- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
-
killerjohn
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
lefkosia #43022 üzenetére
Hol laksz? PDA- n van JIG gel rendelkezők listája is. De ha Buda, Pest, segitek. Tegnap egy havernek KP8 volt rajta. Semmit nem nyikkant. Az behalt neki újévre. (nem is akartam itt senkit ijesztgetni) JIG - re sem reagált. Ma szervíz. Alaplap csere...
Ne pánikolj. Ha véletlen Jig sem csinál semmit, Samu gariban javítja. Ez tuti. Ha sem download, sem Recovery, Jig sem, akkor ők sem tudnak semmit tenni.. (nekem egyet már gariztak így féléve szó nélkül )
-
csabám
addikt
válasz
lefkosia #42072 üzenetére
Tessék (2.3.4) (3 fileos nincs).
-
Picco
addikt
válasz
lefkosia #35591 üzenetére
hali
koszi a valaszt, ez telefonban volt vagy memkari olvasoban? mert ha telefon akkor mar rendelek is egyet az amazonrol
(#35585) M.A.Z. termeszetesen lattam mar olyat aki hallott olyanrol aki ismeri a keresot, sot hasznaltam is, de sok embernel lattam h leteszteli a sebesseget kartyaolvasoban...na en arra voltam kivancsi h telefonban mit teljesit
-
djapor96
senior tag
válasz
lefkosia #34334 üzenetére
Mondjuk ez csak részben igaz:- Custom ROM-ok root nélkül is telepíthetők.... root az EFS mentéséhez kell..
- Úgy emlékszem, hogy a KE2-es gyári rom is tudta már a home+bekapcsoló gomb megnyomására a képernyő mentést... tehát semmi köze a roothoz...A többi stimmel....Lemaradtam...
-
-
-
válasz
lefkosia #34334 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ahogy korábban írtam, az első androidos telóm és így még tanulom ezeket a dolgokat.Abban tudsz segíteni, hogy amikor belépek a programokba(menü) akkor ugye gyárilag csak jobbra és balra tudok lapozni. Láttam már olyat is, hogy felfelé ill lefelé. Azt mivel lehet megcsinálni?
-
-
C.Brigante
veterán
-
Sógi
addikt
válasz
lefkosia #33812 üzenetére
Közbe beugrott, h itt vannak a képek, mert ide is beszúrtad nemrég...
Hát igen, ez nekem már túl vastag cucc...+ látom, h ez szedi a szöszöket, amit nehezebb letisztítani róla? Mármint arra gondolok, h olyan "tapadós" az anyaga, mint pl. a case mateknek?
Ennél vékonyabbat használok most és tökéletesen véd és alig volt egy ezres az ára...
Meg hát nekem nagyon tetszik a neo ex is... -
knyitogato
őstag
válasz
lefkosia #33812 üzenetére
Én örülnék egy képnek! Viszont azon filózom, hogy úgy beleférne-e a Zenis-es asztali tartóba. Úgy tervezték, h tokkal együtt is lehessen benne tölteni (ezen a képen egy SGS van, de ilyen), viszont az Otterboxnál ugye a töltőnyílást egy hátrahajló gumi takarja el. Kérdés, h így elférne-e benne.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest