- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
[DE2JAY] #26749 üzenetére
Találtam egy másik verziót a KI8-ból most szedem. Amúgy mintha más lenne az alap betűtípus is.
Mintha stabilabb lenne a KI3-nál (pár játék tesztje alapján: Fast 5 végre nem szaggat!!!)Eddig úgy gondolom, hogy érdemes a váltás!
-
Flashhh
tag
válasz
[DE2JAY] #26687 üzenetére
Uh köszi a gyors választ, ezelg eleg komoly jatekok, a modern combatot nem is ismertem, eleg brutal grafikaja van.
En valami egyszerubbre gondoltam, ami akar elfut egy lg gt 540en is mint pl a drag racing.
Gyors jatekmenet es a versenges a lenyeg ami a hangulatot megdobja ugye. -
mycso
veterán
válasz
[DE2JAY] #26351 üzenetére
Hali én is a gyáriakat használom, ninphetamine kernellel.
Ahogy előttem írta HardRic még én sem találkoztam olyan főzöttel, ami 100%-ban bejött volna, ezért is marad a gyári + valamilyen jófajta kernel.
A kinézetét meg a gyárinak is olyanra alakítod, amilyenre csak szeretnéd..Mondjuk én egyelőre maradtam a KH3-nál, mert nem látok semmiféle plusszt, előrelépést a KI romokban.
-
DonDragonka
őstag
válasz
[DE2JAY] #25988 üzenetére
Igen. Ez a jelenség igaz a PH esetében minden olyan böngészővel ami megjeleníti Flash tartalmakat. Éppen tegnap este néztem, hogy ha fut a DolphinHD-ben a PH akkor a proci használat 48-73% között ingadozik folyamatosan. Ugyan ez az index-et nézegetve(nem a mobil hanem a desktop verziót) 0-17% között van. Akkor nincs melegedés ha letiltod az aktív tartalmakt.
Direkt leszedtem az Opera-t hogy legyen mivel viszonyítanom. Az is ugyan így működött. Szóval szerintem itt a PH-n van a kutya elásva, bár ezt lehet valami PhFélisten meg tudja mondani, mármint, hogy van e alapja... -
legiaap
félisten
válasz
[DE2JAY] #565 üzenetére
Hát az, hogy laggol, jó lehet azért, mert nem a 2.3 van rajta, de ez szerintem akkor sem kifogás és egy ilyen vason én nem várnék akadást. Volt egy olyan videó is, ahol az Arc volt mellette és nem maradt el sokkal mögötte. Meg ugye ez a GSMArénás videó is megerősített abban, hogy hiába az első két magos, még sem ő a legjobb. Mármint jelen pillanatban igen, de csak addig, míg a SGS II. meg nem érkezik. Én most amúgy a SGS II. és az Arc közt vacillálok. Ha nagyon drága lesz a Samsung, akkor sajna esélytelen nálam. Van egy tippem, hogy kb. 500 Font lesz, de az már sok nekem. Azért már veszek egy Sony Vaio laptopot.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest