Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiéget ez a játék, komolyan. Most másik gépen próbálnék vele játszani, de ha beállítom 1920x1080-ra a felbontást, ami az itteni monitorom natív felbontása, akkor a monitor nem támogatott felbontásra panaszkodik... Egyébként érdekes, hogy itt nincs az az akadás, mint a másik, erősebb konfigomon volt (pedig nem nyúltam a processz prioritásához).
-
Hello!
Valakinek van ötlete arra, hogy mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a játék kb. szabályos időközönként (3-4 mp.) "lefagy" 0,5 - 1 mp.-re? Steames változat (1.006), bőségesen erős gép hozzá (mondjuk ilyet még a 10 évvel ezelőtti jóval gyengébb gépemen sem produkált...), Windows 10 1909. Feltettem a ZRP-t is, hátha segít, de ugyanolyan. Be sem kell töltsek semmit, már a menüben csinálja, játék elején levő intro alatt szintén... Kikapcsoltam a Steam Overlay-t, illetve az GeForce Experience Overlay-t, de ez sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Teevolution Terra Pro Wireless + Rapid Sync 8K Dongle egyben
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield