Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75
üzenetére
Tényleg nem éri meg feljebb tornászni, én a kereskedés miatt próbálkoztam vele (abban sem bizonyulok ügyesnek), de valóban unalmassá vált egy idő után. A harcnál nem számított, mert hiába volt nálam többlet a pusztító eszközökből, mert ha ügyetlen voltam így is-úgyis átküldtek az örök harcmezőkre.
A SoC, CS és a CoP első végigjátszásánál is csak az alapjáték adta lehetőségeket használtam ki. Talán az egyre "kegyetlenebb" modok miatt próbáltam ki a jócskán megnövelt súlylimitet, valamint a CS másodszori nekifutásánál.
Amiben egészen ügyetlennek bizonyulok, az ugrálások ide-oda és a famászás, ott elkélne némi segítség.
Mostanában Stalkerrel nem játszottam, talán a későbbiekben megpróbálom az LA-t, az elejébe már belekóstoltam és érdekes, szinte új világát tárja fel a Zónának.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest