- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Nordik #33566 üzenetére
Ajánlom a htc desire-t vagy a desireS-t
-Olcsóbb
-Gyorsaságban nem veszel észre különbséget (főleg az s-nél).
-Pont annyival kisebb, hogy nem féltéglának néz ki.Mellesleg szerintem a legszebb okostelefon a piacon (főleg az s).
Spec én használtan szolgáltatós telefonért egy fillért sem adnék. Szinte biztos, hogy részletre vették, és nem fogják fizetni egy idő után. (Nehogy magadra vedd, de ez az általános,,,)
-
CyberSoma
tag
válasz
Nordik #33560 üzenetére
Szia,
Nekem van mind a kettő.
A mini -ben az a jó, hogy nagyon pici. Futáshoz, zenehallgatáshoz azt használom. Viszont fotózáshoz, netre, játékra sokkal jobb az S2. A fotókról csak annyit, hogy a mini 8-900 kb-s képeket csinál, az S2 3-4Mb-t. A mini -nek sokkal gyengébb a kijelzője...szóval kell mind a kettő
-
Eli577
senior tag
válasz
Nordik #33560 üzenetére
Ha már váltasz, akkor az nem egy rossz megoldás, mondjuk szerintem a kijelzője nem valami jó, akkor inkább ajánlom a Neo-t.
Megy a kitchen...nagyszerű hír...mondjuk lehet maradok egyenlőre a turkbey-n, mert közel 20 órányi használattal fogyasztott 23%-ot, 3g-n, 1 óra zenehallgatással és kb 25 perc telefonálással. Nem rossz.....
-
tajcsi
őstag
válasz
Nordik #33363 üzenetére
Bármit, csak azt a nagybüdöskopaszlófaszt ne tedd fel a telefonra. Szerény tapasztalataim:
-először is, nagyon oda kell figyelni hogyan is tolod fel, mert kétszer kell egymás után feltenni ugy hogy nem inditod ujra géped.
-ha még sikerül is felrakni, ROMtól függően vagy bekapcsol a telefon vagy nem
-ha bekapcsol...na akkor jön az anyámburogass..TELE van bugokkal, nem mutatja ki a galériában a képeket, videókat, sőtt néhány esetben a hangfájlokat sem!!! SZÍVÁS
-a kamera az ha működik is 85%-ban leáll, error-t jelezve...Én jól összebasztam vele egy faxán beállítot ROMot, és én hülye akkor még nem használtam backupolást...NEM ajánlom. Az XDA fórumon mindenki elvan vele, de csak annak jó aki témabuzi és flangál a telefonnal, mert normálisan használni nem fogod az hétszentség
Ha nem vagyok lusta nagyon is jól értek angolul, de ha kérdezel valamit, akkor olyan érthetetlen választ kapsz rá, amit meg nem értesz 1000 értelmezőszótárral sem..nagyon sajnos hogy az XDA-n is már minden a pénz körül forog...
-
musspici
tag
válasz
Nordik #33352 üzenetére
És ebben a rom-ban a "régi" bootloader van? Amúgy gondolom igen, működik amit leírtál. Bár nem tudom miért akarsz mindenképpen Kieses frissítéseket? Ha garis problémád van tegyél vissza egy gyári romot, vidd be szervizbe, aztán újra root, és kész. A Kiest én hagynám...
-
Sógi
addikt
válasz
Nordik #29765 üzenetére
De...Csak abban nincs flash, ha tudsz anélkül élni
(#29767) rolcsibácsi : Videó felvevő
Nem értem...Ha videózol, azt felveszi a telefon
(#29768) rolcsibácsi: vegyél egy szemüveget
Ezt sem értem...(#29766) Nocsesz1: Tedd fel, próbáld ki és jelezz vissza...
Luxemburg...
Nemsoká lesz xx-re és xw-re is frissítés
De, őszintén, nekem tökéletesen megfelel az XXKI4 -
Sógi
addikt
válasz
Nordik #28999 üzenetére
Theme Batista70 FoxHound Edition + Blackblue theme universal is felmegy rá (v4-et még nem próbáltam, de a v3 tuti okés), jah, meg Aosp theme is...
-
Sógi
addikt
válasz
Nordik #24728 üzenetére
Akárhogy is számolok, legalább +20%-ot jelent
Amit észre is veszek, mivel eddig 1,5 napnál leépült az akkum, most elmegy két napot(#24731) adamho: Ha a smafirmware-es KI3-at teszed fel akkor nem újra kell rootolni, hanem utána lehet rootolni, mert az alap nincs...
Most linkelték nemrég...Olvass, keress...Mázlid van
Csabánk nagyon bepörgött pár napja -
Varszegig
veterán
válasz
Nordik #23776 üzenetére
ha töltőn van a kikapcsolt teló, akkor egyrészt kissé informatívabb a képernyő (mutatja az időt, illetve a %-ot), másrészt van egy nagy "Reboot now" nyomógomb, amivel azonnal bekapcsol. Bónuszként van 2 extra funkció, adott időpontban, vagy %os töltöttségnél automatikusan be tudja kapcsolni a telefont. Azaz pl. az ébresztő is elérhető lesz boot után. azt a 270 ft-ot nagyon megéri a program.
-
zseko
veterán
válasz
Nordik #23776 üzenetére
Kezd beállni az aksiidő úgy néz ki, ma 23ó30p-et ment 3ó45p kijelzőhasználattal, 1ó50p-et ír android operációs rendszer használatra, 16p iGO (na ez levett vagy 10%-ot), volt netezés bár valamivel kevesebb mint általában szokott, és pár perc kamerázás. Hol wifin hol 2G-n, így maradt 17%. Nagy általánosságban pedig a 17 órát tudom kihozni belőle. Annyira nem vészes mint tartottam tőle, bár azért 2 stabil napnak ilyen használat mellett persze jobban örülnék
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Nordik #23771 üzenetére
én be tudom, gondolom full kihalva nem tud bekapcsolni, vagy lehet nem nyomod elég hosszan a gombot.. de mondom nekem úgyis kikapcsol ha használom (pl netezek) ha be van dugva..
van egy i4em is emellett, az fura hogy 2óra alatt teljesen feltöltődik, ezt meg fél napot tölteni kell hozzá, és kb ugyanaddig bírják -
mycso
veterán
válasz
Nordik #23436 üzenetére
Először is rootolva kell lennie a telónak, majd kell pl. a rootexplorer progi.
Ezután ismerni kellene, hogy melyik apk mit is tartalmaz.
Ezeket a /system/app mappában találod illetve a /system/framework mappában.Ezen apk kiterjesztésű fájlok tartalmaznak egy res\drawable-hdpi mappaszerkezetet, na itt tárolják png/jpg formátumban az ikonokat/képeket.
Nos, hát nincs is más dolgunk, mint a módosított romokból kiszedni azon fájlokat amiket módosítani szeretnénk, és a bennük található képekkel/ikonokkal a saját fájljaink képeit/ikonjait felülírni.
Illetve van sok az adott romhoz elkészített ilyen apk fájl amivel csak simán felül kell írni az eredetit.
Sőt léteznek komplett csomagok, amik egy flash-elhető zip-be vannak rakva és CWM-ből simán installálható (ilyet egyébként magunk is készíthatünk, hogy a következő rom újrapakolásnál ne kelljen egyénkét megint mindent kicserélni).Ja, és mindenből (gyári fájlokból) érdemes biztonsági másolatot készíteni.
Hát nagyon nagy vonalakban ennyi, egyébként több oldalt is teleírhatnék, ha pontról pontra mindent le kellene írnom.
-
Sógi
addikt
válasz
Nordik #22849 üzenetére
Én is ajánlom a criskelot, jó cucc + sztem próbáld ki a devl2 romot, az is nagyon jó és nem csicsás...De nagyon jó még a darky rom és sokan szeretik miui-t is, de nekem az egyenlőre nem pálya...
Majdnem elfelejtettem, nálam egyik nagyon top rom leomar és nem frissítgeti 2-3 naponta, egyszer kidobta a kh3-at és azóta is jó! -
sztrogoff19
tag
válasz
Nordik #21826 üzenetére
Nocsak, nocsak egy győri/győrközeli fórumtárs ? Vagy csak turista
Ha a második képet tavaly lövöd, akkor lehet hogy kis "bodzaszedő" gyerekek fürdenek éppen a Széchenyi téren
De úgy látszik elég volt nekik a vízből, tiszták lettek egy életre, vagy netán lecsukták őket és nem tudnak kijárni fürödni
-
Sógi
addikt
válasz
Nordik #14465 üzenetére
Igen, cogni a legjobb/leggyorsabb (nekem és nálam)
Touch-al is gondjaim voltak a telepítésnél sajnos(#14466) DjBlero: Nem adom fel, csak felidegesített, h bootloop meg bootnál kifagy és próbáltam full wipe-al alap kg3-ra + topicjában írta, h akinek megáll az tegye fel 1.5 lite-ot és arra rá a v3, nekem nem ment sehogy sem és nem értem
(#14467) xtremetuning : Tuti béna vok, minden más megy, de ez most nem
Hogy tetted fel? Mire? És mit wipeoltál?(#14469) laleh: letöltötted az apk-t sd-re és ott rányomtál, h install és ezt írta?
Nem lehet, h már fent van? Utána főképernyő - bal égomb - háttérképek - élő háttérképek és nincs ott? -
Gizmo94
veterán
válasz
Nordik #13659 üzenetére
Továbbra sem látom értelmét egy telónál a proci cibálásának, mert mire jó? Egy benchmark eredményhez, amit lehet mutogatni, hogy meddig kergettem a nyomorultat?
De:
Ugyan én nem teszteltem ezt a progit, de valószínűleg nem fogja automatán állítani a feszt, ha nincs rajta auto beállítás, azért van a feszültségállító fül.Olyan, mint amikor a PC-det húzod. Egy darabig húzhatod a procit feszemelés nélkül, utána kell nagyobb power vagy freeze lesz..
Ha ennyire nem vagy otthon benne, inkább ne bántsd, mert elfüstölheted ha túlfeszeled, vagy éppen ki nem fekszik, csak károsodik és onnantól örülni fogsz, ha megy, nemhogy gyors legyen. Amúgy pontosan akkor kell "babrálni", amikor a procin akkora frekit emelsz, amit már nem visel el alapfesszel. Ezt észre fogod venni.PS.: Amúgy nem igazán értem, hogy egy gyakorlatilag minimálhelyre bezsúfolt, alapból is rendesen kihajtott, alaplapra integrált (tehát gáz esetén nem cserélhető) gyárilag is terhelésre melegedésre hajlamos, még nem igazán kiforrott technológiájú kétmagos procit minek is kell rángatni, de majd rájövök egyszer.
-
Nordik
őstag
válasz
Nordik #13620 üzenetére
Közbe olvasgattam az SGS topikba, ott rengeteg infót találni.
Rom frissítés előtt kell csinálni egy Format system és Format Cache-t, Mounts and Storage alól.
Ezután mehet fel Recoveryből a rom.
Ha kész van, Wipe Cache és Wipe Dalvik Cache.A Format System és Format Cache nem kell Cognition előtt, mert az alapból megcsinálja mielőtt frissít.
-
Sógi
addikt
válasz
Nordik #13165 üzenetére
Szinte ugyanaz, mint 1.15, csak KG2-re átnyomta + új kernel + gyári browser jó...+amit leírt az xda-n, olvasni kő gyerekek
Nem tom miért, de akkor volt gyári rom a telefonon, amikor megvettem, két hónapja, azóta csak főzés előtt dobom fel néha...
A többi menet közben kiderül -
Sógi
addikt
válasz
Nordik #13155 üzenetére
De jó, van benne magyar, én is azt tettem fel KG1nél és minden ok vele, minden szép és jó, de aki tuti fordítást szeretne KG2-nél ezt tegye fel: KALI FÉLE KG2 GYÁRI
(#13156) ForRedGlory: nálam eddig nem tette...de nem is használom...Egyébként hogy lehet kilépni a gyári böngészőből egyszerűen? Vágod? Nem mintha sok lényege lenne, de idegesít, h nem tudom...
nah, majdnem mind 2-es az aláírásban -
fiktív1
tag
válasz
Nordik #13128 üzenetére
Viszont az is eléggé fájó, hogy a +Barát alkalmazással telebombázom az egyik képernyőt, majd az azt követő percekben szépen eltünögetnek az ismerős arcképek és csak a szűz piktogram marad ott...
Újrarakás után is fennáll ez a probléma. Bug? Másnak csinál ilyet a gyári KG2? Facebook alkalmazás lehet hibás ebben? (mintha itt olvastam volna ilyet)
-
fiktív1
tag
válasz
Nordik #13108 üzenetére
Hát, ez tényleg érdekes! KG2-m van és rettentetesen szaggatott, lassú volt az oldalragörgetésem. Néztem, hogy mi van? Mindenki gyorsnak mondta. Tiszta rendszerre raktam fel a romot pedig! És erre mondod ezt a futó alkalmazások widgetet! Levettem, egyből sima és gördülékeny lett a képernyő! Besz...k!
Kár, mert nagyon használtam azt a widgetet! Kösz! -
KeFe
tag
válasz
Nordik #12162 üzenetére
Az kérlek a zajszűrő másodlagos mikrofon.
Ami azért kurva jó hogy van készülékben mert így a beépített SIP kliens headset nélkül használhatatlan ugyanis a normál (fejheztartós) beszlgetésnél nem az alsó mikrofonnal vesz hanem a felsővel, és ezáltal a másik fél nem igazán hallja hogy mit mondasz. KG1-ben tuti így van, de szerintem a KG2-ben is mert a szánalmas Samsung nem hiszem hogy javította volna.
Nincs valami form, vagy felület ahol lehet jelenteni az samu felé az ilyen alapvető hibákat? -
dancsuri
veterán
-
ERPY
őstag
válasz
Nordik #12105 üzenetére
Hasonlóképpen látom én is a Lite romot. Inkább jöjjön valami 2 nap múlva, mint azonnal de xarul. Bízok a Cogniban, eddig minden újabb verza előrelépés volt az előzőhöz képest. Csak a flash-el ne kellene szenvedni mindegyiknél. Nekem minden romnál kikell takarítanom a flasht, majd újra feltenni, hogy jó legyen.
-
Sógi
addikt
válasz
Nordik #11728 üzenetére
Először tegyél fel re-parttal egy alap KG1-et, ezt már linkeltük párszor
Aztán kell egy cf root kernel, azt is feldobod odinnal (itt nem kell repart és pdaba tallózod) és kész a root.(#11730) norbert999 : kösz, h szorítottál, biztos ezért maradt akkor életben
(#11732) ERPY: gondolom az nem kavart be, h feltoltam egy 1.13-ra való témát, megy minden, megpróbálom mégeygszer a benchet...Lehet egy reboot kellet volna miután feltoltam 1.6-ra...? Megint lehalt...Nem értem, lehet kéne egy re-part full takarítással..1.14-et fel kellett volna tenni előbb, gondolom nem...
-
ERPY
őstag
válasz
Nordik #11377 üzenetére
Én eddig csal Lite-on voltam amióta megvan a készülékem. Majdnem minden verziója fent volt, szal ismerem eléggé. Aztán írtak itt a Cognition-ról, gondoltam kipróbálom. Az állam esett le, igaz a Lite2.1-hez képest, mert a 2.2-re már nem volt lehetőségem, mivel a Cogni 1000%-osan lenyűgözött és maradtam ennél.
-
d.beni
aktív tag
nekem Lite'ning 1.5 van és most tettem fel a cam frissitést. első ránézésre nem tetszik mert amielött lefrissitettem volna a fényképezésnél átlátszó ikonok voltak most meg szürke csik van az ikonoknál szoval kisebb a kép amit látsz a kijelzőn kivéve videokamera módban ott maradt az átlátszó.
-
Sógi
addikt
Bocs a késői válaszért, de piroslapot kaptam a moderátortól
E-bayről vettem mindent eddig szinte az telefonjaimhoz, olcsó és jó, viszont várni kell, angliából 1hét, kínából 2hét..
E-bayről egyszerű és biztonságos rendelni, regisztrálod a bankkártyád a paypal.com-ra, aztán az e-bay.comra. Ha ez megvan és komolyan gondolod, akkor tovább segítek...(#7471) Gizmo94:
diik, meg veszek hozzá kittys csuklópántot és kittys fóliát és akkor teljes a kép
(#7531) zerostar: Már sokszor javasoltam, h ez jobb, mint a gyári és majd nézd meg azt a rakás kiegészítő alkalmazást amit ingyen le lehet tölteni hozzá!
(#7538) pzstm: biztos túlfőzted már a telefonod
-
Sógi
addikt
Sztem mehet rá egyből, de nem vagyok biztos benne, amibe viszont igen, h első körben feldobtam a pdafan leírása(!) alapján a kE7-et, aztán a liteninget és úgy minden ok volt.
Persze előbb KE2 root, EFS mappa lementés, csak utána főzőcske(#7326) Prien: természetesen 100%-ban elfogadom, ha vki KE2-őt használ és az úgy megfelel neki, hiszen az SGS2 azzal is tökéletes (majdnem
)
(#7330) pzstm: vki írta itt, h van hozzá root, vmi ensecure vagy mi...ami mindenhez jó? Vagy az csak KF2-re volt?
Na és milyen a KF3? Látom te sem tétlenkedsz, volt fent egy hétig egyhuzamban egyféle romod?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest