Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield
üzenetére
Van ezen a pályán még egy kis kavar, a „dominók”. Azokat ne felejtsd el leszedni, mert tudnak meglepetést okozni. Amikor visszafoglaltuk a bázist vagy háromszor meghalt a karakterem, mire rájöttem, hogy nem az elől lövöldöző degeneráltaktól kapom a golyót, hanem oldalról a három egy kupacban kóricáló veterántól… Amikor ez tisztázódott, levadásztam őket (miközben azért a bázisfoglalásba is besegítettem), az egyik lement abba a katakombába, ahonnan a Lost Alfában a rézdrótot kell kihozni a vérszívók közül…
A ráakadás nem az én érdemem, az orosz sztalkeresek beszavazták 2016 tíz legjobb modja közé. Ezek között már csak egy van, aminek se angol, se magyar fordítása nincs. Majd azt is megvizsgálom ha lesz időm, de előbb befejezném a halál ellen 2-t. Meg ezt se ártana legalább egyszer végigtolni, hogy megtaláljam a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest