- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
hallerúr
csendes tag
speedshopban vettem, rá is tetettem a fóliát velük
ezzel a Brandoval az égvilágon semmi nem változot: a tapi ugyanolyan pontos, nagyon jól siklik rajta az ujjad, a szinek pedig megmaradtak gyönyörűnek.
itt is van:Brando UltraClear Protector Plus
Viszont vigyázat: van a speednél egy másik Brando fólia 2100 ft körüli áron, ami matt, és azzal viszont elképesztően ronda a kép...
Csak az Ultra Clear Protector Plus a jó.
-
pestibenji
senior tag
Oh köszönöm a próbát
Hát nálam még azóta is 0%-on van, és igen, csatlakoztatva van rendesen, csak szar a Kies. a fényképeket se tudom szinkronizálással átrakni a gépre, a névjegyeket se, meg semmit. a Kiessel csak gépről telóra tudok pakolni fordítva nem. Pedig windows intézővel megy fordítva is.
-
CHIPman
nagyúr
ROM-függő, ITT ez áll:
"- Select Re-Partition when you have 3 files!
- Don't select Re-Partition if you have one file!"
A 3 fájlos romok a fenti dolog miatt biztonságosabbak, mert mindenképp letörölnek mindent. Egyfájlosok előtt célszerű wipe-ot csinálni, hogy ne gabalyodjon össze semmi.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha egyfájlosnál nem kell PIT sem, akkor minek írják a romok mellé... -
Csillagkuty
tag
Köszönöm!
Működik is!
Le is volt töltve nekem még az elején ez a program, de letöröltem, mert nem teljes egészében mutatta a FB-ot. De az a része már meg van oldva az opera böngészővel, most meg már ez is jóMedley:
Nem tudom mennyire tudok válaszolni, színsémákat én nem fedeztem fel, igazából olyanra szabod a telefon, amilyenre akarodA live hátterek többet fogyaszthatnak gondolom, na meg attól is függ, h mennyit megy a kijelző
-
Zin
őstag
nem...holnap rakom be este elofizeteses kartyam...500 megat ir havonta remelem nem fogja a háttérben elhasznalni ezt nekem...mert 5 ezer ftos a csomagom, s nem szeretnék tobbet fizetni nagyon.foleg amikor a wifi-t sokan ingyen hasznaljak, nekem tartalekba kell a csomag netje,mert 500 mb semmire se eleg.remelem beszinkronizálja holnap azt akkor elnyugszik
-
Legendd
senior tag
-
Csillagkuty
tag
"4órát ment folyamatosan a wifi, közben usb-vel rá volt dugva laptopra...szinte hűvös maradt "
Csak be volt kapcsolva, vagy neteztél is folyamatosan?
Mert ha otthon vagyok, állandóan be van akpcsolva a wifi, és úgy nem melegszik. Töltésnél is csak az elején, a vége felé hűvös. Akkor melegszik, ha az angry birds megy sokat, you tube, meg hasonlók. Netezés közben is langyos, de tűzforró még nem volt, ami égetett volna.
-
jjc
aktív tag
1 het hasznalat utan megvolt az elso fagyas. veszem ki a zsebembol es rohadt forro. de tenyleg qrva forro. semmire nem reagal. cegesemrol racsorogtem. latszolag kicsong, de semmi jele. kikapcs gomb 8mp-ig. reboot, oszt minden a regi kerekvagasban.
beakadhatott vmi progi es jaratta a procit folyamatosan.
amugy meg sosem volt ennyire hibatlan pda-m. szoval senkit se tantoritson el a vasarlastol ez a kis incidensem!
-
-
-
-
-
Gizmo94
veterán
Ehh, akkor megnyugodtam...
Rendbetetted az idegeimet, köszönöm.
Akkor az SL nem lényeg, this problem will solved about five minutes.only. És innen meg minnyá kivágnak, mert ez itt tilos. :kellerman: Nem is kellene merga, bmw-s vagyok.
Amúgy a t- rásózott mindent nagybátyámra, valami két ajándék domino kártya is lesz hozzá, továbbá mittudoménmilyen t-s kegytárgyak, meg a jóég tudja mi. Gondolom ami rajtuk rohad ezer éve.
Amúgy szvsz egyáltalán nem szimpi egy cég nekem ez a t... :S
-
muveszur
addikt
Az origo ikonhoz es a t-mobile ikonhoz sem kell szolgaltatosnak lennie a telefonnak..ha fuggetlenbe teszel be egy t-s sim kartyat, akkor a telefon automatikusan valtoztat nehany dolgot.
Szoval mint ahogy te is irtad, alig van kulonbseg a szolgaltatos es fuggetlen telefonok kozott...
-
Sokka
aktív tag
Ezzel én is így vagyok.(Nokia 6303 után) Nem vagy egyedül, szerintem sokan nem tudjuk, mik ezek a kódok, meg hogyan kell ezeket a dolgokat csinálni. Majd egyszer talán mi is "felnövünk" hozzá, addig meg élvezzük az alap készülékünket. Nekem még így is egy fantasztikum a Nokiához képest.
-
czingerpeter
csendes tag
Én sem idegeskedek! Akkor sem enne meg az ideg, ha egy hónapot kellene rá várnom még!
Egyébként csak egy tipp, azt mondták, hogy a friss meg kicsi T-partnerek csak 2-3 db-ot kaphatnak, de a nagyobb és régebbi T-mobiloknál lesz több!
Szerda reggel 9-től már lehet kajtatni utánuk!
Biztos hogy fogsz talállni! De azért kirtartás! -
Gizmo94
veterán
Két kérdésem lenne: az egyik, hogy ez nem úgy megy, hogy bemegyek a t-hez, meghosszabbítom a hűséget és elhozom a telót? Vagy csak ajánlatok vannak a t-oldalon, telefon meg nincs???
A másik,hogy akinek már van esetleg a t-től attól kérdezném, hogy a gusztustalan trémobil feliratot ezekre is rányomták, vagy sem?Thx.
-
czingerpeter
csendes tag
-
eNKá
csendes tag
Igen megoldás lehetne, ha fel lehetne hívni.
Nálunk 2 T-Pont van, és egy pár T-partner. A T-mobile weboldalán kiírt 80-as (csak ilyen van) számok a pesti kp-ban csörögtek. Első alkalommal aszt mondták, hogy még nincs nyitva biztos azért kapcsolt oda, második alkalommal azt mondta az ügyintéző, hogy a T-Pontokat nem lehet telefonon hívni! Megkérdeztem, hogy akkor hogyan lehet velük kommunikálni, erre ő: "be kell menni személyesen". Ja és persze a központból nem látnak rá a készletekre.
A T-partner nyilván más azt lehet hívni, de azt gondoltam, hogy a Pontokban hamarabb lesz.
-
-
eNKá
csendes tag
Ez akkor azt jelenti, hogy a központi raktárból (vagy ami kiszolgálja a webshopot) elfogyott. Annyi készlettel rendelkezik a T, amennyi a boltokban van. Kérdés, hogy addig kitart-e a boltokban lévő készlet, amíg újabb szállítmányt kapnak.
Persze ez azokat nem nagyon érdekli, akinek már megvan, ugye?
-
-
-
Sokka
aktív tag
MobileTv, My T-Mobile, HotSpot Login, Wisepilot von T-Mobile, TopApps. Ezt az öt alkalmazást, azon kívül, hogy a fél kijelzőt magenta színben láttam, nem zavart semmiben. Amúgy csináltam egy T-Mobile mappát, és beleraktam az összeset. Most már nem is látom, csak, ha akarom.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest