Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz shield #15488 üzenetére

És megy vele? A DX9 nekem is fenn van, manuálisan kellett feltelepítenem, mert nem is hozza magával a rendszer és a nélkül el se indul egyik Stalker se. Nem is volt semmi gond egyik moddal se idáig Win 10 alatt, viszont a Return Of Scar mod tartalmaz egy módosított xrgame.dll-t, minek a DX9-hez van köze. Win 7 alatt futott nekem gond nélkül, de a Win 10 nem túl kíméletes ezekkel a régi játékokkal és valószínűleg emiatt a módosított csatoló fájl miatt nem indul, mert valami nem tetszik a rendszernek benne. Kipróbáltam elindítani az alapjátékot ezzel a módosított xrgame fájllal, a játék elindult, de csak statikus megvilágítással. Amilyent próbáltam full dinamikusra váltani, azonnal leblokkolódott, majd nagy nehezen kilépett az asztalra. Az eredeti xrgame-el fut rendesen az alapjáték mindenféle megvilágítással. Csakhogy a saját xrgame fájlja nélkül a mod egyáltalán szóba se áll, úgyhogy egyelőre passz. Ha tényleg ez a gond, akkor biztos van rá megoldás valahol, csak meg kell találni. Eleget kutattam az orosz oldalakon, de abban a hatalmas oroszokra jellemző káoszban, ami ott van, képtelenség bármit is megtalálni.

Új hozzászólás Aktív témák