Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nem a 64bites cpu-k voltak? Mondjuk az már standard lett. 32bites rendszerek már kikoptak új játékoknál.
Engem is csak 2 játék érdekelne, BF6 és Death Stranding 2 (gondolom jövő nyáron). Ezért több százezret nem szívesen adnék, ha nem muszáj. Ráadásul, ha lecseng nálam, akkor ott fog állni kihasználatlanul. Ezért is húzom kicsit a szám az 5060 Ti 16gb felárnánál
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nem...
, ha most vettél volna egy új gépbe vagy egy régi VGA helyett 5060-at, egy szót sem szóltam(írtam) volna, azt kritizáltam, hogy egy 4060-ast cseréltél le erre +40k-ért, úgy hogy közben kb. nem vagy előrébb semmivel sem. Azért is hoztam fel példának, hogy ha én cserélném le a VGA-mat egy 5070-re semmi értelme nem lenne... (és itt sem az 5070-et sz*roztam!)#39bobalazs: hadd kritizáljam az én véleményemmel, ha egyszer blogot írt róla ide...

-
válasz
Meggyi001
üzenetére
csak a helyzetet arnyalni: mini itx-ben utazom, csakis lp kartya johetett szoba, lehetoleg dual slot. az ertelmezheto kartyak listaja meglehetosen rovid
igy lett egy gigabyte 5060lp 8g memoriaval. jovo-allo? nem valoszinu (hatha eloallnak valami ugyes tomoritessel
) ai workload-ra egesz jo? egesz jo. megy vele 4k-ban a wot?
megy.
penge lett vele a 4literes gep? nagyon. szuperjo hasznalni, mindent tud.okos valasztas volt? neeeeeeeem
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nyilván drágább lett volna, de most meg olyan, mintha adtál volna egy pofont a sz..nak, ráadásul még a physx-et is beáldoztad (bár, ha nem játszol régebbi játékokkal, akkor persze ez nem érint). De én pl. nem cserélném le a 4070S-em egy 5070-re, mert bármennyire viszonylag olcsón megúsznám, nem lennék előrébb.
-
jaksamas
újonc
válasz
Meggyi001
üzenetére
Hát azért az nekem furcsa, hogy egy 27 colos monitoron valaki nem látja a pixeleket 1080p-ben. Én már évekőta egy HP U28 (28 colos) 4K monitrot használok, és mindig meglep a különbség, mikor összefutok egy hasonló méretű 1080p monitorral. Egyértelműen látom a pixeleket, különösen szövegeknél.
A "meghaladtuk" dolgot egyébként nem arra értem, hogy nem használják még mindig sokan. Ez kb. olyan, mint az autók. Attól még, hogy sok 20-25 éves autó szaladgál az utakon, attól még azok elavult autók maradnak.
Félreértés ne essék, nem gúnyolódni akarok, csak 2025-ben már szerintem abszolút sztenderd elvárás a 4k (vagy 1440p).
Egyébként én 2070 Supert cseréltem sima 4070-re és abszolút megérte. Egy 9700k-val párosítva mondjuk kb. ez a max, amit ki lehet hozni a gépemből (így is van egy minimális bottleneck).
-
Igen, a kiegészítésed is egy fontos szempont. Vannak őrültek akik kevés pénzből is szinte mindent a gépükre költenek (van ismerősöm, gyári munkás, albérletben de milliós gépe van) és van aki meg aranyhegyre született, ő meg akkor is megveszi a topp cuccokat ha soha ki sem használja. És van a másik véglet. Ma is láttam az egyik gépes fórumon aki rx 580-at keres, mert az már neki fejlődés....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).

igy lett egy gigabyte 5060lp 8g memoriaval. jovo-allo? nem valoszinu (hatha eloallnak valami ugyes tomoritessel
megy.