Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Dare2Live #18 üzenetére
Nyilván jól izolál egy agybadugós füles, de azért egy fejhallgató se feltétlenül rossz, meg amúgy is, ott az ANC.
(Mondjuk talán azt se mindenki bírja, illetve lehet idővel zavaró.)
Nekem a mélyekkel volt bajom, de brutál módon. Mindegyik nagyon szar, steril volt. Kézzel is dugdostam az agyamba, mondván tutira csak a pozíciójuk rossz, de sokkal jobb úgyse lett. Persze ezek már régebbi sztorik, nem annyira jó fülesekkel (habár volt köztük AKG is, bár alapabb modell), és egyáltalán nem zárom ki a user errort se (simán béna vagyok, vagy ortopéd a fülem
, de igazából egyiket se hinném).
A kis méret valóban nagyon kényelmessé teszi a füleseket, pláne az ilyeneket, de ha megyek valahová, akkor tipikusan van nálam/rajtam táska, abba meg azért elfér egy hordozható/összehajtható fejhallgató is (néha mondjuk kicsit kényelmetlenül). Oké, a HD650-emmel nem mennék utcára semmi szín alatt
, de azért egy hordozható fejes nem olyan vérmesen nagy. Ha meg a fejemen van... igazából nem szeretném, hogy akármi is olyan közel kerülhessen hozzám, hogy beleakadhasson.
A fülesek viszont kanóc nélkül annyira aprók, hogy brutál könnyű lehet elhagyni őket. Amíg csak 3-5 ezerbe kerülnek/tek, addig ez még bele is fér, és bár ismerten csak egyet hagytam el (annál spec. relatíve gyorsan észre is vettem, hogy elhagytam, mégse találtam már meg), de egy ilyennél azért már sokkal inkább izgulnék. Egy fejhallgatót sokkal nehezebb elveszíteni, és talán kevésbé sérülékenyek is.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
atis123
tag
válasz
Dare2Live #20 üzenetére
Nem is mondtam, hogy működik neki. Ahogy mondtad ez egy nyitott világban nem működhet olyan jól, csak azt mondtam, hogy olyasmi. Piacelemzésbe feleslges is belemenni, itt arról van szó, hogy az olyanoknak adott egy terméket, akiknek egy bizonyos csomag elég, hogy ne menjen máshova. Nem mindenki néz végig mindent, mielőtt dönt.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
bteebi
veterán
válasz
Dare2Live #22 üzenetére
Továbbra se hinném, hogy ortopéd fülem lenne (persze ki tudja
), talán csak a kipróbált fülesek voltak szarok. Egyszer majd kipróbálok valami jobbat. Amúgy minden szempontod full valid volt. Nyilván kényelmesebb, egyszerűbb egy agybadugós fülessel létezni, mint egy nagy fejhallgatóval, az izoláció metrón/buszon valóban lehet probléma egy fejhallgatóval, még akár ANC esetén is (bár én amúgy nem szeretnék közel tökéletes izolációt; veszélyes).
Az én jelenlegi és közeljövőben várható use case-eimben viszont ez szinte sohase probléma, mert leginkább bevásárláskor hallgatok zenét (meg oda/onnan visszamenet), ott egyáltalán nem kritikus a környezeti zaj, meg amúgy is hangosan hallgatok zenét. Ami persze a régi metrón, 280-as Ikarusokon, UV villamoson (van még egyáltalán??), vagy egy forgalmas út mellett nem használna túl sokat.
De kíváncsivá tettél, egyszer majd valahol kipróbálok egy hasonló fülest, ha lesz rá lehetőségem.
-
atis123
tag
válasz
Dare2Live #26 üzenetére
Lenovo a saját céges notim, igen így egyben
. HP-ről váltottam A Samu nálam még nem jutott el arra a szintre hogy felbosszantson. Egyelőre egy szintet visszaléptem az S9-ről. A Windows 11 kezd felbosszantani és már elkezdtem nézegetni az almást. Meglátjuk a Samu mikor jut ide.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
bteebi
veterán
válasz
Dare2Live #27 üzenetére
"Ez a baszus persze nagyon egyénfüggő de emlékeim szerint a HD650 elég lapos szóval nem hinném a túl sokat akarsz a gond."
Az a poén, hogy sok minőségibb (Sennheiser, AKG) fejhallgató a basszus tartományban kb. 3-5 dB-el kisebb hangnyomást produkál (pl. a HD800-S is). Nem akartam elhinni, de így van. És amúgy ezzel együtt se rossz a basszusuk szerintem. (A Beyer átlagban jobb.)
És ezzel együtt eddig nálam minden agybagugós füles csúnyán elvérzett. A régi fajták (nem tudom, hogy azt hogy hívják, a "nem gumipárnás/harangos") jók voltak, azoknál nem volt gond a basszussal. Szerintem szűkebb a hallójáratom, nem igazán tudom jól betenni az agybadugósokat. De ha kézzel ellentartok/beljebb nyomom, akkor se tűnt sokkal jobbnak a basszus egyiknél se.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Dare2Live #39 üzenetére
Menj be a beállításokba, ott keresd ki az alkalmazások között a Weareble-t, és nézd meg az engedélyeket az alkalmazásinfóban. 99%-ra veszem hogy neked sincs ott a fotókhoz való engedély megadva, és szabadon tiltogathatod is őket.
Érdekes egyébként, mert az app Play áruházas leírásában, és a beállításokban sincs szó valójában a galériához való hozzáférésről. Fogalmam sincs, hogy magában az alkalmazásban miért írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kicsi, könnyű, kényelmes, jól szól, nem drága és más Galaxy cuccok mellett még egész okos is.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest