- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Azért valljuk be, kijelzőben a 120 Hz-es 1400 nit fényerejű A25 kimagaslik a mezőnyből.
Mi a helyzet a PWM-mel?
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Továbbra sem értem, miért nincs hangsúlyozva a tesztekben, hogy kapható belőle ilyen is, olyan is, és az elérhető variációk közül mi épp ezt teszteljük.
A25-ből is rendre a 6 GB ram van említve, miközben abból is van nagyobb is.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Hát figyu,
(nem vagyok A15-A16-fan, én 103ezerért 8/256GB A25-öt vettem),
de a jó amoled kijelző, a minőségi IP54 ház, a jó nappali kamera, a hosszú terméktámogatás azért összeadódnak...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Kérdés hogy globálisan nézve a telefonhasználókból vajon hány %-ot érint a 4-5-6-7 éves support. A telefonszolgáltatók az imei szám alapján simán ki tudnák listázni hány éves telefonok vannak forgalomban (persze vigyázva, GDPR, stb, semmi érzékeny adat)
A 3-4 éves support tuti kell, annak általánosnak kellene lennie. A 3+1-et, vagy a 2+2-t is simán elfogadom.
Épp ma világosultam meg azügyben, hogy a méregdrága RedMagic telefonoknál (talán!) 1+1 év. Döbbenet.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Ezt Redminél megerősítem. Ez ügyben kb a k. anyukájukat.
Amikor megjelent a Note 10 Pro, abban az árjategóriában az volt a legjobb kamerás telefon. Megvette a gyermek, szuper, öröm-boldogság. Aztán megjelent a Note 11 Pro, és onnantól a 10 Pro kamerája "elbutult".
Nagyon közel állt a telefon a falhozcsapáshoz, és akkor mondta azt a gyermek, hogy soha többet Xiaomi. Ő ezt azóta is tartja, a Xiaomi nevű cég pedig magának köszönheti hogy kinevelt egy iPhone-felhasználót.(a családban van még 2 db redmi)
-
veterán
De itt élesben, direktben, személyesen tapasztaltuk meg.
Amikor megjelent a Redmi Note 11 Pro, el kellett róla mondani, hogy az a legjobb kamerás Redmi, és ez csak úgy volt lehetséges, ha a N 10 Pro lebutul, és baszki ez le is butult.
Beszarás.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Külpolitika
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest