Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Az SGS1-el én se bírtam várni, első nap megvettem az edigitálba, úgy tudom ők árulták elsőnek gyári garanciával. Kb 2 héttel előtte lehetett már előrendelni. Ami érdekes, hogy az index.hu-n is megjelent egy teszt cikk a GS2-ről és "A készüléket az Extreme Digitaltól kaptuk kölcsön." Honnan van már nekik?
Egyébként jót írtak
Mindenkinek leesett az álla és úgy is maradt percekig, amikor kezükbe fogták a Samsung Galaxy S2-t -
rankesz
veterán
-
jajistenem
csendes tag
Ez jó ennek örülök!
Szvsz HW erős, szoftvernek meg van ideje fejlődni, remélhetőleg dolgoznak még rajt..Mondjuk erősen gondolkozom, hogy e hónapban megvegyem-e?! kb. 10 éve vettem telefont utoljára, azóta csak a céges telefonok cserélődtek a kezem alatt(Blackberry), szal nagy lépésre szánnám rá magam. De van bennem félsz rendesen, ennyire korán megvenni egy új telefont, ami még lehet, hogy kiforratlan. Szoftvertől nem félek azt cserélni lehet, csak nagy hardveres baklövés ne legyen rajt.. Jóllehet, kellene még min. egy hónapot várnom a megvétellel...
-
-
-
hm, lehetséges, hogy segítségül hívták a GSM jelet is? azzal is lehet 3szögelni, és pár modern navi használja is. tudtommal a sygic tető alatt telefon+wifijel segítségével tud pozíciót adni.
Próba ki kikapcsolt teló+wifi mellett.
Emiatt se ártana egy tisztességes teszt, ahol tényleg a GPS-re rámennének, mert gsm jel és wifi pont ott nincs, ahol kéne (pl külföldi nyaraláskor nem akarsz roamingolni/nincs használható gsm jel)
-
Gyenge antennát szereltek bele, ennyi. Több helyen olvastam, hogy 1-2 percet kell várni, míg műholdat fog - míg a többieknek ez néhány másodperc.
Nekem ez lesz a vízválasztó kérdés: ha látok +bízható teszteket, ahol összehasonlítják a GPS pontosságát + reakcióidejét pl egy desire HD-vel és ha nyertesen jön ki az SGS2, akkor irány a vétel
kár, hogy ilyen teszteket senki sem csinál
-
Galahed
senior tag
Teljesen igazad van...
Mivel telefont keresek, most éppen a Nexus S topikból fújt ide a szél.
Ami nekem fontos: Nagy kijelző (ez a PenTile Matrix jól hangzik, a Nexus S egy verziója ezt használja)
előlapi kamera, új SW, SD kártyahely stb stb ami nekem fontos. Persze ez mindenkinél más és más valamint eltérő sorrendben jelentkezik..
És ez jelenleg olcsóbbnak igérkezik (549 euro) mint a Nexus S Super-amoled( PenTile matrix) kijelzős verziója ami 600 euro felett van. -
Remus389
veterán
Lehet osszel en is az sgs2 mellett dontok egyebkent. kicsit unom mar ezt. bar a ugyanolyan android. alapvetoen a 2.3.3 -al eleg gyors nekem ez is bar tudom van ettol is gyorsabb. Probald ki a Regina launchert marketben megtalalod. Neha azert jo a valtozatossag
ilyen 3d-s. Ha meg sebessegre vagysz akkor gingernread launcher. Szerintem a TW gagyi egyebkent legalabbis ami az sgs1en van. persze nem rossz csak iphone koppintas es hlneha lassu es unalmas.
-
Remus389
veterán
Hat amilyen iramban jonnek ki a sima sgs-re a fozott rom-ok biztos vagyok benne hogy hamar rahekkelik az uj feluletet tehat akik a reginel maradtak azok is ki tudjak probalni magat az sgs2 szoftvwret. Hat mar a hires htc sense-t is rahekkeltek az okosok :-D
Neked annyi elonyod lesz hogy hamarabb hasznalhatod nagobb kijelzo es erosebb hardvered lesz meg nehany aprosag de gyak az sgs1-be is belezsufoltak mar szinte mindent. Nem azt mondom vedd meg legy vele boldog csak a legtobb foldi halando aki sgs1 gyel rendelkezik sok mindent nem hagy ki. Engem ebben az uj teloban foleg a kijelzo tetszik az biztos lenyugozo lesz.
igazabol akik valami S5620-rol vagy lg optimus rol valtanak azok fognak lehidalni ettol a telotol egy sgs vagy htc desire tulajnak max tetszeni fog de lehidalni nem.
ez olyan mint porsche 911bol atugrani egy Enzo-ba, persze jobb de a porsche se volt eppen sokkal rosszabb.
elobbi esetben pedig olyan mint egy toyotabol ferrari enzoba, akkor persze mindenki lehidal.
anno az iphone is azert volt ennyire utos mert mellette ilyen nokia 5800-ak voltak, ma mar azert feljott akonkurrencia az iphone pedig alig fejlodik. Mondjuk gondolkodas nelkul sgs2-t vennem a csoffadt iphone4 helyett
-
Remus389
veterán
Hat csak epen az android gingerbread es a programok 99,9 %-anak eleg egymag is. tehat mire 2 magos okostelo nelkul nem lehetne elni meg sok viz lefolyik a dunan. talan maid az android 2.4 es nehany nagyteljesitmenyu jateknal lesz erezheto.
a masik az hogy egy programfejleszto minek optimalizalna 2magra? egyreszt bonyolultabb megirni egy progit masreszt ha az okostelok donto tobbsegeben egymag van nyilvan ugy fejleszt hogy minnel tobben megvegyek ne csak az a neheny ember akinek dual coreos teloja van. egyebkent ez a dual coreos telo se bizti h olyan kiraly biztos tobbet fogyaszt ha nagyon megterheled meg forro is lehet a telo. en jobban orultem volna egy egymagos de pl 1,6 ghzes procinak.
-
Remus389
veterán
Iden ez a meno ez a ketmagos telefondili. optimus 2x moto atrix es droid x2 htc sensation piramid sgs2 iphone 5 stb. a tablakrol meg ne is beszeljunk iden sok 2magos.
De szerintem mire beerik ennek a szoftveres gyumolcse az legalabb 1 ev. tehat jovore megeri ketmagost venni iden meg talan felesleges. ezert en talan megvarom az sgs3at vagy valamelyik tarsat.
-
Remus389
veterán
Szep. Biztos frankon fog mutatni az oriasi samoled plus kijelzon.
Alig varom a mobilarenas resztet es azt hogy valahol pl speedshopban magam is kiprobalhassam
csak az kar hogy a let maggal se lesz sokkal gyosabb mint pl egy sgs1 legalabbis a kezdeti idokben :-). En mar lehet csak sgs3ra valtok. Remeljuk ha arra valtok a nagyobb kulonbseg miatt jobban meg fogja erni. es addigra az Androidos progik is szepen profitalnak a ket magbol. -
Remus389
veterán
Így van. +1. Akinek nem tetszik az új nagyvas az menjen az apple topicba fényesíteni a kisvast. :-) Nem is értem mi köze van a topichoz hogy egyes embereknek nem tetszik az elödmodell képe. Semmi. Annál több embernek tetszik. :-D
és könyötgöm ne errol szoljon mar a topic hogy kinek mi tetszik. ha nem tetszik el lehet menni hallotuk mar elgszer hogy neki nem tetszik tudjuk oke. akkor inkabb ne szoljon semmirol ha nincs hir mint errol a vegtelen lamentarol. csökkenti a topic szinvonalat
-
CHIPman
nagyúr
Konkrétat nem tudok, de többnyire előbb lehet kapni xxl-ben a cuccokat bolti garral, mint máshol. Ha a másik mondatra gondoltál, akkor gondolkodj úgy, hogy a Samsungon kívül is van élet.
zeroo5ux: Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én nem úgy számolnám. Hanem inkább úgy, hogy 35%-kal magasabb a pixelszám a normál WVGA-hoz képest, és 102%-kal magasabb a PenTile AMOLED-hez képest. Engem meggyőzött. Várok még két hónapot, ha a Samu bejelenti a nagyobb felbontású kijelzőjét, akkor megvárom.
Továbbá azért nem lehet olyan rossz az. 1024-re optimalizált weblapok esetén a szemnek megerőltető lehet 800-as szélességen, zoom nélkül olvasni a weblapokat. 960-as szélességen már jobb, és szélesebb is a kijelző, mint a WVGA. -
buda002
csendes tag
A mobile review cikk nem google fordítós, rendes angol verziója: [link]
Az akkura ezt irja:
"Our handset featured a 1500 mAh Li-Ion battery, though in all specs we see a 1650 mAh one. It is either a marking error or a defect of a particular prototype."
Szóval vagy hibásan van feltüntetve a kapacitás, vagy a prototípusba ilyet tettek.
-
LBandi
aktív tag
Az ár az teljesen korrekt, ha azt vesszük hogy kártyafüggetlen. Viszont a várható érkezés dátuma aggasztó. Ha tényleg azidőtájt fog a boltokba kerülni akkor még onnan kb 1 hónap legalább amire a szolgáltatóknál is megjelenik a kínálatban. Ha ez tényleg így lesu akkor nem értem mi a csodáért kell már előtte fél évvel bemutatózni vele.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest