Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield
üzenetére
Igen észrevettem. Elég sokáig hezitáltam, hogy a SEVA sisakját, vagy valamelyik katonai sisakot vegyem-e meg, végül maradtam az olcsóbbik (6000 Ru) katonainál. Úgy láttam, azzal járok a legjobban, mert a vegyi és egyéb védelmeit majdnem a SEVA szintjére lehet felhúzni, míg annak a golyóállósága maxra húzva sem éri el a katonai sisakokét, ebben a játékban meg inkább a lőfegyverek a veszélyesek, mint a vegyi vagy elektromos
hatások.Ha igaz, lesz majd olyan is, amikor egyszál bicskával kell Iránytó ellen menni...
-
miklos3391
csendes tag
válasz
shield
üzenetére
Igazából van hozzá patch, de így is gondjaim lettek, sajna. De még így is egy jó résznek ígérkezik.
Női stalker a bárban (!), új frakciók, új küldik stb.
Viszont sérelmezem, hogy szinte már a legelején megkap bármit az ember, így nemigen lesz fejlődés. Már most sincs hova.
Az ellenfelek meg igencsak kemények master fokozaton, asszem újra is kezdem stalkeren, vagy újoncon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Arc Raiders
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest