- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
-
Fortunei
csendes tag
Én is néztem, amit linkeltél (olcsóbb is), csak úgy láttam, nem áll olyan stabilan benne + meggyőzött a gyári azzal a tulajdonságával is, hogy fektetve is lehet használni (körbeöleli a perem, tehát biztosan nem csúszik ki belőle.
Konkrétan mi mindenre van szükség ahhoz, hogy tv-hez kapcsoljam ? Most láttam edigital-nal az eredeti HDMI kábelt, mi kell még ? Ehhez nem értek, de jó lenne néha összekötni.
És igazad van, az is jó lenne, ha közben tölteni is tudna .Szerk.: nem kábelt, hanem adapter láttam, bocs.
-
HXY
addikt
Én a T-mobilenál bepróbálkoztam... Egyből mondták, hogy szeptemberben már vettem egy iPhone 4-et...
Ha csak a telefonra van szükségem, és a hozzá adott SIM kártyát csak bedobnám a fiók mélyére, akkor van ennél kedvezőbb ajánlat a Telenornál vagy a T-mobile-nál?
2 év hűség az előfizetésre
2 év hűség a Go!Net M díjcsomagraHavi díj: 990 Ft x 24 = 23 760 Ft
Készülék ára: 94 991Ft
Ezt egyik mobilszolgáltató sem engedi. Gondolj bele; úgy alakítja ki az árait, hogy a hűségvállalásod alatti forgalmad fogja (persze bőségesen) behozni az általa adott készülék ártámogatást. Ezek a cégek nem jótékonysági intézmények, hanem erősen profitorientáltak. A szerződésben -amit Te aláírsz - egy hívószámhoz a szerződési idő (legyen ez egy vagy két év, az ár ettől függően is változik) alatt egy készüléket vehetsz. Ettől a kedvedért nem fog eltérni. A "gyakori", mégis "támogatott" vásárláshoz ott a feltöltő kártyás készülékvásárlás lehetősége.
-
HXY
addikt
Ez engem is érdekelne, csak 200-300 MB-os PDF fájlokkal!
(Most van egy iPod-om és egy iPad-em, azok a GoodReader nevű programmal még 1GB-os PDF-et is reccenés nélkül kezelnek)
Ha a T-mobile webshopból most megrendelném, akkor holnap kihozzák?
A kijelzőn már nincs a sárga foltosodás?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest