- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
HUTCHDB #39366 üzenetére
Hali! 320x... - re kicsinyitéssel nem olyan nagy a screen...
K..va jó akksiidő. Normal akksival, 600 MB letöltés, folyamatos szinkron. (Éjjel nem) Ennél jobb nem kell nekem.
5 óra kijelző megvan a telón, ez nekem nagyon elég. Sima, hétköznapi használat, 3 nap. Éjjel 8 óra alatt 1 % esés. Nem adom el a telómat , döntöttem !
-
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #39317 üzenetére
Miben jobb?
(#39323) KAMIKAZE_HUN: Checkrom revolution hd v4 kitchennel és kernelekből van választási lehetőség...De, ha elégedett vagy azzal ami most van, akkor minek váltani, nemde bár?
(#39324) C.Brigante: Ez nagyon érdekes és sztem akár lehet is benne vmi! Nekem májusi a telefonom, független és nincs egy deka beégés sem egyenlőre...
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
HUTCHDB #38875 üzenetére
Na ez jó hír.
(#38880) R2D20208 Én most vettem te meg most akarod eladni?
(#38885) Piwi Az tényleg jó S1 nem szokott elmenni ennyit.
Utána is nézek, ha majd keveslem...
Más: Itt van értelme a kerneleket cserélgetni? Mer S1-nél még volt...végül feltettem tegnap a KK5-s romot és hozzá a cf root kernelt prímán fut a gép.
-
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #38561 üzenetére
Nem, nem foglalkoztam vele, de láttam, h törölt egy csomó mindent amikor feltettem...
Gondolom ezért is jó a cucc, mert feltétel előtt töröl felesleges dolgokat...(#38572) PaFec: A kitchenben minden fnt van, de látom is, h megoldottad
(#38576) kaisers: Igen, a kitchen a lényeg(#38584) Piwi: Én szoktam (cash+dalvik), de szerencsére egy csomó kernel automatikusan wipe-ol, mikor felteszi magát..
-
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #38553 üzenetére
Void echo-t töltsétek, az a legfrissebb
void echo letöltő link
(#38555) Caaabi : Nyugi, romot nem váltok...Marad a check, tudod
Meglátjuk melyik lesz a befutó, majd értesítelek XD -
DjBlero
őstag
válasz
HUTCHDB #38055 üzenetére
[I9100XWKF3] jelszó: samfirmware.com
-
samui
csendes tag
válasz
HUTCHDB #38024 üzenetére
SGS2| [ROM][XWKK5][2.3.6] CheckROM RevoHD™ V4 [KERNEL] DarkKnight V2.4.3 [Modem] XXKL1[link]
Nekem ez az összeállítás jön be a legjobban a hozzád passzoló témát meg letöltheted a saját konyhájából!
Sok Rom-ot kipróbáltam már, de mindig visszatérek a LEO most már CheckROM Revo munkájához.
Illetve a CheckROM RevoHD-éthasználom és más romokat időnként kipróbálok!
Ez a mostani kombinációt különösen jónak tartom! -
R2D20208
addikt
-
d3tox1c
senior tag
válasz
HUTCHDB #37910 üzenetére
2.6.35.7-i9100XWKDD-CL161513root@DELL103#2 ezt irja ki....de most eszembe jutott.Egyik ismerosommel mar akartuk rootolni.Es mi azt hittuk sikerult is.De most feltettem egy programot,amihez kellett a rootolt telo,es azt irta hogy nincs rootolva......akkor most hogyan tovabb?AAAaaaaa,mar banom hogy nem irtam ide akkor.
-
Piwi
veterán
válasz
HUTCHDB #37910 üzenetére
ha már efs mappánál vagyunk,akkor lenne is egy kérdésem...
az én telóm gyárilag trémobilos volt,de már úgy vettem meg hogy függetlenitve lett,igy az efs mappa mentést is erről csináltam meg...esetleges szervizbe küldéskor lehet ennek hátránya? illetve visszazárás lehetséges? -
HUTCHDB
nagyúr
-
sippet
senior tag
válasz
HUTCHDB #37516 üzenetére
megmondtam, hogy ez lesz a miui-val. sajnos az sgs2 hardver és a hozzá tartozó driverek nem igazán fejlesztőbarátak, ezért van ez a rengeteg gond a nem gyáriból építkező custom romokkal. az ics-portolást is az audio driverek miatt nem tudják legalább béta állapotba hozni, pedig elég sokan dolgoznak rajta, miközben egy rakás más telefora van már legalább félig-meddig használható rom. a fejlesztők mérgesek is, hiszen annak idején nagy hír volt ugye, hogy a cyanogenmod brigád és a teamhacksung tagjai kaptak ingyen egy-egy készüléket, hogy ismerkedjenek vele, most meg nem tudnak továbblépni, mert szinte semmi sem opensource, ami ezt a készüléket hajtja.
-
bmarko
tag
válasz
HUTCHDB #37487 üzenetére
11.25 óta saját miui kernel is van, ha jól láttam, egyébként a fogyasztása szerintem nem is rossz. Ami idegesítőbb, hogy a framework-ben nem bírják kijavítani a no signal bug-ot, sőt már odáig romlott a helyzet, hogy a kitalált megoldás is már csak 2G-vel működik. Sokan szeretik, vagy épp nem a rezgő billentyűzetet, az pl. egyik SGS-es miui verzióban sem működik. Pedig keményen egy sort kellene beszúrniuk a kódba. A csengőhangok nálam is vándorolnak, valószínűleg azután, miután csatlakoztatod a számítógéphez. Egy darabig nagyon lelkes voltam a dologgal, de miután egy az egyben lenyúlták, ráadásul tönkrement a videókártyám is leálltam. Spitya nekiállt közben a magyar fordítás összerakásának is, már nem akarok belekotnyeleskedni a munkájába.
-
a.t.t.i.
senior tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
HUTCHDB #37227 üzenetére
Ez a Market-en vásárlás téma engem is érdekelne!
Odáig már eljutottam, hogy kérte a bankkártya adatait, amit be is pötyögtem (remélem jól), de most szépen gondolkodik már lassan 10 perce, jár szépen körbe-körbe a kis kör, mellette betöltés felirat... Mondom kb már 10 perce...
Tipp?
-
Soound
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest