Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
nagyúr
agybadugosoknál a mélyekkel.... nem szokott gond lenni tipikusan a "Soundstage" vonalon hasalnak el lehet inkább az zavar?
A legnagyobb előnyük meg szvsz a méret meg az izolálás. Zsebben, kulcstartón elférnek mindig nálad van kellenek 1perc elővenni. Izolációban detto sokkal jobbak mint egy zárt fejes.
De kinek mi.
ON: Nem értem samsung mért tolja a csak samsung ökoszisztémában működik vonalat. A vásárlók 80%át kizárja.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
nagyúr
Megfgelelő Samsung notid van? Céges notid is az? Mert ha nem akkor bukod a multi pont csatlakozást. Ami egy baromi kényelmes/jó dolog.
Az FE ár/értékben kb ott van mint a Sony, Jabra, Sennheiser... de avval, hogy rakás dolog csak samsung mobillal, samsung notival működik elbukja a vásárlói 90%nál. És akkor nem szóltunk a kínai áfát se fizetek vonalról...
Ez az egész vonal egyedül applenek megy. Mert nincs 20 másik versenyző, mert zárt a kód, mert... de androidon/windows/linux vonalon ez baromira nem áll.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
nagyúr
a basszus vszeg user error mert arra panasz nem szokott lenni és mérések alapján sincs. Talán foamos agybadugossal lenne érdemes próbálkozni ott ha ortopéd a füled akkor is felveszi annak az alakját.
Egy zárt/félzárt fejhallgató pl AH-D7200 agybadugósokhoz képest sokkal kevésbé izolálnak. Simán bejön a busz/metro emberi beszélgetés. Egy nyitott pl hd650 meg semmit. Az ANC az sokat segíthet de jelenleg nem olyan jó mint egy jó foamos. Hifisták meg fújnak is ANCre és én is hallom ami zavarja őket. És ha izolálás fontos akkor az ultimate megoldás is agybadugós. Annyi, hogy ráhuzol egy foamos izolálós agybadugósra egy peltor X5öt.
Nem vicc.
90%ban én is hátizsákkal járok de a hely kevés, bevásálok, bent a noti... a céges jabra headset bírja ha rádobom a tejet, notit, gyerek ücsit... de egy XM4 az nagyon neccessen lenne. Persze aki tud vigyázni....
Nekem az elhagyás az nem gond, pont mert ha kiveszem azonnal rakom tokba ami meg kulcscsomón van.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
nagyúr
A saját/céges notid samsung?
A csomag vonal akkor is működne ha nem vennének ki belölle fontos funkciókat. "fan" akkor is megveszi. Mert rá van szitázva hogy samsung.
A gond a nem fannal van. Ez a füles így BFalkalmával 32k. És ha tudná a multipontot... akkor ez ár/értékben elég jó, sött az egyik legjobb lenne. Így meg lesz belölle Sony, Jabra... vagy kínai.
-
Dare2Live
nagyúr
Ki kell próbálni. Ez a baszus persze nagyon egyénfüggő de emlékeim szerint a HD650 elég lapos szóval nem hinném a túl sokat akarsz a gond.
Nekem tökéletesen bevált a kulcsomón lóg módszer. Mindig nálam van kell bedugom, nemkell visszarakom ellenben egy fejest fixen kinyírnék ha hátizsákkal jönne velem mindenhova. Meg szeparációban az agybadugós a király. Peltorral.
-
Dare2Live
nagyúr
Nagyon fontos featurokat nem tud a Buds ha nem samsung mobil és notival használod. Fontosakat és olyanokat amiket konkurenciától megkapsz.
btw wearable nem működik ha nem fér hozzá a fotoidhoz, contactjaidhoz, kalendarodhoz... wearable nélkül meg nevetséges az árazása. Hogy mi köze van a fotoimhoz, naptáramhoz és főleg, hogy mért kell ez egy füleshez az nekem x. És azt se lehet mondani, hogy nem mert nem indul el. Ehez képest Huaweinek azt mondom nem kiírja, hogy akkor ez meg az nem fog működni de működik. Ja és nem kér a fotoimhoz hozzáférést.
Részemről senkinek se javaslom...don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
nagyúr
válasz
Juhaszatti #38 üzenetére
El se indul.
Magában az a hozáállás, hogy ha nincs akármihez hozzáférése el se indul überdurva.
Ehez képest a Huawei watch fit amikor nem adtam meg neki rakás hozzáférést közölte, hogy akkor nem tud ezt azt leokézom és megy tovább a huwaei health és amit engedélyeztem az megy amit nem az meg nem. Ilyen opció nálam nincs samsung wearablenal ha nem engedélyezem a naptárt megáll ill el se indul.szerk: Tessék: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kicsi, könnyű, kényelmes, jól szól, nem drága és más Galaxy cuccok mellett még egész okos is.
- Smart Keyboard Folio negyedik generációs 11 hüvelykes iPad Próhoz és ötödik generációs iPad Airhez
- Könnyen megjegyezhető telefonszámok eladók 3000ft/db
- Eladó egy új Belkin Store&Charge Base Bundle USB-s töltőállomás
- OnePlus, Oppo, Realme 100W Dual port gyorstöltő új
- Alkatrésznek - Iphone SE 2020 Red 64gb
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest