- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
HardRic
addikt
válasz
csabicska #24739 üzenetére
Ajánlom, használom. [link]
megnézed melyik témát szeretnéd, majd lejjebb van link a tárhelyhez, ahonnan letölthető. Mindegyiknek van menő fekete változata amit indokolatlanul HTC-nek nevezett el. A téma tartalmazza az advanced power menut meg a notification izét. A testreszabáshoz fel kell tenni a settings apk-t hozzá, az is ott van a linkek közt. -
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24706 üzenetére
Nálam nem fordult elő egyszer sem a kockásodás...
Feldobtam villain romot, nagy nehezen, első telepítés után megállt a bootanim előtt a sárga háromszögbél, aztán kiléptem recoverybe és újra install, utána már jó lett, ok, de nincs rootolva baaa...ok, superuser feltettem...cwm sem volt, ok, feltettem...Nézem a kernelt ninpha 205, ok, feltettem siyah 1.7-et, ok...Szóval volt vele mit tenni
Power menü nuku, nem tudtam feltenni, nem ok(#24711) smoli: Ne is mond, szét unom magam, bár tök jól szerepelt darky, nálam bejövős rom, de szívesen kipróbálnék mást is...
-
DonDragonka
őstag
válasz
csabicska #24706 üzenetére
tyűűűű
próbálj már ki valamit....
Azt olvastam kissé kétkedve, hogy ez a jelenség megszűnik ha csinálsz egy screenshot-ot egy tök fehér képernyőről, mondjuk lefényképezel egy fehér papírt, képnézőben dobsz egy screenshot-ot(Home+PWD gombok)...
Én mosolyogtam mikor olvastam, de még nem volt szerencsém kockás CRT effekthez...
Megnéznéd nekem, hogy ez igaz e?
THNX -
R2D20208
addikt
válasz
csabicska #24463 üzenetére
Hang+- Home - Powergomb nyomod 5 Mp- ig. Amugy ajánlhatok neked egy oldalt? Ingyenes regi, és az összes kérdésedre ott a válasz, pontosan leirva. ha olvasnál picit...Nehari, romolsz és még azt sem tudod hogy kell recoverybe tenni. Miért nem olvasgatsz picit ? Nem bántás..De én 2 hétig mindent átrágtam, mielőtt elkezdtem SGS-en...
PL ITT OLASFASS !!
Csabam: Én ezzel már egyszer flasheltem gond nélkül. Amugy nem használom, csak itt van az appjaim között
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24452 üzenetére
Amit linkeltem az a samfirmware-os oldal letöltési linkje...
(#24454) No.01: Csak akkor kell ha az alap KI3-at akarod használni, mert a customökben már a jó bootloader lesz elvileg...Szakács talpraesettségétől függ
(#24456) R2D20208: Kiessel próbáltátok már a frissítést?
-
P3Dr0
senior tag
válasz
csabicska #24388 üzenetére
1. toltsd le a 2.3.5-ot a samfirmware.com -rol.
(kicsomagolas utan az odinba tallozz be mindent legyen PIT, reparttal)(biztos ami biztos)
2. Toltsd le a supercore 2.0-t(itt linkeltek a forumon)
3. ODIN-al tedd fel a 2.3.5-re.
(nem kell root-olni nem kell semmit sem csinalni)
4. Tolsd le a Darky ROM-ot
5. Telefonra masold fel a zippet.
6. Telefont tedd recovery mode-ba.
7. Install zip from SD es tedd fel a darky ROM-ot.Miutan ujra indul a telefon a Darky-van lesz rootod meg cwm-ed.
-
R2D20208
addikt
válasz
csabicska #24388 üzenetére
Töltds le még egyszer a romot. Újra tö,örotsd ki. Töltsd le mégegyszer az odint. Válts másik USB portot(semmiképp ne használj hosszabítót illetve mellékportot se használj), rakd újra az USB driwereket, Csatlakozz ujra Kieshez(csak pár illesztőprogram, driwer miatt) , majd töröld is a Kiest. Ha van Kiesed, nézd meg nem-e fut a háttérben. Ha így sem megy, passz...Nekem 50 fölött van, de megy. Ez független a számlálótól. Rootkernelt kicsomagoltad ? Na első lépésben ezeket nézd meg. Valahol, valami hibádzik
(#24389) killerjohn nekem már áttémázva, az én izlésemnek megfelelően, következik a teszt
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24364 üzenetére
Tehát: Reparttal feltetted KI3-at, azzal nincs is gond, ugye?
Aztán kilépsz DL módba és odinba betallózod a pda-ba a kicsomagolt KI4 cf root-ot, ugye?
Lehet az odin cseszekszik...Én 1.85-el csináltam...
Még valamit próbálj meg, h kikapcsolod és újra bekapcsolod a telefont...Max 1 perc után el kell induljon vagyis tovább kell lépjen azon a képernyőn, ahol neked megáll...
Még egy: elviekben semmi jelentősége nem kellene, h legyen, de az usb kábelt én egyből ki szoktam húzni a telefonból, ahogy odin lecsatlakozik a telefonról...
USB hibakeresés be volt kapcsolva egyébként?(#24366) R2D20208 : Milyen majmos téma vagy egyről beszélünk most?
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24359 üzenetére
Amikor felment az alap KI3 és bebootolt, akkor nekem is olasz volt, ott rányomtam, h nyelv változtatása (jobb alsó gomb) és kiválasztottam a magyart...Ennyi.
Nem kell sd kártyát törölnöd!(#24361) R2D20208: a 355-ős hszben linkelt narancsost tettem fel...Az nekem, úgy ahogy van teljesen korrekt és tetszik és szeretem, úgyhogy tovább nem variálok vele.
Nagyon bejön a lock off app, sztem miattad jutott ma eszembe(#24363) DonDragonka: Az a színes az egy fos, olyan szivárványos, és tényleg melegecske
Nálam az orange van fent és az nagyon tetszik...
Liteningre és darkyra tettem eddig fel, de fel kell menjen bármelyik TW romra, ahogy azt írják -
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24315 üzenetére
CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4.zip - ezt kell betalloznod (kicsomagolva) odinba a pda-hoz, mennie kell (nálam is ment), de ha gondolod, akkor csináld, úgy, ahogy Blero, vagyis a supercore 2.0-át töltsd le és azt tallózd be..Mindkettőnek mennie kell!
XDA-n is írták: "XXKI3 + CF-ROOT XWKI4 works ok."(#24314) DjBlero: Sztem nem romolgatnak, tuti buliznak vagy aludnak, rosszabb esetben dolgoznak
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24305 üzenetére
KI4 cf root, igen, utána mehet fel recoveryből a darky!
(#24304) DjBlero: Milyen hiba? A rezgés jelzésére gondolsz a statusbaron?
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #24290 üzenetére
Cf KI4 root-al próbáld, Sajnos a gyáriban nem próbáltam, de darkyban megy minden..
(#24293) djapor96: Ezért vagyunk!
Menj csak nyugodtan, pihend ki magad, simogasd meg rendesen az asszonyt, relaxálj, űritsd ki a tudatod és mire visszajössz, mi mindent lezsírozunk rom ügyben
-
smoli
aktív tag
válasz
csabicska #24060 üzenetére
nekem most hírtelen ez van meg: GT-I9100_NEE_I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
csabicska #20907 üzenetére
A teljesen tiszta rendszer alatt azt érted, tök szűz rendszerre raktad ? KH3 on teljes törlést is csináltál? Bár elvileg, Odinos, nem is kéne...Érdekes. Sztem sérült lehet a letöltött fájlod. Nekem felrepült egy pillanat alatt(most) direkt kipróbáltam. Darkyra is szó nélkül felment. Itt volt letöltve úgyis 6.1. Nem tudom mi lehet. Én letölteném mégegyszer.
-
R2D20208
addikt
válasz
csabicska #20904 üzenetére
Litening nem egyfájlos Odinos ?? Utánna kéne nézni, úgy emlékszem azt Odinnal kell, PDA .- ba betallóz. Ugy csináltad ??
(#20851) yoleeka Uhh SIM lockot csinált Cryscelo? Na ilyen sem legyen velem
Erre sajna nem tudok mit irni. Olyankor működik a download, vagy recovery ? Ujrarakni...
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #17966 üzenetére
Nekem jobban bejött a leomar + nagyon jó cucc ez a romkitchen...
Leomar xda az ismerkedéshez, igen, ez full wipe rom csak recoveryből.
Nem tudni mikor jön ki 2.3.5
Nyugodtan feltehetsz addig mást, amit szeretnél, ha jön 2.3.5, akkor azt úgyis teszteli a nép, lehet nem is lesz nagy szám
Meg aztán 4-7 perc max egy romot teljesen lecserélni(#17968) ERPY: Nálam jó a fogyasztás, mert nem batistát használok
(#17967) hdman: Mennyit ment a kijelző? Jó a vipmailos mail címed? Visszadobta a levelem, h ismeretlen...
-
-
R2D20208
addikt
-
dancsuri
veterán
válasz
csabicska #17294 üzenetére
de csak most
lecserélted a Litening 4.2-t? -
RedCat
senior tag
válasz
csabicska #12731 üzenetére
Én erről beszélek tegnap óta, de senki sem foglalkozott velem. Ezek szerint nálad sem jó...
Más forumokon is probléma ez. Azt írják, hogy az 1.27 kijött, ezért van. vagy az új verzió kell, de van aki írtam, hogy az 1.22 működik. Ezt nem tudom, nem próbáltam még. Esetleg ha hamarabb kipróbálod mint én, akkor jelezd már hogy megy e. Köszi. -
válasz
csabicska #9975 üzenetére
pop3 protokoll, a bejövő levelek kiszolgálója freemail.hu, port; 110, kimenő levelek kiszolgálója az általad használt net szolgáltatói smtp szervere; mail.telenor.hu, port; 25
a fenti smtp beállítás csak telenor mobilinternet esetén jó, de például wifi kapcsolat esetén már annak az adott szolgáltatónak az smtp szervere kell! -
Sógi
addikt
válasz
csabicska #7320 üzenetére
Sztem erre simán mehet fel csakis a "legfrissebb", tesztelt 1.4 lite 1 fájlos...
De várd meg inkább míg vki más is ezt írja!
Ha jól emlékszem vki azt írta, h gyárira mehet a főzelék nyugodtan és itt stimmel a modem is és mindkettő KF1 build...
De ha átgondolod, én egy gyári KE2-re toltam fel 1 fájlos KE7-et, aztán meg az egyfájlos KF1 1.4 liteninget, vagyis okésnak kell lennie!Azért egy jiget én is beszereztem, a biztonság kedvéért, de nem fogom használni, csak, ha már 50 fölött lesz a főzelékeskedés
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #7305 üzenetére
Most KF1 az alapsávod? Mert a litening KE7-re épül, ha jól tudom...vagyis az a modem
Lehet érdemes lenne feltenned egy alap KE7-et és utána liteninget...
Én így csinálnám...kíváncsi lennék, h logikusan gondolkodtam-e az eddigi tapasztalataim alapján..?
De az én véleményemet ne vedd figyelembe
Majd vki okos megmondja
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest