egy CF-Rootot és utána visszateszi az eredeti(újabb) kernelt, akkor megmarad-e a root. -
-
válasz
muveszur #6928 üzenetére
Ezért mondom, h csak minden 500-adiknál
így csak nem kell olyan sokszor...
Bootloadert honnan tudok szerezni? már a második KE2-es ROM-ot töltöttem le, és ezis egyfileos
. A bootloader amúgy változik romtól függően?
#6930: na itt jön a képbe az én kis projectem az SD-kártyáról bootolás+telepítés
. Apró kérdések vannak már csak hátra, pl hogy egyáltalán megvalósítható-e az egész
-
válasz
muveszur #6921 üzenetére
köszi, bármilyen infómorzsa jól jöhet, amin tovább lehet haladni. Olyat, amit én csináltam úgy lehet "reprodukálni", ha a legelső flashelést úgy elcseszi az ember, hogy belepusztul a bootloader. A további flashelésekkor már van SBL2. Tény, kevés rá az esély, én hülye meg nem tettem fel a KF4-et (v akrámit) mielőtt nekiálltam heggeszteni.
-
válasz
muveszur #6919 üzenetére
JTAG-gel mindent meg lehet oldani, ami nem hardver-megsütés/összetörés. Ilyesmivel teszik rá a gyárban a süket vasra a szoftvert
Sajna a gyári természetesen nem hozzáférhető, de egy limitáltabb példány is elég lehet egy külső formázáshoz+bootloader feltöltéséhez. Persze megvan a költsége, egy JTAG - pl riff-box 200$ körül mozog.
Amúgy ja, realizálódott bennem, hogy történelmet írtam 1 sor linuxkóddal
A dolog előnye, hogy rengeteget tanultam a rendszerről.
-
válasz
muveszur #6912 üzenetére
Nekemis ez a tippem. Pedig egy JTAG-gel kb 1 munkaóra alatt megoldható. Ha találok neten JTAG-cuccot (azis kb ennyibe szokott fájni) akkor inkább veszek egyet magamnak, és ha megint elszúrok valamit, akkor rendbe tudom hozni. (illetve vállalom téglásított telók rendbehozását tizedáron
)
Bootloader témában nem vagy véletlenül szakértő? Hogy néz ki a bootloader partíció az sgs2-n? Ami az odinnal 4fileos flasheléssel települ, az már "kész", vagy kell még vele vmit csinálni?
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #6461 üzenetére
Na akkor írok erre egyet, bár nem igazán dicsekvésre méltó..
Mikor megjött a teló, fél nap és cseréltem a romot. Bedugtam a hálózati töltőt, a pc mellett felhoztam az asztalra, mondom, amíg összevakarom a hozzávalókat, addig töltöm a telót , hadd egyen egy kis energyt. USB-t bedugtam hátlapba, az is mellette. Este volt, sötét.
Odin start, usb csatlakoztat, telót nem lát.. WTF?? Újra.. USB hibakeresés ok, na, mondom, rohadt kies.. Újratelepít, kétszer, közben teló egyfolytában dugdos USB-re, de semmi. Kétségbeesés, teló szar, pc szar, odin szar, minden szar, a k**** anyját az egésznek, kellett nekem SGSII, hát ez kész.. verem szét az egészet nyomban, elegem van!
Kis higgadás, mondom, ilyen nem létezik, ilyen hiba nincs, látnia kell.. Nézem, hova van ez a szar dugva.... Khm.. izé.. nyilván a töltőbe dugdosom fél órája folyamatosan. Nézzük csak a másikat? Bedug, odin meg egyből sárga.. Na, mondom, gratulálhatsz magadnak. Kretén.... -
xtremetuning
addikt
válasz
muveszur #6067 üzenetére
Tegnap Keldor papa miatt teszteltem és mikor 36 perce futott a teszt és 50 foknál járt, jött egy bejövő hívásom....felvettem, de nem volt túl kellemes
Az, hogy normál módon melegszik engem sem zavart volna, 36-40 fokkal együtt lehet élni, pláne ilyen paraméterek mellett.
Az én És azt gondolom Keldor esete viszont zavaró. DE ez már a múlté..... -
sinead
tag
-
sinead
tag
válasz
muveszur #6064 üzenetére
Olyat is olvastam, hogy kellemetlen megfogni, annyira meleg tud lenni. Ez igaz?
Mert, ha igaz, bármennyire is természetes, akkor köszönöm, maradok a vastagabb és 1 procis telefonnál.Erre gondoltam, köszi:
xtremetuning
"Azért, ha az 50 fokos telót a füledhez teszed, más lesz a véleményed..."
Az új ROM alatt mit értsek?
-
xtremetuning
addikt
válasz
muveszur #6064 üzenetére
Azért, ha az 50 fokos telót a füledhez teszed, más lesz a véleményed...
És itt az én esetemről beszélek, ami nem az átlag, de néha előfordulhat...
Ellenben tegyük hozzá azt is, hogy az új ROM tökéletesen korrektírozta.
Nagy up a KUKTÁKNAK....sőt 3 és fél óra használat után 7%-ot bírt esni a töltöttség...
Gyári rommal ezt akkor sem tudta, ha ki volt kapcsolva -
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #6035 üzenetére
Alighanem ez lesz a baj.
Most az egész mentésemnek annyi.. Sucks.. Egyenként visszaállítja ugyan az alkalmazásokat, de ott is csak pörög, meg sem lehet áállítani, nem reagál semmire, viszont ha kikapcsolom a telefont , mert megunom, újraindulás után fut az alkalmazás, tehát megcsinálja, csak nem jelzi és megakad.
-
-
Csillagkuty
tag
válasz
muveszur #5850 üzenetére
Köszi a választ, de nincs rootolva a telóm
zeroo5ux: Ehhez is rootolni kell?
Mert akkor lehet marad a zárhang, még nem szántam rá magam a rootra, ezen kívül én mindennel elégedett vagyok.
Azért az furcsa, h csendes módban is ekkorát szól fényképezésnél, előadáson meg ilyen helyeken nem ajánlott fotózni -
xtremetuning
addikt
válasz
muveszur #5863 üzenetére
Értem. Most tesztelem a Keldor által linkelt teszttel, mert az alapvető gondom a melegedés volt nekem is (most tart 41-nél és ennél jóval melegebb szokott lenni
).
+ a wifi gyengécske egy kicsit.Az előbb felszórtam a KE7-et, lefut a teszt és eldöntöm megy e a csere KF1-re.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
muveszur #5361 üzenetére
Valóban eléggé szánalmas a rendszerük, MM XS-el 7000 fölött jártam hónap végén (?), amiből közel 6000 lett a "kedvezmények" levonása után... Pedig nem használtam extrém módon. Májusi számlában meg kiszámláznak április 30-i netforgalmat, amit tisztán ki kell fizetni, holott el se értem a 150 megát? Meg a mobiltv-t ha használtam 2 órát az 5 helyett, és arra is pluszban fizetek? Hol vannak az ajándék "kedvezmények"?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
muveszur #5130 üzenetére
butaság 3-4 játékhoz jó, többihez használhatatlan.
(értsd: amihez nem elég csak az NVIDIA id azokhoz ez a trükk használhatatlan)a jövőben lelehet tenni arról hogy a Tegrás játékok menni fognak
ahova tényleges erő kell oda kevés lesz szerintem a Mali400, már csak a Guerrilla Bob-nál is látszódik a lassulás...egy magyarításos tutorialnak nagyon örülnék köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest