Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Igen, arra a falura gondoltam, csak elírtam...
Végülis más falu nem nagyon van ( szinte az egész gaméban..), szal nem lehet eltéveszteni...
Végigmész a falun átvezető földúton, majd ott az épületeknél megleled Lucky-t. Van ott pár jármű, talán vmi buszmegálló féleség is, meg a bejáratnál asszem ilyen álcaháló van kifeszítve...
Én is csak a minigun miatt csináltam meg azt a kűldit. Azóta az a fegyver hozzámnőtt. Keményebb vagy nagyszámú ellenfél esetén nagyon jó, vagy zárt helyen. Akkor meg falat is lehet bontani vele...
Viszont nehéz ( kb 44,5 kg ) és eszi a töltényt, de hatékony. Én a 7.62-es páncéltörőt ajánlom hozzá, azzal már te lehetsz a Terminátor!
Főleg egy jó féle exoskeletonnal párosítva.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végülis más falu nem nagyon van ( szinte az egész gaméban..), szal nem lehet eltéveszteni...
Végigmész a falun átvezető földúton, majd ott az épületeknél megleled Lucky-t. Van ott pár jármű, talán vmi buszmegálló féleség is, meg a bejáratnál asszem ilyen álcaháló van kifeszítve...
Viszont nehéz ( kb 44,5 kg ) és eszi a töltényt, de hatékony. Én a 7.62-es páncéltörőt ajánlom hozzá, azzal már te lehetsz a Terminátor!
Főleg egy jó féle exoskeletonnal párosítva..
shield