Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nem...
, ha most vettél volna egy új gépbe vagy egy régi VGA helyett 5060-at, egy szót sem szóltam(írtam) volna, azt kritizáltam, hogy egy 4060-ast cseréltél le erre +40k-ért, úgy hogy közben kb. nem vagy előrébb semmivel sem. Azért is hoztam fel példának, hogy ha én cserélném le a VGA-mat egy 5070-re semmi értelme nem lenne... (és itt sem az 5070-et sz*roztam!)#39bobalazs: hadd kritizáljam az én véleményemmel, ha egyszer blogot írt róla ide...

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ha most vettél volna egy új gépbe vagy egy régi VGA helyett 5060-at, egy szót sem szóltam(írtam) volna, azt kritizáltam, hogy egy 4060-ast cseréltél le erre +40k-ért, úgy hogy közben kb. nem vagy előrébb semmivel sem. Azért is hoztam fel példának, hogy ha én cserélném le a VGA-mat egy 5070-re semmi értelme nem lenne... (és itt sem az 5070-et sz*roztam!)