- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Az normális ha egy 941nd úgy 4-5 naponta eldobja a netet (kábelnetről van szó, dynamic IP) vagy valami gebasz van a routerrel? Hálózat van, de net nincs olyankor(sárga háromszög felkiáltójellel). Router újraindítása után van újra net.
Átállítottam 2880-ra a cliens lease time-t de nem használt. Megint nem volt net csak sárga háromszög. Pont 5 napot bírt. Rúter reboot admint felületről és minden okés lett. Miért van ez? -
törölt tag
válasz
New Life #3963 üzenetére
Ha az a gond, hogy nem vagy aktív és portot kéne nyitni az utorrentnek, akkor itt [link] le van írva hogy kell nyitni neki portot a routereden.
"amikor elindítom a torrentet nagyon lelassul a net, annyira, hogy egy mozilla kezdőoldalt is kb 2percig tölt be!"
Használj cFos-t. Az megoldja.
-
törölt tag
Szia!
Köszi a gyors választ, este megpróbálom!
De lenne pár kérdésem:"hasznalj fix ip-cimet"
Ezt hol? Hogy tudom beállítani?A Status-nál egy olyat találtam, hogy DNS Address - ez kell nekem?
A DNS menü alatt meg jelenleg "Automatic from ISP" van bepipálva. Ha jól értem akkor itt kell beírnom azt ami a Status-nál van a DNS Address-nél?
Itt a Secondary DNS Address-hez is kell írni valamit? Ha igen mit? Azt nem találtam meg. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy Belkin F5D7230-4 em van. Ha torrentezek akkor egy idő múlva egyszerűen lelassul minden,majd volt net és nincs net
Csak akkor javul meg, ha táp kihúz - vissza,
10\0,6-os kábel netem van.
Mi lehet a gond? Van rá valami gyógyír? Vagy másik router kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest