- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
killerjohn #25609 üzenetére
képeket... hátha lesz valami téma amire én is lecserélném az enyémet
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #25479 üzenetére
delete
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #25476 üzenetére
Amiket olvasgattam róla sokkal "okosabb" a Siyah kernel.
Kikapcsolt képernyőnél az egyik mag lekapcsolása eddig is volt, Dlev használta is.Ezt a build.prop file-ban van beállítva, de ahogy nézem ezt pont kihagyta a 2.0-ból. Majd mindjárt beleírom.JAVÍTVA, ELNÉZTEM, BENNE VAN A ROMBAN!
(system\etc\dual_core script tartalmazza)F-ECT$
Az updater-script file-t cseréld ki a META-INF\com\google\android könyvtárban még PC-n a romba, és utána tedd fel.Winrar-al tedd bele, a tömörítés normál legyen!!!
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE MINDENKINEK!!!
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #25290 üzenetére
Én annyit megtanultam, h amit tudok (pl. siyah kernel) és kompatibilis a rommal, azt saját kezűleg teszem fel recoveryből, amit meg nem, csak azt a kitchenből, túlbiztosítom magam mindig
Bár hasonló még nem történt velem, amikor anno mindent a kitchenből tettem fel..Beneveztem egy tokra, még sosem láttam ilyet: [link]
ERPY: Tessék
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #25290 üzenetére
Egyszer volt mindösszesen full wipe-om, mikor 2.3.3-ról álltam át 2.3.4-re. Soha nem volt semmilyen problémám sem, és sose teszek fel semmilyen gyári romot se frissítgetések előtt. Odint sem használok, sem semmilyen drivert PC-n. Kiest pedig még soha nem is próbáltam, nem is láttam, azt se tudom hogy néz ki, csak olvastam hogy nem ajánlott.
Egyedül a dalvik cache-t kell törölni, ennyi. -
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #25257 üzenetére
Tegnap előtt még beszélgettem vele, azóta semmi. A fórumon sem volt, privátot sem írt vissza. Lehet hogy dolgozik a romon ezerrel. Ha kész vele megyek arra vissza.
-
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #25154 üzenetére
adjunk neki egy esélyt... melyik verziót használod Sygic-en belül?
bár ahogy látom házszámokat nem tud
-
vadalma65
tag
válasz
killerjohn #24982 üzenetére
Néhányan problémába ütköztek a telepítéskor, kivétel talán azok akik az alapokig lepucolták a gépet, ahogy itt a forumon is irták, ezért gondoltam az ujra partícionáláson. Szerinted nem szükséges?
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24863 üzenetére
Na végre!
Leomarra vártam nagyon és a romkitchenjére...juhuhhuuuuu
Kösz a linket, bár tudom merre találom, de így jobb -
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #24865 üzenetére
pro elérhető a leomat forumjának 2. postjában...
nem fizetős, mert a google bekavart...
marketen még ugy látszik, de az 1.04 es pro-t letöltheted a fórumról.. 2, hozzászólás -
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #24772 üzenetére
mi lehetünk ilyen szerencsések hogy mi jó vevőt kaptunk
-
pestibenji
senior tag
válasz
killerjohn #24769 üzenetére
Szerintem csak nincs összehasonlítási alapod. Az lehet, hogy a max sebességet megkapod hatótávon belül mindenhol, de hidd el, hogy kisebb ez a hatótáv, mint az átlag telefonok esetében.
Szerk: De persze hülye lennék meggyőzni, hogyha így elégedett vagy vele, ez kb olyan, mint amikor mindenkit megpróbáltak meggyőzni, hogy az ő kijelzője márpedig sárgásodik
Szal elnézést az előző hsz-em kicsit nyers stílusáért is.
-
pestibenji
senior tag
válasz
killerjohn #24765 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, köztudott, hogy az S2-ben gyengébb a wifi vevő, mint a többi hasonló árkategóriájú készülékben (sőt, még az alacsonyabb árkategóriában is vannak jobbak), ez egy tény. Kb 10-20%-al gyengébben veszi a jelet, mint általában a telefonok.
-
Flashhh
tag
válasz
killerjohn #24765 üzenetére
En csak olvastam h voltak panaszok ra, en tesztelni nem tudom mert itt van a router
mellettem fel meterre. Bar igy is csinal mokas dolgot h neha le le ugrik egy csikocskat.(#24767) killerjohn: őőő, nem
tenyleg van h leugrik egy csikot majd vissza. es elixir szerint sincs meg a 100% os jelerosseg van olyan h lemegy 85 87% ra.
-
red6t6
tag
válasz
killerjohn #24748 üzenetére
Dlev is készen van, de még mindenki jkay-re vár.
-
ibenny
senior tag
válasz
killerjohn #24678 üzenetére
Ez oke, de melyik rom, hany file-os, hova kell tallozni az Odinban?
Koszonom a segitseget!
-
smoli
aktív tag
válasz
killerjohn #24678 üzenetére
Itt találsz párat
-
DonDragonka
őstag
válasz
killerjohn #24676 üzenetére
A héten majd megnézem a KI4-es modemével, mert az meg brutálisan, szinte ilyesztően pontos volt és laggolás nélküli...
-
keIdor
titán
válasz
killerjohn #24656 üzenetére
Áhh, csak a felbontása nagyobb, mondjuk a pixelek gondolom teljesen eltűnnek, de attól még jó marad az S2. De tény, hogy az S1 tovább volt a csúcson, 9-10 hónap legalább.
Szerk.: Meg lehet Pentile lesz, akkor meg nem lesz sokkal előrébb. -
pzstm
titán
válasz
killerjohn #24657 üzenetére
ebből az Exynos Extrem-ből nekem annyi elég lenne, ha a mostani gyári KG2-mre oda tudnám varázsolni ezt a csodajó kis százalékos akkut...bár tény hogy megvagyok nélküle...illetve a batstat widget tökéletesen teszi a dolgát.....
DonDragonka: köszönöm a részletes leírást...mostanság elég sokat kell a GPS, szóval akkor maradnék továbbra is a gyári KG2-nél
-
DonDragonka
őstag
válasz
Valami huncuttság van ebben a 2.3.5-ös ROM-ban mert eddig elképesztően jól fogyasztja az aksit...
De még nem akarom elkiabálni, pár napig tesztelgetem...Egyébként a ROM-ról már volt szó, pár dolog amit eddig még nám láttam említve:
- gyári böngésző gyors, nem akadozik, viszont hajlamos cseppet kockásodni, bizonyos oldalakon, egyébként pont annyira, hogy az még éppen nem zavaró.
- ha már böngésző; az overscroll effekt böngészés közben is előjön, szerintem ez vicces inkább mint hasznos, először nem is értettem mi történik... leértem a lap aljára és bevillant kékesen...
- úgy általánosságban, nagyon pörgős kis ROM. Szinte sehol nem akad, ahol meg igen az más ROM-ban is akadt eddig csak jobban és például konkrétan tudom, hogy az adott widget hibája nem a ROM-oké
- a menük, programok, közötti váltó effekt szerintem sokat javult, szebb lett és bár kicsi a módosítás, de észrevehető valahogy lágyabb az egész menete és akadásmentes...
- GPS-t ma teszteltem kb egész délelőtt, szerintem pontatlanabb és lassabb mint bármi más ROM-ban eddig, szerintem ebben laggol a legjobban...
- beszéd közben nincs semmi gond, tisztán hallanak és rögtön
- wifi frankón megy
- térerő kapcsán érdemesnek tartom megjegyezni, hogy most ott is van H-m ahol eedig E-m volt és fixebben ragaszkodik is a sávhoz, szerintem ez jobb lett, de rosszabb semmiképpen
Összességében szerintem nagyon jó kis gyári ROM lett ez, ha nem volna az a fránya GPS problémája szívem szerint azt mondanám a legjobb... -
törölt tag
válasz
Nálam nem megy az Exynos oldala, nem tudom letölteni. Nálad minden rendben?
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #24661 üzenetére
hát nagyobb kijelző és nagyobb felbontás....annyit tuti nem érne Nekem, hogy váltsak. Még az S3-on is elgondolkodok majd.
Mondjuk lehet azért, mert június 1-el vettem meg, de még a mai napig imádom nyomkodni...igaz nokia 6300 után elég erős előrelépés volt -
F-ECT$
titán
válasz
Hivatalos infót nem olvastam még róla, de ha így van az örvendetes. Akkor már csak a többi feltétel teljesüljön, és adom is el az S2-t
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #24656 üzenetére
ezt most csak valami rossz viccnek gondoltad ugye? és lemaradt a smiley...
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24610 üzenetére
Nekem a darky rom nagyon bejött, jó, gyors és keveset eszik...rámegy egy rakás téma is...
A héten biztos jönnek ki új romok, ne légy türelmetlen -
válasz
killerjohn #24486 üzenetére
Nem, mert mindenki felrakta az új roomot és nem működik senkinek sem a telefonja
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24389 üzenetére
Az a jó a darky romokban, h nagyon megbízhatóak és most már rá lehet tenni egy rakás témát, melyeknél szerepel a felírat: all tw rom
+ ugye van UOT romkitchen, aminek R2D2 elkészítette a leírását is..
A supercore kernelt nagyon sokan használják és bíznak benne! Most ájszaka, h nem nyúltam a teleóhoz 0,5%/óra volt a merülés mértéke. Ez azt jelenti, h elég sok lenne a készenléti ideje, de ezt ugye nem tudjuk meg
Richie! Kéne az a több napos akkuteszt(#24421) DjBlero: Erről beszélünk napok óta, h a bootloadert ki kell cserélni, mert a samu letiltotta benne a jigelést
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24373 üzenetére
Azért odinnal rootolok, mert alap romban nincs cwm recovery és addig mással nem lehet feltenni vagy legalábbis én a másik módszert nem ismerem, ha van olyan..
Ha letöltöm a superusert és a cwm appot, akk nem kell odin a roothoz?(#24377) Sz.Miki: Nem tudjuk pontosan, h mik a különbségek, de gondolhatod, h nem véletlen dobnak ki egy új verziót, ugye?
(#24388) csabicska: Nálad vmi user hiba lesz sajnos...Kipróbáltad másik odinnal is + írd le pontosan a kernel verziót amivel rootolsz vagyis a teljes fájlnevet...Odin mikor feltette a kernelt kiírta, h rendben és nem azt, h failed, ugye?
Jó reggelt Blero! Alig bírtam felkelni, első dolgom volt h mentem xda-ra és szomorúan láttam, h semmi sem történt...
Unalmas egy reggel
-
DjBlero
őstag
válasz
killerjohn #24389 üzenetére
nekem az uj darky van már fent,edig nem rossz megvagyok vele elégedve
a 2.3.5 criskelot várom,remélem ma kidobják
-
DonDragonka
őstag
válasz
killerjohn #24373 üzenetére
Oh JohnyBoy! Ne csak a ROM szekciót tessen nézegetni...
Itten már témázgatnak róla egy ideje...
Samsung Galaxy S II -> I9100Galaxy S II General -> Wow, so XXKI3 is the 2.3.5 for the i9100 -
DjBlero
őstag
válasz
killerjohn #24369 üzenetére
nem látuk már fel is toltuk
samfirmware.com
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24297 üzenetére
Én találtam jó silikon tokot hozzá...Már linkeltem pár napja...és baromi jó benne, h az oldala recézett, atom stabilnak érzem a kézben fogva...
Blero: Nem hallottam, mert üvöltött a házimozi
...és ha nincs akkor belehalsz?
Jó lesz ez a darky...Sztem nem fog frissítgetni pár naponta...Kezdek ráállni, h nem is kell ilyen-olyan téma, pl. nekem a darky is bejön...
Nah, jó akkor megnézem...nincs boot hangja, gondolom nem akart és ezért nem tette bele... -
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #24017 üzenetére
[link] De nem értem, mert azt írja, h nincs raktáron...
(#24018) PeachMan: Mármint min is?
-
RedCactus
senior tag
válasz
killerjohn #23967 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató!
-
imrus72
tag
válasz
killerjohn #23890 üzenetére
Ebben mondjuk maximálisan egyetértek....
-
imrus72
tag
válasz
killerjohn #23887 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #23884 üzenetére
azért az még érdekelne, hogy a gyári 15K-s autóstöltőbe befér-e ezzel a szintén gyári 2000-es akksival...
-
csabám
addikt
válasz
killerjohn #23884 üzenetére
-
DonDragonka
őstag
válasz
killerjohn #23861 üzenetére
Minden esetre köszi a linket, mert pont egy ilyen verziót keresgéltem...
-
Prien
addikt
válasz
killerjohn #23859 üzenetére
Még mindig nem érkezett sehová, épp tegnap néztem végig az üzleteket online.
-
bordi10
senior tag
válasz
killerjohn #23723 üzenetére
...kb. másfél hétig
..éjszakára is benne kell a telót hagyni, és akkor tágul szépen...ezeknél a gyári bőrtokoknál nincs jobb bőrtok szerintem..ilyen pijerkárdenl@faszok meg sem közelítik azt a minőséget!
-
Skynet258
veterán
válasz
killerjohn #23689 üzenetére
Semmi, kis dizájnelem, Samsung felirattal.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #23653 üzenetére
Hogy érted ezt, hogy kettévágta?
Btw van bármiféle anyagi haszna annak, ha többen használják a VR-t, vagy ez csak presztízs kérdés?
-
csaszi7000
csendes tag
válasz
killerjohn #23501 üzenetére
Ok. Megnyugodtam, hogy nem szar!
Kössz a választ...
Még erre a videó hangra nem kaptam, de már nem is reménykedek. Valaki nem hallgatná meg? 2 napja vettem ezért kérdezek hülyeségeket."
Ha felveszek 720p-be valamit kamerával, és teljes csend van, akkor is egy kis háttérzaj hallható a laptopon való visszajátszás közben. Sistergés szerű.
Nálatok is van ilyen? Ez normáis?
Iphone-om volt előtte, azon ez a háttérzaj halkabb volt azért...
" -
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #23500 üzenetére
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam. Én is leteszteltem GPS trackelővel, és még a sávváltás is látszik, szóval nem a gps vevő, hanem a navi program hülyül meg. (Mondjuk a hegyek miatt kevesebb műholdra lát rá, mint az alföldön.)
R2D20208: milyen navi programot használsz?
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #22845 üzenetére
Ha TBP-ben a "Másolatok törlése" alatti "Trim backups whose history length is >1" nem csinál semmit, azaz ezt írja: "History was trimmed for 0 app(s)", annak mi lehet az oka? (Természetesen ki van pipálva, amit törölnie kellene.)
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #22796 üzenetére
az a kérdés, hogy az új akksi után is úgy csúszik-e a teló mint a ráma margarin...
-
Flashhh
tag
válasz
killerjohn #22793 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #22685 üzenetére
Nem te kérted a Goa linkjét múlt héten? Nekem ez egy hete a favoritom, ilyen kombóba
(ja, és nekem 3 napig elpötyög) Netezni a laptopon netezek, de 4-5 óra kijelző egy-két óra telcsizés, BT használat, zene. Csak 2 G - n , nem autómata frissitésekkel.)
-
DjBlero
őstag
válasz
killerjohn #22564 üzenetére
lehet rendelni a gigatel nél is,az magyar[link]
-
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #22508 üzenetére
Nyomkodtam F5 ot, negyszer bennt voltam. Probald
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #22494 üzenetére
Én nekem bejött, semmi gondom vele. Szépen pörög, a fogyasztás jó, szal semmi hiba.
-
Cathulhu
addikt
válasz
killerjohn #22202 üzenetére
Milyen tokra gondolsz? A telefon nem lett vastagabb mint a legvastagabb resze volt eddig is, azaz en ugyanazt a tokot hasznalom hozza mint eddig. a Kulonbseg hogy ami eddig be volt melyitve (kamera es az also resz kozotti terulet) az most szepen egyenes vonalban van (es a kamera korul egy fel milimeterrel kidudorodik).
En egy sima S-hez keszult ovtokot hasznalok amugy.Fenykepet sajnos nem tudok mellekelni, mert jo ideig nem leszek fenykepezogepkozelben, de a neten van jocskan.
-
atiapa
tag
válasz
killerjohn #22173 üzenetére
Nekem is sikerült 2 hét alatt megkarcolni, pedig tokban hordom, nem is emlékszem mikor történhetett. Az eddigi telefonjaim jobban bírták (Spica, Blade). Ez a GG egy jó nagy átverés, de eddig működik
-
zseko
veterán
válasz
killerjohn #22166 üzenetére
Megjött a Brando fólia, háát... vegyesek az érzéseim. Ha elsőre sikerül problémamentesen feltenni akkor minden jó de ha nem, akkor.. elsőre persze hogy nem sikerült, másodszorra kosz ment alá
aztán már cseszhettem az egészet
a moshatóságot inkább viccnek nevezném, vagy én csinálok valamit rosszul, de hogy használhatatlanságig bemattul az egész cucc mosás után az biztos. Mindegy hogy hideg, meleg, tiszta vagy szappanos vízben mosom, ahogy szárad úgy mattul be a ragadós felület
-
Flashhh
tag
válasz
killerjohn #21834 üzenetére
fáradt vagyok
brutal hetvegem volt es azota se sikerult kipihennem magam
na de attol még csak igazam, igazunk van. -
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn #21748 üzenetére
killerjohn ROM
v-12 Finale deodexed
-
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #21504 üzenetére
Mi mit jelent?
Samsung: Galaxy Note hits Europe Q1 2012
az soká lesz -
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #21502 üzenetére
Te se sz@rral gurigázol
Én most tervezem lecserélni SGS-t SGS2-re, de lehet várjam meg a Note-ot?
Mikorra várható kb? -
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #21500 üzenetére
Bolondok ezek..
Telefonnak nagy, tényleg már nem fér el a zsebemben normálisan, félnék hogy összeroppan olyan széles, magas
Tabletnek pedig kicsi..De az ára szerintem veri majd a 700 eurót
-
madcon
tag
válasz
killerjohn #21496 üzenetére
Akkor épkézláb ötlet? A garanciája tényleg Samsung és az Árkádban látta meg a napvilágot ez a sz@r.
-
madcon
tag
válasz
killerjohn #21494 üzenetére
Miért, mi a baj velük? Kértem egy független, samsung garanciás S2-t és sajnos átverték a kedves vásárlót.
Egyébként nem lehet már ilyenkor a készülékkel valamit kezdeni? Mondjuk működik még, de nem szeretném megvárni, míg nem működik.
Le lehet tiltani a készüléket márcsak azért kérdem, mert nekem loptak már el komoly telefont és rendőrségi ügy is lett belőle és azóta sem találják emei szám alapján. -
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #21422 üzenetére
Igen, ez érdekes, majd beszámolok úgyis, h mit bír
Ha elvisz két napot "közepes" használattal, én már elégedett leszek -
leslien
nagyúr
válasz
killerjohn #21318 üzenetére
ezt vettem [link]
-
Jadro
veterán
válasz
killerjohn #21318 üzenetére
A Brando nagyon jó minőségű cucc, azt már használtam. Most is csak azért van másik, mert éppen nem lehetett kapni és a tokomhoz kaptam egy jó minőségű fóliát is. Igaz ez nem clear, de baromi jó. (SGP) A másikat nem ismerem, majd valaki más.
-
Flashhh
tag
válasz
killerjohn #20750 üzenetére
En is, kommentkent tudtam addolni csak
-
72mviktor
senior tag
válasz
killerjohn #20344 üzenetére
" kevesebb a kocka, mint te azt gondolnád "
Na akkor minket szépen összefújt a szél
-
pestibenji
senior tag
válasz
killerjohn #20326 üzenetére
3.0 lesz, és be is van már jelentve.
-
csabám
addikt
válasz
Rom témában nem vagyok optimista már rég óta
-
ERPY
őstag
válasz
Azért ez még odébb lesz, de reméljük nem kell rá sokat várni.
-
válasz
Én már nagyon várom
-
nvaderqt
csendes tag
válasz
killerjohn #20267 üzenetére
igazából nem terveztem, csak gondoltam megmutatom, hogy mit sikerült lekapnom
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #19791 üzenetére
"Szépen titanium backup force-redo"
Ez a force-redo valami sépéci dolog? Vagy csak simán Művelet/Biztonsági mentés készítésén "Futattás" gomb?
szerk: Ja látom, van kényszerített mentés is.
-
72mviktor
senior tag
válasz
killerjohn #19782 üzenetére
-
visionbp
tag
válasz
killerjohn #19423 üzenetére
Hivatalosan egyelőre sehol. Mármint v nélküli 3G-set.
Szürke- és feketeimportos van néhány helyen, de azoktól erősen tartózkodnék a hó elején történtek után. -
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #19212 üzenetére
hehehe
mármint a kameránál nincs kivágva a fólia?
DjBlero: és nem rontja a képet?
-
DjBlero
őstag
válasz
elsö kamera védve van de kristály tiszta,
na ezt benéztem,kevesebett kellet volna inninem rontja,mégse ittam anyit,sógi én ittam és te irkálsz ösze visza
-
Sógi
addikt
válasz
Kamera jónak tűnik, löttem 3 képet szobában félhomályban, vakut tolta, gyorsan exponált és nincs világos felületen kitty sem
Képek élesek, de ez miniteszt volt...
UPPSZ: félre értettelekCsinálok egy full backupot és feltolom ninp205-ős kernelt batistára
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #19207 üzenetére
Nem kell vagdosni, csak fokozott figyelemmel feltenni!
Full kijelzős, csak a hangszoró és a home gomb van kivágva!(#19209) F-ECT$: mai napi rom történet: full wipe recoveryből - KH3 alap re-parttal - Criskelo v13 + nin205 - full wipe recoveryből - Batista fel...
Azt megjegyezném, hogy mióta fent van batista azóta 100-ról 98-ra ugrott az akku, úgy hogy volt 9 perc kijelző használat és még csak 19 perce megy az akku 100%-ról calibrationnal
-
Sógi
addikt
válasz
killerjohn #19204 üzenetére
Samsung i9100 Screen Protectors SGP Ultra Oleophobic
Már sok hufot előttünk fóliákra, de ez előtt le a kalappal
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #15834 üzenetére
quadrant nem mérvadó, még a teló sem melegszik tőle be.. amúgy szép szám.
ráadásul a dual magot se kezeli le
cf-bench a nyerő -
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #15755 üzenetére
xda-n legalább öt topic foglalkozik a problémával.
#15756) Gizmo94: erős is benne, az tuti. viszont nekem, mint rajtam kívül még sokan másnak bugzik, mobil a-gps adatok nélkül.
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #15565 üzenetére
kora reggel kv nélkül már majdnem azt hittem hogy a gyári KG6-ból hagyták ki a gtalkot
-
DjBlero
őstag
válasz
killerjohn #15528 üzenetére
dancsuritol kérj linket az jo navi
Shummo nekem nincs már meg a linkje sajna
-
Laraxior
titán
válasz
killerjohn #15397 üzenetére
de most mondom hogy nem telon mentem fel az android marketre.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #14811 üzenetére
Tévedtem: vannak a körök, vannak a kiterjesztett körök, és van a public.
-
muveszur
addikt
válasz
killerjohn #14811 üzenetére
Így igaz
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn #14807 üzenetére
Hasonló véleményen vagyok. Így egy nagy kaka az egész.
Ha követek valakit, miért teszi be a többi közé a postjait, és miért nem lehet csak azt beállítani, ha nekem ír valaki személyesen, csak arról kapjak a telón hangos vagy rezgő értesítést? -
F-ECT$
titán
válasz
Én is infós vagyok, de én is csak tippelek
Szóval akit felveszel a körödbe, akkor ha posztolsz valamit (írás, kép, videó, stb), akkor megadhatod, hogy melyik körök lássák. Ha felveszel valakit valamilyen körbe, akkor arról ő értesítést kap, és ő is felvehet.
Akkor hogy ez most 1, 2, vagy 3, azt nem tudom, mivel szerintem nincs "public". Így talán leginkább a 3-as.
szerk: Megelőztek.
-
muveszur
addikt
válasz
Van ott ám sugó is...
De egyébként ha hozzáadsz engem valamelyik körhöz, akkor látod, amit én nyilvánosan osztok meg, illetve ha felvettelek valamelyik körömbe, akkor azt, amit az adott körnek osztottam meg.Na én elteszem magam holnapra, elég volt már ennyi. Mindenkienk szép jó éjszakát!
-
muveszur
addikt
válasz
killerjohn #14803 üzenetére
Nekem erre a linkre is bejön...Itt egy másik: [link]
ERPY: Ezt sajnos nem tudom...
-
muveszur
addikt
válasz
killerjohn #14800 üzenetére
Rákattintasz a fenti linkre, bejön a profilom...Jobb felül találsz egy olyat, hogy Hozzáadás köreidhez. Hozzáadsz valamelyik körödhöz.
Aztán én látom, hogy megérkeztél, beraklak a követőim közé, és már látsz is minden szépet és jót. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
killerjohn #14738 üzenetére
Erdoket nem kell bántani. emberemlékezet óta windows mobilt használ!
ő is lehet elfogult, mint ahogy mi is! -
Drbonci
aktív tag
válasz
killerjohn #14448 üzenetére
A vaterán van 1800-as akku én is azt használom és jobb mint a gyári , kb 15%-al .
-
HardRic
addikt
válasz
killerjohn #14448 üzenetére
Egyébként nem értem, hogy a képen miért vannak az ellenkező oldalon az akku érintkező micsodái, nekem ami jött azon a rendes oldalon van.
A töltök képein is MINDEGYIKEN a másik oldalon vannak az érintkezők. WTF?
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #14140 üzenetére
*#9900# a fastdormancy kód. [link]
kíváncsi vagyok, hogy mennyivel nő az akku készenléti ideje.. -
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #14137 üzenetére
igazad van. a factorytest.apk-t kell kiolvasztani
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #14137 üzenetére
na megvan! FactoryTest-et defrost-olod és megy a kód
szerk: a fastdormancy-s kód pl a Service mode-ban van ha jól tudom...
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #14127 üzenetére
dettó
egyébként nem, mert más kód működik. pl. *#197328640#
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest