Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
SamsungMan #29345 üzenetére
Nem emlékszem, hogy eddig bármelyik gyári rom 3700-at kapott volna a quadrant standardtól, pedig KE2-vel kezdtem a romolást, és mind fent volt a telómon
-
R2D20208
addikt
válasz
SamsungMan #29334 üzenetére
Semmi mester munka. Próbálkozok..Rakosgatok ezt azt ide-oda. remélem jó sül ki belőle
-
P3Dr0
senior tag
válasz
SamsungMan #29329 üzenetére
Koszonom szepen
-
norbert999
aktív tag
válasz
SamsungMan #29169 üzenetére
Szóval:
A full wipe megtörtént.
Wifi van.(#29170) [DE2JAY]: Akkor még nem volt wipe, csak gondoltam, hogy nem jeleníti meg és reménykedtem, hátha ...
(#29171) besko65: Most nagyjából működik.
Adatmentést régebben (5napja) csináltam, de most az a gond, hogy nem telepíthetők a korábbi alkalmazások. Azt írja,hogy nincs hely. Pedig van.Nem értem.
-
Richard!
addikt
válasz
SamsungMan #29158 üzenetére
quadrant standard 3313 pötty
-
Richard!
addikt
válasz
SamsungMan #29156 üzenetére
melyikkel mérted le?
a global quadrant rank-kal 1845 pont.az jó v rossz? -
Sógi
addikt
válasz
SamsungMan #29154 üzenetére
Turkbey-el? Használni fogod a setcpu-t?
Milyen kernellel? Nekem leginkább az akkuidő számít, mivel proci állítgatás nélkül is eléggyors a telefon -
Sógi
addikt
válasz
SamsungMan #29149 üzenetére
Először feltoltam az új KI4-et, nagyon jó cucc már önmagában is, örülök, h már az alap rom is nagyon tuti, végre eljutottunk idáig is, gyors és smooth is.
Aztán feltoltam checkromot, szinte semmi sem változott, kitchen még elég vérszegény témában és kernelekben, de gondolom 1 hét múlva már fel lesz szépen töltve.
Most ugrott fel először supercore kernel 2.0. Holnapig már nem nyúlok hozzá, h lássak egy kis akkuidőt...simán felment rá..és nagyon smooth. cfb: 6566, ez nekem bőven elég
Holnap megy fel a turkbey, batistát hagyom egyenlőre, mert egy hétig azzal toltam -
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan #29023 üzenetére
reggel megküzdök vele
köszi a segítséget
-
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan #29021 üzenetére
kicsomagoltam már minden okes lenne,HA megtaláltam volna h Odinböl mit és hogyan csináljak a siyah feltelepítése sima ügy, de ezzel a modemmel elleszek szerintem egy darabig :S gyors és egyszerü útmutatót kérhetnék hogy mit hogy kell ? és a galaxyblue téma megmarad utána ? Adatok ? sose csináltam még odinnal modemcserét tényleg nagyon nem vagyok képbe :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan #29019 üzenetére
jórég volt már az
és azóta nem is használtam az odint.. most akarom kicsomagolni mi a jelszó ? azt meg hogy odinbol hogy kell felrakni majd az 1 es hsz alapján megcsinálom reggel
-
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan #29017 üzenetére
CWM.zip KI4 Odinnal kell ? Azt nem lehet recoveryből sehogy ?
Odinnal nem sok mindent csináltam eddig szal nem nagyon vagyok képben azzal hogy hogyan is kell felrakni úgy h semmi galiba ne legyen :S
GalaxyBlue theme se lesz használható KI4 el?
-
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan #29015 üzenetére
Kösz szépen
Rakom is fel mind a kettőt recoveryből
-
Caaabi
senior tag
válasz
SamsungMan #29013 üzenetére
Köszönöm szépen leglább már a siyah 2.0 megvan
mostmár csak egy XXKI4 kellene
-
Sógi
addikt
válasz
SamsungMan #29003 üzenetére
Majd egy akkuidős beszámolót kérhetünk róla pár nap múlva?
Vagy addigra már más lesz fent? Sokat cserélgeted a romokat?Batista fejlesztés: "GUIDE FOR ACTIVE EXTRA APP OTA UPDATER"
Kép
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest