Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • bteebi

  veterán

  válasz ace05 #11 üzenetére

  "Jó vételt csinálsz vele."

  Köszi, bízom benne. :) 90k-ért sajnos olcsónak számít. Amúgy inkább vennék XM3-at, mert még talán az az eddigi legjobb átlagban, csak az már sajnos nem kapható. :( Az XM4 eléggé felemás lett (jobb is meg rosszabb is, mint az XM3 - de inkább rosszabb), az XM5 meg szintén felemás, de legalább drágább és ronda is. Talán az XM6, talán jövőre. De valószínűleg az is ocsmány lesz, és talán az se lesz igazi előrelépés, de legalább még drágább lesz. Szóval jó lesz az az XM4 :DDD, legrosszabb esetben majd eladom. (De aligha fogom.)

  #8: Sok embernél működik, sok ember szereti, én nem. Béna vagyok, vagy rossz a fülem ergonómiája, nem tudom. A kényelem mondjuk még csak-csak, de még egy olyan ilyenhez se volt szerencsém, aminek jók lettek volna a mélyei, sőt. (Olvastam erről is, talán nem annyira evidens dolog a (nem) megfelelő pozícionálás miatt.) Szerintem simán elfér az utcán (is) a fejhallgató a fejen, vezeték nélkül full kényelmes. Szerintem egyetlen területen van igazi előnye egy fülesnek, az pedig a sport, és azon belül is leginkább a futás. Én még egy konditeremben is simán ellennék egy fejhallgatóval. Egyértelmű hátránya persze a fej/fülnyomás, meg a fülrohasztás, de nekem ezek (időtávtól függően) nekem vállalható kompromisszumok.

  Hozzáteszem, ha egyszer kipróbálnék egy igazán jó wireless fülest, akkor lehet, hogy kb. soha többé nem vennék fel az utcára fejhallgatót, de még sajnos közel se volt olyanhoz szerencsém. Kanóccal se. Pedig volt már pár fülesem is, igaz, többnyire relatíve gagyik.

  Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

Új hozzászólás Aktív témák