Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vomi
csendes tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Sziasztok!
Remélem, valaki még olvassa ezt a fórumot. Szóval, a problémám az, hogy letőltöttem a Stalker Oblivion Lost Modhoz egy arsenal 1.2 modot, megadom a linkjét:
https://dl.getdropbox.com/u/49902/ArsenalMod1.2.rar
A problémám az, hogy felrakom az oblivion lost modot, és átállítom true-ra az fsg.ltx-ben amit kell, utána bemásolom az arsenal 1.2-t, de ott nem írok át semmit az fsg-ben, mert true marad. Elindítom a játékot, bejön, hogy stalker arsenal mod, a menü megy, de amikor indítok egy új játékot, akkor a synchronizingnél kivág az asztalra, szóval nem tőltődik be a pálya.
Van elképzelésetek, hogy mi lehet a gond? Esetleg valami mást is bekell állítanom az fsg-ben?
Úgy is kipróbáltam a dolgot, hogy bemásoltam az oblivion lost modot, aztán bemásoltam az arsenal 1.2-t, és azután írtam át a false-et true-ra, de akkor is ugyanígy kidobott annál a résznél.
Lehet, hogy az a gond, hogy ez az arsenal mod valamiféle orosz verziós Stalkerhez való?
Ha így van, akkor honnan tudok rendes arsenal modot beszerezni? És hogy kell modolnom, miután feltettem az Oblivion lost modot? Egyébként maga az Oblivion lost 2.2 mod simán megy, semmi baj nincs vele.
Előre is köszönöm a segítségeteket! Remélem, valaki veszi az adást :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield