- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Ezt az egészet halál gusztustalannak és méltatlannak tartom, szerintem csak égetik magukat az ilyen hozzáállással a cégek.. Ráadásul ha valaki megszívja az úgysem a két fightoló fél lesz, hanem majd a márkák kedvelői, szvsz mi.. Lesz majd szar x soros tw, meg mittudomén milyen ikonok, véleményem szerint olcsó patkánykodás az egész.. (okádó szmájli)
-
R2D20208
addikt
Szerintem egy tárcsázóba számok sem kellenek. Kiszedem őket, és felül picit megmásitom a névjegyek, kedvencek, és naplókat. Nem tetszik, ha le van nyomva pl névjegyek , az ikon szines lesz. Átirom sztem másra.
(#27578) Gizmo94 a kereszt 10 perc és javitva, azt még gyors megcsinálom magamnak, mert az még zavar
-
R2D20208
addikt
Ha rám hallgatsz, ez szebb...[link] és felmegy rá. Majd irj h tetszik-r. Ezzel használtam (kicsit átírva)
(#26610) Shummo *2767*3855# billentyűkombival full törlést csinálsz, belső sd-d is leürited. Arra vissza rootkernel, majd feltolod amit szeretnél. Ez egy megoldás, ha nem akarsz ujra 3 fájlosat felrakni.
-
R2D20208
addikt
[KERNEL] [2.3.5] SiyahKernel v1.7.8-The best at the time of its release, the kernel ...
min CPU UV value is set to 600mV.
bfq removed from the scheduler
with increased stability for the internal voltage @ 1600MHz
From now on, the kernel's tweaks to the init.d scripts are executed after
efs automatic backup of data. you can find it in / data / .siyah. copy efsbackup.tar.gz and efsdev-mmcblk0p1, img files to a safe location. I hope you will not need them but if you do you will thank me
changes rooting script, summary: rooting is done before and / data / .siyah / root-installed, is created. Do you want to reinstall if root remove that file. all water and superuser.apk files are removed (and also related Dalvik-cache) then device is rebooted. if you still have problems with water superuser install flashable CWM (download from goo-inside.me - superuser downloads ).
updated recovery to the CWM 4.0.1.5 (latest stable)
CWM flashable version wipes & Dalvik cache-cache. first boot will take long time if you use, the CWM flashable version.
Governor smartassV2 tweaked to be more battery-friendly when the screen is on
set V (R) I / O scheduler as default.
2:35:14 merges almost all reverted back. it is in my todo list for v1.8.BLN full (SMS + MMS)
Market Update 3.1.6
Adobe Flash Player 11 11.0.1.152
Fixed panoramic Move
Audio Settings Fixed
Some added scripts
Tweaks EDT
Closing Animation
Gingerbread Keyboard
Mms blue-mode -
No.01
addikt
A gyarit probaltam volna... na lehet felnyomom megegyszer a ROM-ot. Ujratelepites megoldotta
Viszont a napokban ez mar tobbszor elofordult szoval azthiszem ki kellene nyomoznom, h miert nem torol mindent a re-partnal Odinos frissiteskol... lehet innen jon a hiba
Sogi te szoktal re-part-al felrakni ROM-ot idonkent. Mukodik rendesen? Torol mindent?Mellesleg azt irja h a Villain ROM-ok temaja passzol hozza. Ezek kozott a temak kozott en meg mindig nem igazodom ki sajna
-
R2D20208
addikt
Vannak temak ra az oldalukon is, de rengeteg tema van mar, ami barmely KI3 romhoz jo. Nekem durvan bejon. Es most kezdtek el SGS2 - n. Latok benne raciot. Stabil, jo. Ennyit tudok egyenlore.(hozza kell tenni, hogy HD2-n tobb millios letoltesuk volt, tehat rutinos Rommerek)
ui : szerintem napok kerdese, es egy nagy durranast fognak meg alkotni..
-
R2D20208
addikt
-
Sógi
addikt
Szedd ki egy másik romból a digitális órát és tedd be azt helyette..
Maga az apk szerkesztés nem ismeretes számomra..(#25799) Shummo: Telenoros garanciát a telenornál tudsz érvényesíteni...
Ha hibás lesz a készülék ők is a samsung szervizbe küldik, ha jól tudom.
Mi a gondod vele? -
R2D20208
addikt
Ezt simán recoveryből ez átirja a csicsaságot feketére. Színezés ZIP et, átalakitott statusbart, overcroll (kék) battery új stb, délután felrakom ok ? Igy alapból sem rosz most. Parancsoljanak
(nekem egyből felment a javitás) Meg Bleronak is. Mijafas.t csináltál?
(#25789) No.01 az álltalános témák, elvileg jók rá. Ki kell egyesével tapasztald.Sógi és én is jópárszor belinkeltük, melyik témák jók minden romra. Keress itt rá keresőben, tuti találsz linkeket.(nekem meló van, ezért nincs időm)
-
R2D20208
addikt
10 perc és felrakom ! Utánna csak batteryikont kell cserélni, pl konyhában, és nincs erős színvilág. ha majd hiányzik owercroll izzás, az is megoldható konyhában. Töltöm fel a ZIP et, leteszteltem...A ZIP felrakása után, délután rakok még egy zipet. Akkor jönnek vissza szép színek. És nem csicsa a rom
-
Sógi
addikt
(#25718) Pszihonaranc: 0-ra nem szabad meríteni! Én mindig 5-30% között szoktam rádobni a töltőre, és le is húzom, ha kész, de az sem baj, ha rajta hagyod éjszakára...
(#25720) banpity: Várj kicsit, mert nézem az xfaktort, majd reklámnál
Aztán meg jön a vv is...De megoldjuk vhogy...
-
Biohazard95
csendes tag
Esetleg még ebben kérheteknék segítséget a root olás fő célja is ez volt de ez nem akar működni és fontos lenne nagyon . tul képpen ntfs adathordozót szeretnék használni a telórol és találtam is egy leírást de ez nem működik
http://www.youtube.com/watch?v=8DHsBO55LWI
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15167790&postcount=41
Legalábbis nekem nem akart . Légyszi segítsetek -
-
Biohazard95
csendes tag
Elindítottam a telefont a download módban leszedtem a tar fájlt amit megadtál mindenféle hosszabbító nélkül alaplapra rádugtam a telefont elindítottam az odint ugyanugy com4 en írta a telefont mint a képen betallóztam a pda hoz a tar fájlt és nyomtam egy start ot. és pirossal ki írta fent az abalkban hogy failed.ennyi
-
vadalma65
tag
Ha jól gondolom ezek a fájlok kellenek + a pit amit a samfirmware oldalról letöltök.
kitchenpro.apk
I9100XXKI3.rar
siyah-ntt.1.7.4.tar
cf-root-sgs2_xx_oxa_ki3_42_v4.2_cwm4.zip
leomar75....akármi.zip
Na ezekkel mit kezdjek? Valamelyiket ki kell csomagolnom? Amikor csak re-partition van miket rakok hova? Köszi a segítséget -
kecsetihunor
aktív tag
Ehhez nem tudok hozzászólni, én úgy vettem ki a fórumból, hogy a .zip az CWM, a .tar az ODIN...
Más. Elindítom TBP-ben a fagyasztást, és végig 0%on van... mintha nem csinálna semmit
A multkor is megpróbáltam, a wifi sharingel, akkor is ezt csinálta, restart stb, s most látom, fagyasztva van...
Akkor hogy is van ez? -
kecsetihunor
aktív tag
De milyen zip-et? Csak egy .tar kiterjesztést lehet letölteni (a .zip az for developers, az nem nekünk szól)
A tar fajlban egy zImage van csak.
CWMbol nem csak .zip-et lehet flashelni? Nem ugyanarról beszélünk???
Na lényegtelen, ezt odinozom fel... meglássuk mi lesz(#24559) besko65 Erre gondoltam én is, de nem vágom még annyira, inkább megkérdem :
(#24562) pestibenji Na erről van szó! Fel odinoztam, és sikerült, csak még bizonytalan... De csak idő kérdése
-
-
Sógi
addikt
Paper camera: Úgy tudsz fényképezni, mintha papírra rajzolták volna, tehát egy fényképező progi, tullképpen egy effekt camera! Itt van kép róla
(#24245) DjBlero: 3+1-es?
-
Sógi
addikt
-
Gigabyga
aktív tag
megtaláltam xda-n köszi azért a fáradságot! belinkelem hátha kell még valakinek...
KF3 stock kernelÉs akkor JIG-et érdemes venni???Mire kell az?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Trollok komolyan
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest