Aktív témák
-
znagy69
őstag
válasz
csabicska #49051 üzenetére
Gyerekek tudomásul kell venni, hogy nem minden program követi az fw-t. Sajnos ez van, várni kell vagy GB-t kell használni. Nálam pl. az SPB Shell is akadt amíg ki nem adtak egy update-t. Bár lehet első fecskés ICS-n még mennek.
Leslien PDA-n írnak róla talán már lehet.Nézz be oda.
-
trobi28
addikt
-
válasz
csabicska #45659 üzenetére
amikor kiválasztod a háttérnek beállítandó képet, akkor a kép alatt két lehetőség van; felosztott kép és egy kép - én átpöttyintek az utóbbira, arra ráméretezem, és így nem fog gördülni a kép a főképernyőn történő lapozáskor!
DarkByte; milyen titkosítással próbáltad? én; wpa2-psk
-
-
-
zelma
aktív tag
válasz
csabicska #45553 üzenetére
A szolgáltatós e-mail klienssel nekem is volt gondom gazdagon! (Bár, én nem ICS-t használok.)
Sokáig nem tudtam rájönni, hogy mi lehet a gond, aztán gondoltam egyet és a szolgáltatóhoz fordultam. Ott rögtön közölték velem, hogy a jelzett hibakód hitelesítéses történetre utal.
Ekkor végigzongoráztam az összes felkínált variációt (korábban nem így tettem), és hirtelen minden ok lett, azóta is frankón üzemel. -
tomi6600
tag
válasz
csabicska #45607 üzenetére
Nekem nem importálja a sdről a névjegyeket,a programok nem látják a külső sdt pl:zenelejátszó nem látta a zenéimet,mybackup pro nem tudott programokat visszaállítani mert az sem látta.
Egyenlőre visszaraktam a XXKL1 Darkyt.
Majd ha lesz belőle egy jó verza amiben ez is ki lesz javítva akkor fwlrakom.
Amugy jó mert minden jó majdnem rajta,csak ezeket az apró hibákat javítaniuk kellene -
rauley
tag
válasz
csabicska #45545 üzenetére
Nekem sikerült freemail fiókkal.
Szedd ki a pipát a PUSH elől!Viszont pár fc-t nyom néha ez az LP2,például ha a névjegyzékben egy névhez képet akarok tenni a galériából.Elkezdi menteni a képet,majd fekete képernyő,majd fc.
Valaki kipróbálhatná,hogy neki is ilyen-e.Amúgy a beállitásoknál a telefon és az sd titkosítása gomb másnál is inaktív marad?
-
besko65
tag
válasz
csabicska #45545 üzenetére
Nekem már többször sikerült, bár megszenvedtem vele
Nézd meg az otthoni gépeden, hogy a kimenő leveleknek mi a port beállítása, és azt állítsd be a telefonon is. azonkívül ha most jól emlékszem, akkor az is fontos, hogy a kiszolgáló hitelesítést igényel fülnek is be kell lenni pipálva. Egy kis próbálkozással sikerülni fog -
-
-
Sógi
addikt
-
ERPY
őstag
-
-
DjBlero
őstag
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
csabicska #26202 üzenetére
köszi hogy megosztottad a véleményedet
znagy69: most keresgélek, tőled függetlenül pont a krusell márkával szemezgetek
csak én szilikonosat nézek.. amit azt hiszem hogy már találtam is
-
-
djapor96
senior tag
válasz
csabicska #25588 üzenetére
A gyári Ki3-at ezzel rootold, utána a Batista.....nekem úgy simán felment.....
Elvagyok képedve, hogy nektek ilyen gondotok van.....
KAMIKAZE_HUN: dobj már be létszi egy screenshotot az akksihasználatról, mert nekem is ez a rom kernek combo van, de nekem sikerültreggel 6-tól éjfélig 17%-ra meríteni....
-
R2D20208
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
csabicska #25563 üzenetére
exe-t elindítod és lesz belőle egy tar, amit már be tudsz tallózni.
(#25561) Berguson: Upsz
Ha szar akkor el kell adni...vagy szerviz...vagy beállítási hiba...vagy másik rommal próbálni...
Csabicskánk már csak ilyen...
Minden amit kérdez, az egy napon belül le volt már írva legalább kétszer...
-
DjBlero
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest