- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
#90933760 #7974 üzenetére
Haha, nekem csak az SGM van fent meg a két fix hozzá. Se textúra, se structures, se atmosfear... lehet hogy ez a baj.
Ami érdekes, hogy a SoC-t még a régi laptopommal játszottam végig, de a CS-t meg az alap CoP-t már ezzel a géppel (annyi különbséggel, hogy akkor még nem volt benne SSD, de az nem lenne szabad hogy számítson most), és bár mikrolaggolt, de soha egyszer se fagyott így le egyik se. Csodálkoztam is mindig, mit panaszkodnak a fórumozók.
A mikrolaghoz már hozzászoktam (arról csak annyit, hogy azt hittem, az SSD majd megoldja, nem oldotta meg, úgyhogy szerintem nem a lemezsebességtől függ), de ez a kifagyós történet ez új.
Másik nagy hírhedt jegesmedve a Fallout 3, na az se fagyott nekem soha-soha, miután felraktam minden frissítést. Én lennék csak szerencsés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest