- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #45793 üzenetére
Dettó! Illusion a nyerő, most az 1.6 kibaszott jó lett!
Nálam másik nyerő még a slimrom, az is nagyon stabil és gyors, egy hétig volt fent...
Checkrom meg elfelejtett frissíteni...(#45712) F-ECT$: Fogalmam sincs mi a kettő között a különbség, régebben is ezt használtam, mert akkor smoothabb lett...
-
pzstm
titán
válasz
DonDragonka #45793 üzenetére
Illusiont tényleg sokan dicsérik. Sajnos törökről én is leszoktam 29.x-től kezdve...bár FC bajom nem igazán volt vele. Csak hát jött R2 a romjával és teljesen jól össze van rakva. Az van benne és úgy ami nekem kell.
Szóval ez itt nem a reklámhelye, de én meg merném kockáztatni, hogy R2 romját berakni Illusion elé vagy Illusionnel akár egyvonalba
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #44496 üzenetére
Ez elég gáz egy siyah kerneltől....
Ezért nem is használom...
Lulzactive vagy lion, az már szinte mind1...(#44504) killerjohn: Gratula! Mikben különbözik S2-től?
Tudnál pár képet lőni róla S2 mellett + a kezedben, csak, h el tudjuk képzelni a méretet? köszi -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #44494 üzenetére
Dragi Bátyám!
Setcpu + void echo kernel 200-1400 mhz, scaling lionheart..A feszültséghez nem nyúltam..
Slimrom KL1. -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #38945 üzenetére
na közben kiderítettem, hogy a "Biztonságos mód" bármikor előhívható.
A bekapcsoláskor folyamatosan nyomva kell tartani a menü gombot. Egy újraindítást követően lép ki belőle...1.) Turn phone off ... remove battery .. WAIT for at least two minutes.
2.) Power On Phone while Holding MENU key ... Until ALL actions finish from Powering on phone ...
....... At the bottom left corner of the display in transparent text will be the words "Safe Mode"
3.) Power off phone again ... battery out ... wait two minutes
4.) do a normal power on ...És elvben ha így egyszer elindítod a telót egy csomó problémát orvosol, olyanokat amiket általában HR-el szokás.
Ez mind szép és jó, valóban működik is, de nem értem hogy áll át magától erre a módra...
-
Gizmo94
veterán
válasz
DonDragonka #32807 üzenetére
+1
-
zelma
aktív tag
válasz
DonDragonka #30565 üzenetére
A pontos neve a programnak:
http://www.elecont.com/
https://market.android.com/details?id=com.Elecont.WeatherClock
Szerintem kategóriájában a legjobb, és még magyarul is tud.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
DonDragonka #30566 üzenetére
Nem sok telónak van amoled kijelzője, így nyugodtan mondható sgs és sgs2 specifikus defektnek. A htc ezért állt át amoledről...
Mint előbb már mondtam: keress rá az xda-n. Nem 5, nem 10 témát fogsz találni a problémával.
Idővel elő fog jönni (és erősödni fog). Ha mázlink van, akkor majd gariban cseréltetjük (ha kicserélik).Szerk.:
xda-n a hiba miértjére is van magyarázat. A kék szín gyorsabban öregszik. Idővel (évek) a kékek helyén csak szürke marad.
Védekezni nem lehet ellene. A fényerő csökkentése nem javítja annyival a helyzetet, mint amennyivel rontja a felhasználói élményt.Tervezett avultatás
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
DonDragonka #30538 üzenetére
Pedig az amoled konstrukciójából adódóan képes a kép beleégni a képernyőbe. Az xda-n tömegével vannak ilyen topicok, fényképekkel, videókkal alátámasztva.
Egy notification bar, egy állandó háttér (sokaknak a speedcam jelző progi képe) előbb-utóbb be fog égni.
Ha nem hiszed, akkor lökök pár képet xda-ról.
Sokan ezért tartják az amoledet alkalmatlannak a telefonban való használathoz.GorillaGlass: szerintem sem igaz a gg nélküli széria. Ennek ellenére azt mondom, hogy a gg sem csodaszer. Haverom gg-s Defyje csupa karc.
Továbbá a sárgásodás és a rózsaszín kamera folt sem urban legendeg, hanem valós gyártási, technológiai hibák...
-
zelma
aktív tag
válasz
DonDragonka #30545 üzenetére
Ha már időjárás: az eweather szintén nagyon jó, ha nem a legjobb...
-
mycso
veterán
válasz
DonDragonka #30550 üzenetére
Gyári KH3-as rom, a tárcsázóm volt módosított (saját magam által, csak is a képek voltak benne cserélve), megnéztem másik tárcsázóval, azzal sem történik semmi...beszarás.
Közben találtam egy másik kódot, ez valami általános androidos lcd teszt lenne:*#*#0*#*#* de ezzel sem működik, a tabomon ez is bejön....háát passzolom mi lehet a hiba oka.
mod: Basszus, de hülye vagyok, hát persze fagyasztva van TBP-ban, csak már azt is olyan régen nézegettem, hogy így fejből nem emlékeztem rá
-
zseko
veterán
válasz
DonDragonka #30547 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy az én szemem káprázik csak
Ám az is eszembe jutott, hogy az nem is beégés, hanem pont hogy azért látható ott sötétebbnek (nekem legalábbis
), mert szinte sosincs használva az a rész úgy mint a többi, és így még nem voltak 'túlterhelve' a pixelek
Tehát ez 'inverz' beégés
Egyébként meg nem foglalkoztat, ezzel együtt is imádom a telefonom, és szerintem mindenki így van vele
A monitoromon is van egy pixelhiba, de mivel 60cm-nél távolabbról már akkor sem látom ha szándékosan keresem, pedig tudom hol van, nem zavar.
-
mycso
veterán
válasz
DonDragonka #30547 üzenetére
Jóóó, nekem erre a kódra az ég világon semmi nem történik ...
mod: a galaxy tabomon működik, de ezen az utolsó # beütése után, nem jön elő a teszt felület, hanem marad nyitva a tárcsázó, és eltűnnek amit eddig beírtam a tárcsázóba, tehát üres lesz és írhatok bármit újból...akkor ez nem jó, restart megvolt, de semmi változás
-
zseko
veterán
válasz
Az oled be tud égni. Van egy első generációs mp3 playerem (canyon cn-mpolede) azon nagyon szépen látszik is ez.
Hogy az S2-ben lévő panel be tud-e égni nem tudom, ám a képernyőtesztelésnél a piros színnél nálam nagyon halványan ugyan, de látszik a felső lehúzható panel, leginkább az energiatakarékossági jel.Lehet az én beírásommal találkozott, de már én sem emlékszem hogy ténylegesen beírtam-e ide
-
randras
veterán
válasz
Lejárt a szerk. idő aztán a linkekkel szórakoztam... Szóval nem a benchmark miatt jöttem, mivel nyilvánvaló a pont különbség, tegnap este mértem először benchmarkot, nem láttam eddig és most sem értelmét, csak kíváncsi voltam, mégis mennyi a különbség.
Amúgy meg nem kamu információkkal jöttem, hanem konkrétan 0 információval,a beégést most olvastam ebben a topikban.
Sensation topikba is bejönnek néha olyan kérdéssel, hogy el se mernéd hinni, sok a tévhit, az biztos...
-
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #30094 üzenetére
Itt egy rom ha wipe, ha no wipe, mindenki gyalul mindent előtte. Még a teló tokot is áttörlik, csak hogy tuti minden alap tisza legyen. Sőt még előtte minden hivatalos verziót is gyorsan felnyomunk odinnal vagy mivel, hogy atomtutira menjünk. Ehhez kell sok szabad idő.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #30094 üzenetére
Annyira azért nem variálom túl. A full wipe és a no wipe megoldás között van kb 5-10 percnyi különbség (5-6 beállítás, és 4-5 widget kipakolása), ennyit nekem megér, hogy előtte/utána ne kelljen fórumot olvasni, adatokat törölgetni.
-
Soound
tag
válasz
DonDragonka #29608 üzenetére
Egy kérdés, mi szükséged van a Pro verzióra? Mert szerintem a Free is pontosan lefedi az igényeidet.
-
R2D20208
addikt
válasz
DonDragonka #29608 üzenetére
PÜ
(#29609) smoli holnap szabadnapos vagyok. de este kicsapongás. Battery, hálózatikon 5 let ?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
DonDragonka #28979 üzenetére
Köszi Uram a részletes tájékoztatást, mint előbb írtam, így már más a baba fekvése, ez van kész
Üdv -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #28983 üzenetére
Aha, kösz az infót
Inkább várok akkor...mert a 2.2-es batival nagyon elégedett vagyok és átpártoltam keményen a supercore 2.0-ás kernelre..Akku: 2 nap használattal, 1 óra kijelző, 1 óra telefonálás és 63%-on vagyok, nekem ez nagyon jónak számít, ok nem nyúzom, de akkor is...
Üdv Blero barátom, új nap, új élet, én melletted álok
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #28979 üzenetére
Amúgy meg amíg ilyen képeket lehet készíteni az SGSII-vel, gyenge fényviszonyok között, addig engem nem érdekel, hogy fehér lapon rózsaszín foltot hagy vagy sem. Igaz, hogy a telefon finom mozgatásával, ki kell sakkozni azt a pontot ahol megszűnik a jelenség, de viszonylag könnyen és gyorsan megoldható.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #27854 üzenetére
Hát az ilyen papír összehasonlítás nem sokat ér. Nem is beszélve a sok szubjektív állítástól. Pl a kijelzőnél nem feltétlenül mindenkinek előny a nagyobb méret. Ahogy Everman is írta: a cpu-ra semmi konkrét teszt nem volt. Az üzemidőnél csak a telefonálást mérték, pedig van annál akksi zabálóbb felhasználás is, stb.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #27486 üzenetére
Addig is amíg ForRedGlory válaszol, van itt egy táblázat.
XDA-s kollégák készítették és csak azoknak ajánlom ezek alapján az írtást, fagyasztást akik tudják is hogy mit csinálnak... No és persze az sem árt ha a nyelvezetet, a művelet idejére, átállítjátok Angolra mert úgy egy cseppet könnyebb megtalálni az adott programot... -
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #27477 üzenetére
És a többi? BrowserMark, GLBenchmark?
-
muveszur
addikt
válasz
DonDragonka #26661 üzenetére
Köszi, de úgy érzem, nekem nem kell segítség már ilyenekhez
-
No.01
addikt
válasz
DonDragonka #26648 üzenetére
LOL
-
R2D20208
addikt
válasz
DonDragonka #26164 üzenetére
Lenyomáskor a háttér reagál, nem a számsor.Az alappanel más színű.
-
bakos1
tag
válasz
DonDragonka #26032 üzenetére
Köszi. Várok mig merül egy kicsit, aztán próbálgatom.Végre vmi összehasonlitási adat.Köszi szépen.Üdv.
-
bakos1
tag
válasz
DonDragonka #26027 üzenetére
Köszi.Megnézem mégegyszer a calibration-al.Üdv.
4181.Az kevés?
-
Flashhh
tag
válasz
DonDragonka #25989 üzenetére
Hat ezen jot kacagtam
Nem rossz otlet, megfontolando
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
DonDragonka #26004 üzenetére
mindegy mókának jó, de azért nem rendelek hongkongból
viccet félretéve, korrekt tokot tudtok nekem ajánlani?Varszegig: köszi majd kipróbálom
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
DonDragonka #26004 üzenetére
Én is inkább szilikonra savaznék
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
DonDragonka #25976 üzenetére
lájkolom
szilikon?
-
Flashhh
tag
válasz
DonDragonka #25982 üzenetére
Köszi a linket, ezzel csak egy bajom van nekem
Hogy ki nem állhatom az ilyen bőrtokokat. szerintem nem illik a telefonhoz, no meg hozzam se
-
Flashhh
tag
válasz
ez kurvajo
: tuti veszek egy ilyet
csak kár h sztem nem megy rá a 2000mah s hatlapra
Telleg, letezik mar kulon az uj hatlaphoz gyartott tok ? -
Shummo
senior tag
válasz
Már én is néztem
Nagyon poénXD
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
DonDragonka #25741 üzenetére
Igy 6ora tavlatban ugy nez ki javult a helyzet. sztem most kezd beallni a 2.3.5-os rom
-
yoleeka
tag
válasz
DonDragonka #25746 üzenetére
(#25745) DjBlero & (#25746) DonDragonka:
Igen és Igen! köszi srácok
(#25747) djapor96:
Azt meg nem tudtam, mert még nem olvastam el.
amugy ezt az [NTFS támogatós dolgot] amit zerosuxx írt hogy műxik, ez megy nektek? leomar-on 1.7.7-es siyah kernellel nekem nem nagyon akaródzik elindulni, pedig elvileg mindent jól csináltam. ELVILEG!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
DonDragonka #25736 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy folyamatos wifi/szinkron mellett. Majd holnap küldök screent aksiról
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #25659 üzenetére
A jobb romokban ezek vannak általában
Milyet használsz most? Stockot, mi?(#25657) yoleeka: Több jobb rom is van, nálam befutók: leomar, turkbey, darky, devl...
(#25661) smoli: Dragi nem xarozik, gyorsan felismeri a jó üzletet...
-
72mviktor
senior tag
válasz
DonDragonka #25306 üzenetére
-
Varszegig
veterán
válasz
DonDragonka #25295 üzenetére
az I4-nél beleszámolták a kötelező tartozék gumibugyit is?
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #25298 üzenetére
Azért írtam, h lehet tévedek, mert régebben vettem a wave-re ilyet és az csak a kijelzőt fedte, de akkor zsír!
-
DeathAdder
veterán
válasz
DonDragonka #25282 üzenetére
Én noha soha sem mértem,de nem úgy van, hogy 8.49 mm?
Volt már i4 em, hát mit mondjak...egyáltalân nem tünt vékonynak a mostanihoz képest! -
ERPY
őstag
válasz
DonDragonka #25264 üzenetére
Az Apple bekaphatja! Legalább örülhet, hogy valamivel nyert.
-
HardRic
addikt
válasz
DonDragonka #24705 üzenetére
Vagy tegyen fel Jkay témát
Csabicska: ideiglenesen úgy tudod szebbé tenni, hogy egy teljesen fehér képet screenshotolsz. Köv bekapcsoláskor megint el fog kezdeni kockásodni.
Dondragonka: hogyhogy neked nem? Dejó... amúgy fénykép nem jó csak teljesen fehér kép!
-
csabám
addikt
válasz
DonDragonka #24700 üzenetére
Várjuk a tapasztalatodat
Nálam egyébként teljesen jó a KI3 modem (GMaps). Vagy csak nekem kicsik az igényem a gps - el kapcsolatban?!
Jó munkát.
-
csabám
addikt
válasz
DonDragonka #24694 üzenetére
Akkor már ezt is tudjuk. Am' egyszerűbb lett volna, ha ránézünk xda - n a stock rom topikban
Sikerült flashelni a modemet?
-
csabám
addikt
válasz
DonDragonka #24692 üzenetére
-
csabám
addikt
válasz
DonDragonka #24682 üzenetére
KI4 - nek KI1 a modeme?
-
csabám
addikt
válasz
DonDragonka #24671 üzenetére
- ha már böngésző; az overscroll effekt böngészés közben is előjön, szerintem ez vicces inkább mint hasznos, először nem is értettem mi történik... leértem a lap aljára és bevillant kékesen...
És a legdurvább, hogy oldalt is van. . . Rohadt csúnya szegénykém.
-
killerjohn
addikt
válasz
DonDragonka #24671 üzenetére
gps-t nincs kedved megnézni ki3-al ÉS egy régebbi modemmel? fény derülne rá, hol a gond...
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #24588 üzenetére
Hát ez nem bejövős cucc nekem.
Kétszer is kifagyott mentés közben.
Marad a TBP, meg a teljes mentés...
Én már csak azt nem értem, hogy ha visszaállítok valamit mondjuk egy rendszer programot és az új ROM-on újjabb verzió van belőle akkor azt felül írja vagy sem... -
HaZse
őstag
válasz
DonDragonka #24586 üzenetére
És a MyBackup ROOT-ot használom. Símán lehet vele menteni sőt az SMS-eket is ezzel szoktam átmenteni egyik ROM-ról a másikra.
-
Richard!
addikt
válasz
DonDragonka #24583 üzenetére
pedig nincs gyenge gépem...
-
Richard!
addikt
válasz
DonDragonka #24578 üzenetére
nincs mit hawer
-
killerjohn
addikt
válasz
DonDragonka #24376 üzenetére
lol vmikor 6 éve hívtak így utoljára...
azóta leültem mind az 5 évet emberélet előre megfontolt veszélyeztetése miattnade viccet félretéve: csak főzött romokat teszek fel, és azt sem tudom mi az a samfirmware vagy a Darky. most akkor ez official vagy cooked vagy leaked vagy mi?
-
R2D20208
addikt
válasz
DonDragonka #24354 üzenetére
sajnálom ha rossszat irtam, de igy irják a témáknál
-
killerjohn
addikt
válasz
DonDragonka #24015 üzenetére
húúúúúú nem tudod, van weblapjuk? úgy megrendelném, de a franc sem megy el oda betegen...
-
R2D20208
addikt
válasz
DonDragonka #24006 üzenetére
Ez a legutolsó igen. Még nem teszteltem, de nagyon ígéretes.
A legujabb FW- vel. Amint tehetem, tesztelem.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #23739 üzenetére
"A legrosszabb ha...
...csak telefonnak kell
...a billentyűzetét csak SMS írásra használnád
...azt várod, hogy legalább hét napig nem kell töltened
...nincs megfelelő mobilNET előfizetésed
"Ha csak 2g-n lóg a telefon, akkor elmegy egy hétig
-
ibenny
senior tag
válasz
Az alkalmazasokra egy forintot sem kell szanni.
-
WaterWave
veterán
válasz
hehe...
nah de ha neten mindent megtalál az ember, akkor én nem erőltetném az alkalmazások megvételét...
persze igrum burgumk vaslapát, nah de akkorisDDDDDDDDDDDD
jha az IGO-t ne felejtsd elDDDDDDDDDD
-
WaterWave
veterán
válasz
DonDragonka #23594 üzenetére
azért várjuk , mert ha megfigyeled jó 1- 1.5 hónapja pangás van...
mindenki erre vár, mert ezzel javítják azaz nem javítják, készítik el másképpen pl a galériárban való képek közötti nézegetést ami miatt (egy ok a sok közül) apple perelte be a samut...ha kijönne végre az a nyomorult 2.3.5 akkor végre a romkészítők is tudnák csinálni az új dolgokat...
de most én se főznék a semmire egy új romot, ha 2-3 hét mulva jönne a teljesen friss fw
meg hát mondjuk azért mert már unom hogy 2.3.4 szerepel ott -
mycso
veterán
válasz
DonDragonka #23594 üzenetére
Hát mivel mondhatni, hogy az eddigi KGx végű romoktól elkezdődően hibátlan a telefon, csak is a fíling miatt várja mindenki a 2.3.5-öt.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
DonDragonka #23549 üzenetére
Jönnek, csak türelemmel
Előbb lélegzetet kell vegyek
Ki kellett menjek a szobából amíg frissített
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
DonDragonka #23547 üzenetére
XXKH3
Sikerült
Az efs mappát az SGS Toolsal mentettem kiIgaz elveszett minden beállításom, de az én hibám, elfelejtettem Titaniumozni még Factory reset előtt...
De 2 nap alatt nem gyűlt sok minden össze
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
DonDragonka #23545 üzenetére
Miért is?
Amúgy repart bepipa, pit betallozva, pdahoz CODE, phonehoz MODEM, cschez CSC MULTI... már csak a start kellene
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
DonDragonka #23542 üzenetére
Márpedig nálam kb 2 mega, van benne egy dmp, egy imei mappa, fajlok kozul calibration_data, 6 cryptprop_*** fajk, egy nv, nv_data, nv_data.bin es egy redata
Amúgy CMWbol csinaltam egy full backupot is
Gondolom ezzel csak jót csinálok
Szolgáltatós telefon, Orange RO
-
Skynet258
veterán
válasz
DonDragonka #23542 üzenetére
Nekem 7 mega, én nyertem.
-
törölt tag
válasz
DonDragonka #23535 üzenetére
Ajjaj, akkor marad a THM. Remélem mielőbb csatlakozom a táborhoz és pakolok is valami jó ROM-ot a kicsikére.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
DonDragonka #23536 üzenetére
Egy market linket tudsz dobni?
Ezt találtam, erre gondoltál?
Ez mintha SGS-re lenne, es nem SGS2re... -
F-ECT$
titán
válasz
DonDragonka #23528 üzenetére
Ja: egy ideig az volt a menő, hogy minél kisebb telefonokat gyártottak, most meg az, ha nagyobb a képátló.
Szerintem pl a kocsik terén is ez a méret tendencia változás lesz megfigyelhető, csak épp fordítva. Ahogy egyre drágább lesz az üzemanyag, úgy fog a súly, és így a méretcsökkentés ismét menő lenni.
-
válasz
DonDragonka #23507 üzenetére
Köszönjük ez hasznos link
-
rjg
őstag
válasz
DonDragonka #22973 üzenetére
Látom egy páran már reagálták az árra.
Én gyári Samsungból ezt a 32 GB-osat néztem ki. Itt linkelte valaki kb. egy hónapja.
-
Prien
addikt
válasz
DonDragonka #22964 üzenetére
Én is ugyanezt a kártyát vettem, itthonról, MP Zone webáruházból, 6500 ft+ posta.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #22991 üzenetére
SD Card Tester minden teszt 3X... Legjobb eredmény:
belső w/r 9.31/42,38
külső w//r 26.03/39.05 -
válasz
DonDragonka #22992 üzenetére
Azért ne keseregj, mert amennyiért te vetted az sem olyan rossz ár
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #22967 üzenetére
Ma vettem (kventa computer) gyári samu 32 gb cl10, 11.990.-ért, read max 24mb/s, write max: 13mb/s...
Majd megkeresem tbp-ben azt a kártya tesztelő progit és benyögöm, h mi a neve... -
válasz
Amúgy most az említett áruházban nagyon sok minden 50% kedvezménnyel vásárolható, gyári Samu autós tartó töltővel 8000ft ugyanez hivatalos Samsung kereskedésben 15000
Ja igen és ez direkt az S2-z van! -
válasz
Igen ugyanez volt, sajna 32gb-os az nem volt
-
beginn
csendes tag
válasz
Heló!
Igen én is támogatom Sógi kolléga ötletét, kérnénk egy tesztet róla, hogy muzsikál a telóban
Egyébként érdekes, hogy a Samu class10-es 32GB micro sd-i fele annyiba kerülnek mint a konkurenciáé. Ez vajon hogy is van? Írás/olvasás teljesítményben alul maradnak? Tesztet nemigen találtam eddig. Én különben ezért is hanyagoltam eddig a 32GB-os bővítést, pedig jól jönne.Üdv!
-
válasz
Nem akarlak elkeseríteni de pont ma láttam ugyanezt a Sa.urnban 6990 pénzért!
-
Sógi
addikt
válasz
Ennyiért 32 gigásat lehet kapni
Egy írás/olvasás teszt képet belinkelhetnél... -
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka #22831 üzenetére
hát azt nemtudom,te tudnál linkelni nekem olyat ami biztos hogy jó lenne a Leomar75 Rom Revolution 2.6 os XXKH3 as romhoz ? ( már próübáltam úgyis hogy roottal átmásoltam az apk fájlokat az idöjárst meg az orát a system app mappába utána a többi helyröl kitöröltem és ujrainditottam, de igy sem jelenik meg a widgeteknél..
-
jajistenem
csendes tag
válasz
DonDragonka #22649 üzenetére
Én fogyasztásmérőben nem bíznék, az nem műszer.. Az érzékenysége olyan amilyen. Kell, hogy legyen áramfelvétel, hiszen ahogy írtad a telefonod 100%on van, mikor leveszed, csak nem méri a fogyasztás mérőd. Ez csak úgy valósulhat meg, ha a töltő felől vesz áramot.
Szerintem próbáld meg, hogy rajt van a fogyasztásmérő és játszol valamivel. (persze fullra töltött akkuval próbáld) Vagy bármi jó, ami nagyon megterheli a telefont. (Wifi, bluetooth, GPS bekapcs, 3G-n tölts le valamit és közbe indíts egy játékot.. Ez fogyszt)
-
znagy69
őstag
válasz
DonDragonka #22622 üzenetére
Pont erre gondoltam amot itt leírtál csak nem volt kézzelfogható bizonyítékom. Nálam is reggel 100%-ot mutat. Ezze gondolom attól lehet, hogy azt az 5%-ot meg eszi éjjel és mire felkelek újra fel lett töltve 100-ra. Ma reggel pl valamivel 6 előtt vettem le a töltőről és még 2 óra múlva is 100%-on volt igaz nem használtam még korán reggel, csak nézegettem ?%-on áll.
-
Prien
addikt
válasz
DonDragonka #22622 üzenetére
Én is töltöttem most, akku 100% ,de amíg nem megyek sehova, rajta maradt és úgy netezek. Nem mozdul 100-ról így.
-
yimm
aktív tag
válasz
DonDragonka #22535 üzenetére
Köszi
-
plejik
addikt
válasz
DonDragonka #22537 üzenetére
Elvileg gyári KH3 van még rajta a wipe-olás mindig megvan azaz mindig megcsinálom.eddig minden felment csak ez nem...
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #22523 üzenetére
Rögvest itten egy kérdés....
Ha jól látom a polarisoffice kompletten hiányzik a Devl ROM-ból...
MS product office mellékleteket hogyan sasolsz meg vele? Van benne más pdf, word, excel, stb. kezelő alkalmatosság, vagy váltás esetén pakolhatom vissza a polaris apk-t? -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #22523 üzenetére
K. lassú a lite6.1 a devl1.2-hőz képest, ennél többet nem nagyon tudok többet mondani, vagyis sokkal jobbak az animációk és a témázása is...A cfb is vagy 2-300-al többet nyom.
A lite-ban ugye én a ninph 205-ős kernellt használtam, ahogy azt litepro megalkotta.
Devl-ben a ninph213-van, lehet ettől gyorsabb...(#22527) Willhunting: Pontosabban milyen curtom romot tettél fel?
(#22524) dekanov: S2-ben nem emlékszem nagyon ilyen hálózat eldobálásra
Valszleg csak user hiba okozhatja(#22530) DonDragonka: Fel kell tenni a polarist újra, ennyi...Nekem TBP-vel szinte minden pro le van mentve
-
HardRic
addikt
válasz
DonDragonka #22266 üzenetére
nem lenne egyszerűbb az alap marketes backupolos felmegoldast hanyagolni, es tbp-t hasznalni?
-
Varszegig
veterán
válasz
DonDragonka #22226 üzenetére
wnw
és beltérban simán megy 10/3-al
Jadro: na most aztán segítettünk rajta
-
Jadro
veterán
válasz
DonDragonka #22226 üzenetére
Internet. Egyébként én mértem 14400 körüli letöltést is H+-on.
Szóval megy az mint az álom.
-
Varszegig
veterán
válasz
DonDragonka #22215 üzenetére
ne aggódj, az esetek 99%-ában fordítva van, nekem elhiheted, most lettem telenorosból trés
-
Cathulhu
addikt
válasz
DonDragonka #22215 üzenetére
En vodas vagyok (ceges flotta), sokat utazok (ingazas). Varos-varos kozott 3G nincs, es mivel a voda edge-t hirbol se ismeri, igy jo kis alap GPRS. Meg opera minivel is halal a bongeszes
Mit nem adnek azert az E betuert
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest