Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Amikor a teleportokkal utazgatsz, akkor egy pillanatra visszakerűlsz az első pályára, Szidorovicshoz a kereskedőhöz. Nem semmi, ahogy meglepődik szegény, én majd be xartam a röhögéstöl, mikor elősször láttam azt az első végigjátszámokor.
Mondjuk a helyében én is meglepődtem volna rendesen, az tuti.
Amúgy ezeknek a teleportoknak semmi értelmét nem láttam max, hogy be lehetett utazni az erőmű környékét és tudtam nézelődni itt-ott.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bencom ™
üzenetére
hát, másodikra már kevésbé parás. 4edikre már x16ba is nyugodtan le mersz menni. szóval megkaptad a very real endinget is, a screent nézve

AthlonXP: nálam betonstabil a 2.0. főleg, mióta prime stabil a gép

Brent: valszeg igen. már az OL 2.0ához is van faction mod, amiben lehet militaryval is tolni.
mondjuk én alapjtékban is vártam volna, hogy megfelelő mennyiségű bandita után esetleg military felkérést is kapjak... elvileg néha felvesznek stalkereket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield