Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vomi

csendes tag

válasz dangerzone #6701 üzenetére

Sziasztok!

Remélem, valaki még olvassa ezt a fórumot. Szóval, a problémám az, hogy letőltöttem a Stalker Oblivion Lost Modhoz egy arsenal 1.2 modot, megadom a linkjét:
    https://dl.getdropbox.com/u/49902/ArsenalMod1.2.rar
    A problémám az, hogy felrakom az oblivion lost modot, és átállítom true-ra az fsg.ltx-ben amit kell, utána bemásolom az arsenal 1.2-t, de ott nem írok át semmit az fsg-ben, mert true marad. Elindítom a játékot, bejön, hogy stalker arsenal mod, a menü megy, de amikor indítok egy új játékot, akkor a synchronizingnél kivág az asztalra, szóval nem tőltődik be a pálya.
    Van elképzelésetek, hogy mi lehet a gond? Esetleg valami mást is bekell állítanom az fsg-ben?
    Úgy is kipróbáltam a dolgot, hogy bemásoltam az oblivion lost modot, aztán bemásoltam az arsenal 1.2-t, és azután írtam át a false-et true-ra, de akkor is ugyanígy kidobott annál a résznél.
    Lehet, hogy az a gond, hogy ez az arsenal mod valamiféle orosz verziós Stalkerhez való?
    Ha így van, akkor honnan tudok rendes arsenal modot beszerezni? És hogy kell modolnom, miután feltettem az Oblivion lost modot? Egyébként maga az Oblivion lost 2.2 mod simán megy, semmi baj nincs vele.
    Előre is köszönöm a segítségeteket! Remélem, valaki veszi az adást :-)

Új hozzászólás Aktív témák