Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
zooole #38302 üzenetére
Én a helyedben odinnal csinálnám a root-ot, a doomlordot nem ismerem...
De remélem tud vki segíteni aki képben van az ilyen rootolással is...
Mi is a cél? KK5-öt karod feltenni vagy csak simán root kell?(#38303) edgelaszlo : Sikerült! Gratulálok! Fent van a checkrom! Appjaid és egyéb cuccaid megvannak, ugye?
Kapcsold be a netet és indítsd el az appok között a kitchen prot-t!
(#38305) 72mviktor: De bakter! Itt nem csak magyar megy (gondoltam, h a hu zenét nem ismeri fel)...és azt sem találja...
-
zooole
senior tag
válasz
zooole #38290 üzenetére
Alapsáv ver. I9100XXKI1
Kernek I9100XWKI4
Android verziója 2.3.4Tuti? Doomlord-al mehet? Meg kérlek nézzétek meg az előző hszemet is
Legrosszabb esetben mi lesz? Tégla? Nem bootol? Simán nem lesz rootolt? Ha valami gond van, hogy lehet visszahozni? Esetleg valami intézkedés előtte, backup vagy valami ha rosszul sülne el?
-
sparks
senior tag
válasz
zooole #38156 üzenetére
Billentyűzet: Anysoftkeyboard és hozzá a magyar nyelvi csomag.
Ebben be lehet állítani, hogy az ékezetesek is megjelenjenek fekve, illetve álló helyzetben is a nagyja, a többi meg előjön a második rátapizásra. Ennél kényelmesebbet én még nem találtam. Beállíthatod, hogy nagy kezdőbetűvel kezdjen, meg minden egyéb finomságot.
Én nem szeretem a swype és társait, nekem nem jött be a csúszkálós írás, de ez az én bajom. Lehet érdemes azokat is kipróbálni. -
Rotate
veterán
válasz
zooole #38156 üzenetére
késni mihez képest?
nem is igérték még dátumot
amúgy DoomLordot és SuperOneClicket is linkeltem neked tegnap... leírással... nem ám csak write only módban fórumozzunk...
ezt a billentyűzet lemeradós gondot nem értem, nálam ilyen nincs, amit írok egyből megjelenik, bár nem a gyári billentyűzetet használom, hanem a Swiftkey X-et
sztem azok a foltok sincsenek rendben...
-
Rotate
veterán
válasz
zooole #37837 üzenetére
Mivel még nincs 2.3.6 a telefonodon, ezért ha a legújabb SuperOneClicket használod, amiben már benne a zergrush exploit, akkor működnie kell, a lényeg, hogy az legyen kiválasztva.
Ebben az esetben nem kell az insecure kernel, jó lesz a sima is, és sárga felkiáltójel sem lesz. Van benne unroot is, bár nem tudom mennyire működik... Legrosszabb esetben reparttal ráflashelsz Odinnal egy gyári romot, ami tisztára pucolja a gépet, és a számlálón sem lendít
Ha pedig így sem sikerül akkor ott a DoomLord féle rootkit, ami hasonlóan egyszerűen működik, és a következményei is azonosak, nem bántja a kernelt, szintén a zergrusht használja. Sajnos majd ha a későbbiekben frissítesz 2.3.6-ra már nem fog működni ez a megoldás, de addigis teljesen nyugodtan használhatod. Adok is két linket letöltéssel/leírással:
SuperOneClick
DooMLoRD's Easy Rooting Toolkithajrá
-
Sógi
addikt
válasz
zooole #37800 üzenetére
Mit mondhatnék?
Ha nem akarsz hekkelni, akkor marad a gyári rom és annak a lehetőségei, de van elvileg olyan rootolási módszerek, amelyek "nem látszanak" doomlord és a superoneclick, de ezekhez nem értek, valaki biztos tud neked ebben segíteni!
(#37804) Soound: Kicsit zavar ez a bug, de nem olyan gáz
Azért előbb is szólhattál volna..
Egyébként crt on-nál is csinálja...
(#37803) Kanczy: Baromi egyszerű történet...Mi a nehéz benne?
-
válasz
zooole #37800 üzenetére
Nem buksz garit.. gondolom van flashelhető tmobilos rom is... legalábbis nekem aztmondták anno
sőt anno, megvettem csatlakoztattam kieshez, és az frissítette..gondolom a kies nem olyan okos hogy felismerje, jéé ez egy magyar tmobilos szoftver akkor keresek hozzá frisebb tmobilos firmet.. ugyanaz van rajta, mint a samsung garis telókon, itt nemhiszem hogy belepiszkálhat a tré.. egy KI4 vagy KJ3 stockot felhúzol és már garis is..
-
Sógi
addikt
válasz
zooole #37796 üzenetére
A KI4 nem egy rossz rom! De van sokkal jobb, de ahhoz már bátorság kell
Az akkunak pedig kell 10-15 teljes feltöltés, h elérje a max teljesítményét!
Az első hsz-t áttanulmányoztad már? Ha az megvan akkor már lehet beszélgetni a lehetőségekről...
Lehet root-olni anélkül is, h látszana és kellene jig, de ebben nem vagyok otthon... -
Sógi
addikt
válasz
zooole #37754 üzenetére
Minden rendben van a telefonnal? Semmi hiba? Garis javítás vagy csere elvetve így hirtelenbe?
Ha igen akkor tudni kéne, h független vagy függő a telefonod (gyári visszaállítás miatt)?Bár itt a nagytöbbség rootolva van, nem kell félni, nem fog fájniBocs, most nézem, h T-s vagy...
Bár még full gyári visszaállítást nem csináltam, de tuti menne...
JIG-ed van? Az kell, ha gyárira szeretnél majd visszaállni, de erre elviekben nem fog sor kerülni...
Viszont, ha nem akarsz garivesztést, akkor javaslom, h tedd fel kiessel a legújabb FW-t!
Aztán, megbeszéljük, h szükség van-e root-ra....
Az akkud javulni fog az új fw-vel!
Én szanaszét flesseltem már a telefonom, de nem bántam meg...Ha bátor vagy akkor sokan tudunk itt segíteni és mindent megoldunk, ha kellMinek kell a root neked????
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest