Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maci2013
csendes tag
Nincs ilyen gomb a laptop billentyűzetén :/ Akármilyen beállításra állítom, mindig lefagy a játék és kidob :/ Legalacsonyabb minőségen is ezt csinálja :/
-
Maci2013
csendes tag
Ez lehet hogy jobb...
Description:
Expression : m_available_count
Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetID
File : x:\stalker\xray-svn-trunk\xr_3da\xrgame\id_generator.h
Line : 92
Description : Not enough IDsException Reason:
XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "D:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrCore.dll" at 0023:696A4188, xrDebug::backend()+168 byte(s) -
Maci2013
csendes tag
Ez lenne az...
-
Maci2013
csendes tag
Sziasztok, kéne egy kis segítség.... Miután Dead City-ben találkozok a zsoldosokkal és a vezetőjükkel egy tudósoknak szánt csomag miatt, és miután leüt engem a zsoldosok vezetője, a börtönben magamhoz térve, még ki sem világosodik előttem a terep és Doktor, de a játék azonnal kidob és ezt a bugot írja ki a program. Ötlet? Köszi előre is! -
Maci2013
csendes tag
Köszi, elolvastam
Mi a legjobb módszer az újratöltögetésen és a folyamatos mentéseken kívül? -
Maci2013
csendes tag
Sziasztok, a "Generators" pályán a sok bugon csak az új patch segíthet majd? Roppant idegesítő hogy folyamatosan kidob a játék

-
Maci2013
csendes tag
Nem változtattam semmit, csak a karakterem karjait változtattam meg

-
Maci2013
csendes tag
Sziasztok, kérhetek egy kis segítséget? A hadsereggel nemrég számoltam fel a monolitosokat az erőműnél és elvileg most kéne lemennem az NPP Underground-ba, viszont mindig kidob a játék ezzel a hibaüzenettel: "There is no 'muzzle' bone for weapon 'wpn_fn2000_old_hud'. -- Mit tudok ezzel csinálni? Előre is köszi
-
Maci2013
csendes tag
Próbáltam már újra betölteni a mentést, még az összes banditát is kiírtottam a környéken, a szolgálatos katonát is kiszabadítottam, de semmi

-
Maci2013
csendes tag
A patch-ot telepítettem,de így sem jutottam előbbre

-
Maci2013
csendes tag
Sziasztok, tudtok nekem segíteni?
A Sin stalkerektől kaptam egy küldetést, miszerint elvileg ki kéne űrítenem Dark Valley-ben, a banditák bázisának emeletén, Borov irodájában a széfet. De amikor beütöm a három számjegyet, hiába kattintok az "OPEN" gombra, semmi nem történik
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- Kezdő fotósok digitális fényképei
- World of Tanks - MMO
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi a legjobb módszer az újratöltögetésen és a folyamatos mentéseken kívül?