- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
válasz
mivan80 #32636 üzenetére
Ezt megcsináltam, de hol, mivel adod ki az utasítást, hogy a gmail benyelje a neveket?
Nincs valami tökegyszerű contact kezelő szoftver ami jó mindkét telefonhoz? Többszáz kontact van fényképpel mindennel...
De az is jó lenne ha pl bluetoothon át tudnám köldeni egy mozdulattal mindet ,vagy nemtom...
Help....
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
mivan80 #32627 üzenetére
én is írtam már hogy nem tökéletes az amoledem, ahogy pár ismerősöm sgs2-jének sem, de csak fekete háttérnél látok ilyesmi foltokat, meg ilyen szürkéseknél mint a mobilarena, de azért nem ennyire durván mint ezen a képen. (angliában vagyok, ugylátszik erre sem az original van..)
-
Caaabi
senior tag
válasz
mivan80 #32618 üzenetére
a névnaposat énis használom ez lesz az, 3 szinben van betudod állitani hogy elözö meg következö napot is mutassa e vagy sem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mivan80 #32205 üzenetére
A kultikus darab nyilván minőségi lehet, mint a leírásból is kiderül.
" Fashion desgin"
F-ECT$ valamilyen szinten biztosan. Már a hangerő növelésére-csökkentésére is indítja a második magot..
Water: Melyik? láthatod, van erre is igény.. Hardcore photographers on Android.
-
APC ADAM
tag
válasz
mivan80 #31017 üzenetére
Végülis megpróbálom mivel a barátnőm pont most ment el mert elege volt h ezzel szopok egész nap...
Elindítottam de ebben a progiban nem találtam h milyen formátumra formázzon csak elkezdte csinálni.
És ez a progi már 33.55 gigának látja a kártyát ez normális?
A kártya CL4es. -
APC ADAM
tag
válasz
mivan80 #31008 üzenetére
Nem hiszem h nekem ez kell sajna mert nem az a gond h kicsinek látja bármi is a kártyát a pc-m is és a telóm is 31.2gigának látja,hanem az a gond hogy 6 óra másolgatás után végre rákerül inden de belassul a telcsi tőle és ha meg ki-be kapcsolom akkor 1.8 giga marad rajta de a mérete akkor is 31.2 giga marad.
Nem lehet h a telón van valami software-s gond? -
Morcego
csendes tag
válasz
mivan80 #30324 üzenetére
http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminum-Alloy-Blade-Metal-Frame-Bumper-Case-SAMSUNG-Galaxy-S2-i9100-Black-/130593777612?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e67fee7cc#ht_1770wt_1163
itt egy másik keret, ez lényegesen olcsóbb minta másik
a hátlaphoz úgy állok hozzá, hogy ha ront akkor max nem használom, ha meg nem ront, akkor van egy elég gizda hátlapom
-
lefkosia
őstag
válasz
mivan80 #27701 üzenetére
A kért képek 2000mah vs. Otterbox
ToM2oo4: Nálam semmi ilyen jellegű probléma nem volt
-
knyitogato
őstag
válasz
mivan80 #27316 üzenetére
Végül is mégsem 72 óráztam a telót. Ki volt állítva egy a T-ben, annak is ugyanúgy rózsaszínes volt fehér felületen, ugyanúgy legfrissebb rommal (ráadásul a középső gombnál ugyanúgy kiszűrődött a világítás
)
Szóval hagytam a fenébe, nem fogok megint hisztizni, mint korábban. Majd csak jön a kamerához update, a sárgaság is megoldódott. Ráadásul tényleg akkor jön elő, ha benti képen nagyon hangsúlyos a fehér felület, de akkor majd játszok a fehéregyensúllyal. Valóban eltűnik a korábban linkelt módon, bár a színek kicsit túl erősek lesznek így, de minden más viszont fasza a telón, ki tudja, milyen lett volna a csere.
Úgyhogy inkább jól belakom, megtanulom a mókolgatását, és majd a gyárin kívül is kipróbálok romokat. Úgyis kitalálnak majd rá valamit.Most visszatenném rá a Brando UCSP fóliát, de egy kicsit félek ettől a fóliamosás dologtól. Nincs kedve valakinek megosztania a tapasztalatait, aki már csinált ilyesmit?
-
zseko
veterán
válasz
mivan80 #25727 üzenetére
A kijelző nálam is úgy tűnt megvételkor hogy sárgás, ugyanazok a tüneteket láttam mint itt leírták: bal oldalt sárgásabb/sötétebb a kép alacsony fényerőnél, homogén fehér képnél, pl. üres böngészőlap. Ám lecseréltem a romot egy héten belül a KH3-ra, ezzel nem látom, és már abban sem vagyok biztos hogy akkor jól láttam-e.. Mindenesetre nincs ez a hiba.
A kamerás dolgot nem ismertem, nem olvastam róla, és én nem szeretem a digitális zoomot, így egy próbán kívül sosem használtam.
Tuti telefon
Meg az arcok is, mikor először meglátják ('aztaq.va mekkora..'
) aztán mikor a kijelzőt meglátják, végül pedig mikor működés közben látják
Bőven a legjobb telefon. Megéri.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
mivan80 #25731 üzenetére
Én nem mondhatom magam power usernek Sensation terén, 1 napig volt nálam, már vittem is vissza garira, aztán mivel máshogy nem ment adtam is el. A második dolog hogy SGSről váltottam, tehát az elvárások magasak voltak. Kifejtve:
A Sense tényleg kényelmes, tehát nagyon sok az egyszerűsítés benne, amúgy a felület is szép, de ezeken felül a tárcsázó és egyéb csicsák (a kényelmi integrációkon kívül, mert azok tényleg jók) beszerezhetőek marketről. Persze ez egyéni!
És akkor :
- Az antenna gating felháborított/elszomorított, hogy ilyen tervezési hibája van egy ilyen csúcskészüléknek
- A sense felület addig szép míg be nem lépsz az almenükbe, onnantól még annyi skin sincs rajta mint egy SGS-en.
- [szubjektív] Nekem, nehéz(tömeg) volt egy SGS után.Out of the box összehasonlítva az SGS2vel nekem lassú volt.
Nem éreztem azt a DE JÓ KÉSZÜLÉKEM VAN érzést. -
scapegt
őstag
válasz
mivan80 #25731 üzenetére
Rendben, mindenképpen "jelentek" majd
csak legyen vevő a Sensation-re, hogy minél hamarabb megvehessem az SGS 2-t.
Vett valaki a Part Nero GSM-től SGS 2-t? Onnan szeretném és tudom hogy kérdeztem már, de örülnék, ha írna olyan, aki onnan vette és megtudhatnám tőle, hogy tényleg Samsungos garjegyet ad-e a telóhoz.
-
LBandi
aktív tag
válasz
mivan80 #4163 üzenetére
Azért az vegyük figyelembe hogy a készülék maga nagyon vékony így már nagyon kicsi hőemelkedés is átérződik az amúgy is lehellet vékony hátlapon keresztül. Másik hogy a HTC Desire-hez képes jóval kétszer erősebb és nagyobb teljesítményű hardver van ezáltal a hőtermelése is jóval nagyobb. SGS folyamatos használat melett is produkált hasonló melegedést.
Szerintem nincs gond, amíg valóban nem jelentkeznek olyan tünetek, amik egyértelműen a melegedésnek tudható be pl.: fagyás, újraindulás, vagy esetleg az addig hibátlan kijelző bárminemű romlása (habár ez nem feltétlen csak a melegedés következménye lehet).
-
muveszur
addikt
válasz
mivan80 #4120 üzenetére
HyperX az egyik legpénzéhesebb modder, akit valaha láttam
Emlékszem, még régen i8910 HD-re fordítást (4-5 nyelvre) 500 euróért akarta csinálni...aztán faenil megcsinálta az összes nyelvet ingyen...ha meg kevés volt a donate, folyamatosan rinya volt..remélem itt már nem lesz ilyen, mert ez már nem megengedhető...
-
greencard
tag
válasz
mivan80 #3533 üzenetére
Na, akkor ezen én nem is gondolkodom. Az enyémen nem lesz. Az tuti, hogy nem is én raktam volna fel, az ilyen finom munkához nekem túlon túl remegnek a kezeim. Amikor kint voltam a múlt héten a Gigatelnél, akkor pont az egyik eladó rakta fel a fóliát egy vevő telefonjára. Ahogy álltam ott, gondoltam, hogy tetetek fel én is a fickóval. De aztán nem vállaltam be.
És eztán se. Milyen garit vállalna rá, ha nem sikerülne levegőbuborék-mentesen rátenni, vagy akármi. A fullosan "átlátszó"-ban sokáig hasonlítgatnám össze, hogy vett le a láthatóságból vagy nem. Meghagyom ezeket az izgalmakat másnak.
-
válasz
mivan80 #2959 üzenetére
Az NTFS-t tutira nem kezeli, elméletben busybox-al megoldható, hogy az EXT2-t kezelje. Én nem akarok microSD-re fotózni, vajon a kamerát is látja?
Egy kritikus kérdés az OTG usb-kábel, ezt ugye (sok mással együtt
) kispórolták a csomagból, vajon jó az ebayes olcsó? (elvben nokiához van)
-
mivan80
aktív tag
válasz
mivan80 #2559 üzenetére
Most, hogy már ilyen sokan bűvölitek a kicsikét, felteszem újra a kérdéseimet, hátha kapok rájuk választ.
Szeretném a nyári kirándulások során megtelt memkarik tartalmát (videók, fényképek) a telefon segítségével áttolni vinyóra... Kérdésem: próbálta már vki az USB OTG-?
Én microsd-t használnék a kamerában, és a fényképezőgépben is, sd adapter segítségével, így ha a memkarit betolom a telóba, csak a vinyót kellene kezelnie, mást nem.
Igaz az, hogy nem kezel NTFS-s vinyókat?
Remélem, ezt javítják benne vmi frissítéssel...Vki letesztelné nekem, hogy memkártyáról nagyméretű (min. 1-2 gigás) fájlt mennyire ügyesen, gyorsan tud átmásolni vinyóra?
Az exponálás képernyőn megjelenő gombját, rá lehet-e konfigurálni a középső hardveres gombra?
Nem szeretem képernyős megoldást, könnyű mellényomni, ha az ember siet.Előre is köszönöm.
-
killerjohn
addikt
válasz
mivan80 #2559 üzenetére
az NTSC vinyók kimentek már a divatból, nálunk a PAL vinyók mennek manapság
egyébként StabilityTest 5 perc futás után 39 fokot ír és teljesen moderáltan langyos, mondhatni testhőmérsékletű a kasztni. Talán a teló bal felső negyede jobban melegedik mint a többi. Ott érezni, hogy meleg, a többi részen még azt sem.
update: 7 perc után már 42 fokos és kezd kellemetlen lenni. Kézben nem vészes, de nadrágzsebben így már idegesítene. Persze zsebben mi a fenétől melegedne?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest