Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Ezekkel a "takaritsd ki a tábort" jellegű feladatokkal az a gond, hogy amikor felvetted, az adott helyen legenerált x db lényt, embert, attól függ, hogy mitől kell megtisztítani a terepet. Mindaddig, mg ezek (pontosan azok a példányok) nincsenek kilőve, nem veszi teljesítettnek a feladatot.
Gyakran előfordul, hogy mire odaérsz valamelyik elkódorog, vagy az ilyen "segíts harcolni egy csapatnak" feladatban már lezajlik a harc nagyrésze és valamelyik kilövésre ítélt monolithos ott fekszik sebesülten, de még "él".
Nézd végig az összes fekvő ellenfelet... -
BandiHUN
veterán
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Érdekes gond lehet ez nekem is...bár nem tartok itt,de eszerint az elején figyeltek még a bugokra/hamarabb jársz arra,én pl.az alagútban kicsináltam a zombikat,és később kaptam meg küldetésnek,viszont ott a helyszinen újra beszélve le is tudtam abban a pillanatban...
Mint ahogy valami lénynek a szemét kellett összeszedni alküldiben,amit fel lehet venni többször is,de kaptam egy másik küldit is egy ilyen csoport leölésére,volt egy halom szemem...namármost igy csak egy helyben állva és dumálgatva fel tudtam venni és leadni ezt az alküldit többször is
Előre félek a haladástól,mert tetszik,de ha szinte mindenhol ilyenek+fagyás jön...
Új hozzászólás Aktív témák

- E-book olvasók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest