Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ez érdekes. Baráti (zöld jelzés), vagy semleegs (sárga jelzés) bázison teszi ela figura automatikusan a fegyvert. Ellenséges területen még nem tapasztaltam ilyet, pedig a Depot már háromszor pucoltam ki, csak nincs értelme. Ha elteszi a fegyvert, akkor fedezékbe és nyomd meg a hármas gombot, alapértelmezettként aza géppityu, vagy amid van, gombja. Így elő kéne vennie a fegyvert.
A Depot sajnos nem lehet kipucolni a banditák mindig megjelennek. Én megmondom őszintén nagyon élvezema játékot, a fent tárgyalt bugokkal együtt, de ez a bandita kérdés már nekem is az agyamra megy (bár ahogyan mondtam, talán nem veteranon kellett volna újrakezdeni). Van egy M16-osom, upgradeltem, rá távcső, alulra gránátvető, alig rúg vissza, remek, sőt, még hangtompítót is szereztem rá. Na de ezt minek...
-a bandita fazonok (úgy mind a harmincan-negyvenen) azonnal meghallják, amint elsütöm az upgradelt anyámtyúkja fegyveremet
, pedig gondoltam csendben kiirtom egy részüket majd következik a többi, na nem. Csőstől rám támadnak, úgy kollektíve: "Itt a Borg. Minden ellenálllás hasztalan." 
-továbbra is az a gondom, hogy a Clint Eastwood hosszú kabátos bandita faszik elnyelik a golyókat.
Oké, fejlövés, de az nem mindig jön össze.
- a bandita faszik lefűrészelt csövő shotgunnal és egyéb ócskaságokkal is messzebbre lőnek, mint én a távcsöves tápolt fegyveremmel.
Ennek ellenére szeretem a STALKERT, nem rohanok benne, szeretem a mellékküldetéseket is megcsinálni.
Más: én időgyorsítás modot használok. Na meg ha akarmám éjszaka is mehetnék, mert a ruhára upgrade-ként tetettem infrát, bár az annak fényében gyengül, ahogyan sérül a ruha és hát a banditák pontosan fejen találnak éjszaka is 100 méterről shotgunnal még akkor is, ha a lámpám nem ég. Persze az övék igen, de ekkor már 2 tárat kell egyre kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Oké, fejlövés, de az nem mindig jön össze.