Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
azért dob ki, mert 1.503mas málhás modot használsz.
a system.ltxben a:
[level_changer]
script_binding = bind_level_changer.bindcímű két sorból a második hiányzik. copypasteld, és menni fog;>
limanszk kapujában vagyok. bugzik mint állat, kiegynsúlyozatlan, de eddig kb 300knyi pénzem volt... ebből 270et el is szórtam izibe
viszont van ACCuppolt vintarom, Obokanom, FT300am, egy szinte fullos sevám defre gyúrva, egy assaultra gyúrt Grozám, egy 9x18 és egy 9x19es pisztolyom accra gyúrva, és találtam végre egy dragunovot is.hol a fenébe lehet megvenni az uccsó upgradet seva suitra? egyébként ezt rosszul mondtad, a seva alapból 22k, csak amíg meguppolod, rámegy a gatyád is.
bónusz: yantarban red forest előtt volt military s7, már nincs. e? konkrétan az árusok mióta voltam warehousenál, semmi értelmeset nem akarnak eladni... és hova tűnt bar?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont van ACCuppolt vintarom, Obokanom, FT300am, egy szinte fullos sevám defre gyúrva, egy assaultra gyúrt Grozám, egy 9x18 és egy 9x19es pisztolyom accra gyúrva, és találtam végre egy dragunovot is.