- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #25584 üzenetére
ez nekem is megvolt , 1 nap híján
-
Sógi
addikt
válasz
N.YCityBoy #25415 üzenetére
Hát nem bírtam sokáig ezzel a számomra gyenge kernellel, mondjuk nekem fut pár alkalmazás, tényleg keveset eszik, de hogy lagolgat vele a névjegyzék, meg egy hosszú híváslista, azt már nem bírtam elviselni, tehát lecseréltem..
Tudod, 100-ról mindig lassabban merül, aztán beindul az majd(#25421) PeachMan : Eljutottam arra a szintre, h max 3 romot használok, de inkább kettőt, kiválasztom a számomra legjobbat, mert felesleges annyi romot cserélgetni, hiszen elég letisztult már a jó romok listája...
-
pestibenji
senior tag
válasz
N.YCityBoy #25415 üzenetére
teljesen stock batista 2.0 ugye?
-
Sógi
addikt
válasz
N.YCityBoy #25377 üzenetére
Akkor adok egy esélyt ennek az abyss kernelnek, bár már most akadozik/lagol egy két helyen, pl. mappában ahol van pár száz fájl...
Blackblue theme-et próbáltad batin?
-
djapor96
senior tag
válasz
N.YCityBoy #25210 üzenetére
Egyetértek.... gyors, átgondolt, takarékos....
-
sanyikk
tag
válasz
N.YCityBoy #25210 üzenetére
Látom már, hogy írtátok korábban.
Ez így nem szuper! Pedig a Criskelo nagyon tetszik.
-
leslien
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #25182 üzenetére
hát még nem az igazi sajna írta is várni kell még pár napot
-
gyl66
tag
válasz
N.YCityBoy #25026 üzenetére
Hallgass Sógi tanácsára, én megpróbáltam e nélkül, és folyamatosan hibázott. Én is megcsináltam a teljes újratelepítést és most már hibátlan.. kop kop kop...
-
Sógi
addikt
válasz
N.YCityBoy #25026 üzenetére
Egy jó tanács a romolos hibáimból tanulva:
1. a régi romból kilépsz recoverybe és mindent lewipeolsz és formázol, kivétel belső sd. Ekkor lesz egy darab vasad egy recoveryvel
2. 3+1 fájlos stock romot feltolod ugyebár reparttal (többen írták, h ez előtt felesleges wipe-olgatni, lehet igazuk van, de én akkor is úgy szeretek gyalulni...)
3. Felteszed odinnal vagy cwm-ből a cf root kernelt
4. Kilépsz recoverybe és felteszed az új custom romot vagy akár csak egy custom kernelt, ha egyáltalán szeretnél olyat.
5. Szükség esetén, ha vmi nem működik rendesn a custom rommal, akkor csinálsz recoveryben egy wipe cash partot és egy wipe dalvikot.
Ez csak az én egyéni romolós mechanizmusom, ehhez szoktam és mindig jó minden. -
válasz
N.YCityBoy #25022 üzenetére
De ezt a "rendszert" én tettem fel, csak olvasgattam a hozzászólásokat és elbizonytalanodtam, mert írnak itt mindenfélét 1 fájlos 2 fájlos dolgokról meg van akinek elrontotta a telefonját van akinek nagyon bejön van aki szapulja, csak ezért kellene egy kis segítség, hogy megéri-e feltenni vagy sem
-
F-ECT$
titán
válasz
N.YCityBoy #25022 üzenetére
Az alul lévő "rendszert" ezek szerint nem te tetted fel? Mert a 2.3.5-öt is ugyanúgy kell
-
csabám
addikt
válasz
N.YCityBoy #24483 üzenetére
Drbonci néven keresd. . .
Sógi: Nincs mit
-
Sógi
addikt
válasz
N.YCityBoy #24481 üzenetére
Keresd Dr.Boncit itt a fórumon vagy a hirdetéseit a hardveraprón...
Nah megyek inkább dvd-zni, mert itt nagyon nagy unalom van
Majd este benézek, hátha lesz vmi pörgés... -
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #23235 üzenetére
Remélem igazam van. Nekem semmi bajom nem volt tőle...
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #23232 üzenetére
Szerintem nem...Én használtam, a renszerben tuti nem okoz kárt...Csak felülirja a romverziót néha egy hüle téma is...
(#23233) plejik sikerült. Remélem sokan hasznát veszik majd.
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #23230 üzenetére
Ezt mondom, Darkyn átirta nekem ugyanigy a cryscelo blue themenél az egész
et !
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #23228 üzenetére
Nem a Theme verzió volt V19? Néha a témák fura dolgokat hoznak ki...Régen a darkym, félig Crysceló volt
-
zoli1982
tag
válasz
N.YCityBoy #23151 üzenetére
Ok, túltárgyaltuk.
-
zoli1982
tag
válasz
N.YCityBoy #23147 üzenetére
PH! Alapelvek....
-
smoli
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #23130 üzenetére
KH4-et ne eröltesd!
Nem véletlen, hogy senki nem nyomul azzal.(#23135) happy555 szivesen.
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #23058 üzenetére
Veszitenivaló nincs. Nekem már megy föl a telóra . ma este megnyuzom. Szerintem ma még főznöm is kell dolgokat. Túl narancs a statusbar, stb stb. Ma nekiállok. De eddig jónak tűnik...
-
WaterWave
veterán
válasz
N.YCityBoy #23050 üzenetére
oda kell neki pörkölni, nincs mese...
-
ch003067
addikt
válasz
N.YCityBoy #23017 üzenetére
És mondjuk hogyha nem tudod megcsináni akkor mivan ? Garanciáztatás ?
-
znagy69
őstag
válasz
N.YCityBoy #23017 üzenetére
Nekem pl semmi gondom vele. Gond nélkül felment a V18-ra.
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #23027 üzenetére
egy kis fekete szigetelőszalag megoldja a gondot... megvan még a tiéd? megveszem akkor
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #23025 üzenetére
mi baja lehet egy tartónak? nem tapad fel? kiesik belőle a telefon?
töltő része nem nagyon érdekel, ott az adatkábelem,meg a szivargyujtó
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #23019 üzenetére
egy ötöst még szánok is rá...de többet nem nagyon. akkor csinálok magamnak
-
tony7
tag
válasz
N.YCityBoy #23014 üzenetére
Szia! Ha kérhetem nekem is küld el privátban melyik áruházról van szó. Köszi
-
smoli
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #23011 üzenetére
Köszi!
-
smoli
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #22977 üzenetére
Melyik áruházról is van szó?
Jöhet privátban is. -
DonDragonka
őstag
válasz
N.YCityBoy #22994 üzenetére
letojglizom mer evvan meg meggy... Majd legközelíbb kérdezek...
-
DonDragonka
őstag
válasz
N.YCityBoy #22970 üzenetére
Ha az is Class10-es volt akkor bíz az nagyon jó árú cucc
-
pestibenji
senior tag
válasz
N.YCityBoy #22942 üzenetére
Hát LG KM900 Arena után már nem minden szól olyan jól
Hozzászoktam, hogy annak a telónak alapjában véve brutál hangja volt, ráadásul a hozzáadott füles több, mint isteni. Ez meg se közelíti azt a minőséget, és akarok találni egy olyan fülest amivel visszakapom azt amit az arénám nyújtott
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #22630 üzenetére
Ez nem semmi
-
znagy69
őstag
válasz
N.YCityBoy #22630 üzenetére
Mert Te nagyon el vagy foglalva, ha "unatkozó" emberek társalágáshoz ilyen hozzászólást írsz.
-
znagy69
őstag
válasz
N.YCityBoy #22616 üzenetére
Ugyan ez a véleményem, csak criskelo v18 még csak 2. napja van fent. A stílusa (téma, ikonok) Nr1. a szolgáltatásával eddig semmi gondom. Nálam is Batista ami még korrekt. De nekem sem volt vele semmi gondom a 2 napot az is bírta gond nélkül aktív használat mellett.
-
zseko
veterán
válasz
N.YCityBoy #22273 üzenetére
Sztem próbáld ki, hogy miután feltöltött kapcsold ki a telefont, nekem szokott még úgy is rátölteni időnként még akár 20 percet is mire azt jelzi hogy fel van töltődve.
-
happy555
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #22262 üzenetére
Hogy néz ki ez a balckblue theme? Honnan lehet leszedni v18 alá?
Nem találom.... -
HardRic
addikt
válasz
N.YCityBoy #22262 üzenetére
Nagyon kínai.
-
atiapa
tag
válasz
N.YCityBoy #22186 üzenetére
Akkor igen jól sikerült replika
-
zseko
veterán
válasz
N.YCityBoy #22168 üzenetére
Cellux végül megoldotta a problémám. Na nem a kijelzőre rátéve
hanem a fóliát tisztítani a sok szösztől. már csak egy maradt rajta, persze hogy majdnem a kijelző közepén
Azt majd holnap újraműtöm. Egyébként úgy rásimult, nem is látni hogy van rajta fólia. Valamennyit mintha rontana, de lehet csak úgy látom, mert ezt várom tőle.
Nekem is lett rajta mikrokarc, nem jelentős és nem is látni csak megfelelő szögben és tudni kell hol van, de lett rajta.
-
mycso
veterán
válasz
Hát azért ez a gorilla glass nagyobbrészt inkább csak marketing. Természetesen strapabíróbb, erôsebb egy átlagos üvegnél, plexinél, de semmi extra. Simán megkarcolható.
-
cundeyy
tag
válasz
Erre nagyon ne fogadj... Én 1 hetes korában húztam rá egy jó fél centis karcot az ujjammal, mikor töröltem le a kijelzőt... Ismétlem, ujjammal.. Egy csepp kis porszem volt rajta.
Azóta fólia van. Ez az SGT ultra crystal.
Tehát óvatosan azzal, hogy strapabíró. -
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #22157 üzenetére
Csak ráteszed egyszerűen és Recovery - ből mehet .
-
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #21807 üzenetére
KAMIKAZE_HUN ezt még beletettem és nagyon jól mutat : Blue bubble töltöttség jező .
-
Richard!
addikt
válasz
N.YCityBoy #21807 üzenetére
hajrá csak hajrá
-
Richard!
addikt
válasz
N.YCityBoy #21803 üzenetére
-
mycso
veterán
válasz
N.YCityBoy #21791 üzenetére
3G Watchdog - 3g adatforgalomra, tökéletes
Traffic counter - ez mér mindent, 3g/wifi/sms/beszélgetés...(régebbi verziók nem mindíg számoltak jól, most nemtom ez javítva van-e)
más: mondjuk 1. hozzászólásba 1-2 ajánlott/hasznos progi is elfért volna...
-
Richard!
addikt
válasz
N.YCityBoy #21795 üzenetére
én is maximálisan meg vok elégedve vele.bár a mostani kh3-mal jobb lett a kamera.a videók kg6-tal készültek.
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21761 üzenetére
Egyes videokat visz egyeseket meg nem. MIUI oldalon van egyket videolejatszo ajanlva, amik segiteenek ezt a problemat torolni...
Hozzaszolva az elozoekhez : Eladom a telom,mert kisebb hangzasa van,mint Robi Williams hangtechnikajanak a koncertjen
Es eladom, meert nem tudok ugy zoomolni vele,mint baseball meccsen egyes kamerak. Es eladom, mert nem birja 2 hetig az akksija mint egy 3220 as nokia, es eladom, mert viz alatt nem fotoz, es nem foz nekem vacsorat! Es 1oo K folott van ! Es kulonben is !
-
plejik
addikt
válasz
N.YCityBoy #21761 üzenetére
Nekem van fent egy HD videó és simán vitte 720p.
-
sztrogoff19
tag
válasz
N.YCityBoy #21723 üzenetére
Egyetértek Kamikaze kollégával, jelenleg -SZVSZ - valóban ez az a legjobb készülék amit a vásárló a pénzéért kaphat. A vásárlás előtt néztem a többi készüléket is, de tényleg ez a legjobb.
Igaz, a törlesztője kicsit magas a T-nél, de ez a telefon hatalmas élményt nyújt használatkor, így mindenképpen megéri :-)
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21746 üzenetére
Nem vitakent irtam termeszetesen, es ertem, te arra szavazol. Minden ember masra hasznalja a telojat, masak az igenyei, igy minden embernek mas lehet a favorit romja. Nekem spec meg nincs, es gyujtogetem meg mindig a tapasztalataimat 2 honap v 3 utan is melyik legyen a veglegesem...Miuit szeretnek, ha majd 100% os lesz. (kamera ,kekfog) addig tesztelek...
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21742 üzenetére
Majd ha mind tesztelted egy hetig, irhatod ezt
-
mycso
veterán
válasz
N.YCityBoy #21729 üzenetére
Akkor, OK
A wipe, az mindíg fontos lépés, azért is említjük meg állandóan.Általában a miui kivételével, szinte minden custom romban van magyar nyelv...
(egyébként mivel csináltál rendszer mentést??? az min1, hogy root előtt vagy után, az nem kavar be, sőt a cwm-eshez kell a root asszem) -
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21721 üzenetére
Ez erdekes dolog...Wipeket csinaltal ? Valamit nem helyesen csinaltal sztem.Felrakta bmarko kernelet ,rom nelkul?
Cf root kernellel raktad a romot? Probald ijra, vagy toltsd le ijra. Lehet serult a ZIP ed.
-
mycso
veterán
válasz
N.YCityBoy #21721 üzenetére
Hali, ami az #1-ben le van írva, az megvolt???
A törlés menete: indítsuk el a telefont recovery módban, majd ott válasszuk ki a következő menüpontokat:
- „wipe data /factory reset”
- „wipe cache partition”
- „wipe Dalvik cache” (advanced menüben van!)Illetve első indításnál, általában minden új rom relatíve sokáig bootol...nem lehet, hogy nem vártad meg a boot végét???
Még1, ha esetleg boot-loop-ba (most nálad megállt a teló boot közben, vagy foolyamatosan újraindulgatott boot közben???) futnál, esetleg érdemes a fentebbi 3 wipe-ot megisnételni a rom frissítése után is! (sőt ott még van egy olyan menü, hogy "fix premissions" valami ilyesmi, utolsónak újraindítás előtt, még érdemes lehet azt is futtatni, ha probléma van a custom rendszer felállásával)
A másik dolog, mivel mit mentettél le a telefonodról???? A leírtak szerint annyi történt, hogy restore után a kernel maradt a legutolsó, tehát a gyári kerneled le sem volt mentve.
(ahoz képest, hogy tegnap még a gyári kh3-ra sem akartál frissíteni, most már mindenféle romokkal zsonglőrködsz...bár így szokott ez lenni
)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
N.YCityBoy #21711 üzenetére
Ki-be kapcs es jo lesz.
-
madcon
tag
válasz
N.YCityBoy #21539 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged!
Akkor egy kis helyzetjelentés...
Bementem a kérdéses boltba, persze nem volt ott a "főnök". Majd 2-3 óra múlva...ez történt du. 1-kor. Az eladó természetesen, mint írtátok is, nem emlékszik a vásárlásra.(pedig ott volt ő is).
Mindegy, visszamentem fél6-kor és ott volt a főnök.
Magyarázkodni próbált, hogy így+úgy,lénye a lényeg ő elismerte, hogy ott vettük a készüléket, adott is egy adásvételi elismervényt, lepecsételve, emei számmal. Ha esetleg történne valami probléma, akkor egy éven belül ők intézkedni fognak.
Persze a pénzvisszaadás is szóba került részemről, de ezt gyorsan elhesegették.
Akkor ha nem lenne telefonom, hogyan is írhatnék ebbe a fórumba, nem igaz??
Minden esetre köszönöm a biztatást és a jóindulatot mindenki részéről, sajnos ez a tulajdonság kihalófélben van. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
N.YCityBoy #21654 üzenetére
bocs hogy belekontárkodok, lehet nem értem tisztán a problémádat, de nincs véletlenül bent a wifi hotspot? nekem az szívta kőkeményen az akksit + forralta a vasat ( desiréről beszélek)
-
Richard!
addikt
válasz
az durva
akk ott vmi más bibi lehet.sztem.
bepe79:nekem így jobban megértede ízlések és pofonok
-
ERPY
őstag
válasz
Ahogy az aláírásodban is van, Örökké nem eshet (The crow).
(Sorry, nem tudtam kihagyni) -
Richard!
addikt
válasz
N.YCityBoy #21614 üzenetére
wifi vagy mobilnet? mert nekem a mobilnet szívja de rohadtul.óránként kb 15-20%
-
DjBlero
őstag
válasz
N.YCityBoy #21587 üzenetére
kh3 cf root [link]
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #21580 üzenetére
-
Cathulhu
addikt
válasz
http://www.theandroidsoul.com/how-to-install-xxkh3-on-samsung-galaxy-s-2-ii-i9100/
Nekem ez szokott segiteni.
En nem szoktam kivenni se a simet se az sd-t, meg reparticionalaskor sem. MEG nem volt baj belole -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Nem muszáj kivenni, dancsuritól kérdeztem volt még anno.
Miután betallóztad, telefon kikapcs, download mod, megjelenik a COM port sárgával, és oké kell legyen elméletileg
Nem? Valaki erősítse meg -
DjBlero
őstag
válasz
én nem szoktam kivenni a kártyákat
Laraxior jo a bios boot animáció?
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #21575 üzenetére
Download modban dugod rá ugye?
-
Laraxior
titán
válasz
annyira ne siess vele,mert nem feltétlen tiszta mit hova tallóz az ember..
-
DjBlero
őstag
válasz
ha jo helyre taallóztál mindent START
elenörizd töbször inkább -
DjBlero
őstag
válasz
N.YCityBoy #21570 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21568 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21548 üzenetére
Tessék itt minden részletes, sőt még annál is részletesebb
Blero Akkor miért más üzenetetére válaszolsz, ha nekem köszönsz ? Szomorú vagyok
(#21565) KAMIKAZE_HUN samfirmware.com
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21542 üzenetére
DjBlero Üdv
-
leslien
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #21554 üzenetére
az nagyon jó mert én csak a adapterről tudtam amihez még külön kell egy hdmi kábel!
és van vkinek már ilyen kábel és működik is mielőtt megvenném? -
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21550 üzenetére
Szeptember 19-től lesz asszem forgalomba a 2000mAh-s akksi. De itthon lesz vagy 13-15k
Leszünk itt páran akik veszünk.
Lehet érdemesebb lenne egybe venni vagy 10-20db-ot. Hátha kapunk valami kedvezményt
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21548 üzenetére
pörgess vissza az első hozzászóláshoz
De konkrétum neked onnan maximum 3 sor kell.
Odin letölt. KH3 rom letölt. Telo rádug, betallózod a fájlokat, start. Vársz..és kész.
Röviden ennyi.
Kapsz 2 linket a letöltendő cuccokról, meg majd mutatjuk melyik fájlt hova tallózd, utána megnyomod a Start-ot és megcsinálja..utána csak annyi dolgod lesz hogy lehúzd a telefonod a gépről
Elsőre bonyolultan hangzik, de ennyi a lényeg a többi csak rizsa. -
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21545 üzenetére
Mindent csináltam vele... Amikor kellett akkor neteztem, wifi is volt. Telefonáltam is, melóba menet zenehallgatás.
Most is 1napja 21 órája töltöttem és még mindig 58%on van az akku, pedig most még filmet is töltöttem le vele.. Torrent is fut rajta
Fényerő auton van...szerintem az elég sokat jelent. -
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #21545 üzenetére
Igen valahogy Én is így képzelem .
-
joe2119
tag
válasz
Azt szeretném kérdezni ,hogy mire használod a telót ha 3 napig simán bírja ?
-
Laraxior
titán
válasz
Az enyém is garanciás,ilyenbe még nem halt meg egy telefon sem itt, márpedig itt megfordult pár darab
Én sem frissítgetem állandóan, ezt megcsináltam azóta nem nyúltam hozzá.
Nekem 6 napig bírta ki hogy odafigyeltemha nem figyelek akkor nekem is olyan 3 nap...
Én a helyedben megnézném a dolgot... elcseszni szinte nem lehet, mert mindig vannak itt hogy tudjanak segíteni. Épphogy meg nem csináljuk helyetted
De persze a szíved jogaCsak egy tanács.
Tudod olyan, mint amikor videokártyát veszel és a gyári ventivezérlése miatt 90°Con megy játék alatt. Kisbeállítás és máris 70°C-on fog menni, akár jobb tuningpotenciállal. Szintén buhera, de nem jár veszéllyel. -
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21536 üzenetére
Én sem láttam, de a gyári helyett a legújabb KH3 van fennt, és tényleg megnőtt az akksim ideje.. pár apróság újítás van benne, amik átlagfelhasználót nem érdekelnek, ne érintenek, de ennyire érdemes frissíteni... Ha másért nem az akksi miatt. Dobsz rá egy szép témát, és máris van egy "új" telefonod
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21536 üzenetére
-
hdman
őstag
válasz
N.YCityBoy #21259 üzenetére
letezik egyoldalu szerzodesmodositas, pl bankoknal, de be is b&#%na, ha a tmobile emelne a reszletet...
Csak az uj elofizura vonatkozik az emeles, a regiek fizetik az alairt reszleteket.
cold5: biztos jol csinaltal mindent? sarga haromszog indulasnal megvan? probald ujra rootolni, esetleg probald meg root explorerrel, vagy nezz ra root check progival, hogy tenyleg rootolt-e.
-
Varszegig
veterán
válasz
N.YCityBoy #21239 üzenetére
Szia!
Ha új vagy az androidban, nem ugranék neki a romolásnak. Előbb ismerkedj a dolgokkal. -
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21244 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
Nehogy kicsomagold letöltés után
Ha rám hallgatsz, egykét hétig olvasgatsz. Mindent az elejétől. Utánna kezdj el bármit is felrakni. Tudd mi az a root, mi az a kernel, mi az a CWM, stb...Mert ha bajba kerülsz, a többiek csak ezekkel a szavakkal tudnak segiteni...Én nem ugranék "mélyvizbe" helyedbe, vagy csakis mellénnyel. Tehát ha valaki utasitásait csinálod...
-
Flashhh
tag
válasz
Kell, rootolni a telod, majd felmasolni az SD re a zip filet, es recoverybol felinstallalni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest