- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungar
tag
vibra: A szolgáltatót érdemes felhívnod, hogy nézzék meg jó-e a jel erősséged. A modem elé egy csillapító jól jöhet, nekem is ez volt. Azóta érdekes módon a netem se szakad.
A másik érdemes megpróbálnod a Jet boost programot...amivel 40%al is nőhet a rendszered teljesítménye. Nekem a cs szaggatott multiba, a pingem állandóan leesett de a Jet progival minden jó.
-
hungar
tag
Hátha valaki hasonló cipőben jár, járt.
Netem: fiber 50
Router: tplink wr842nd
Modem: cisco epc3208Az új net igénylésével kaptam a fent említett modemet és vettem a routert. Különböző időközönként szakadt a netem, csak modem ki be húzás segített rajta. Router nélkül is szakadt az internetem.
Upcnél azt mondták biztos, nem a modem mert a gépen azt látják a bejövő jellel van valami, lehet a póznán lett valami t állítani, vagy valami zavarja a jelet.
Jött egy szerelő, méregetett mindent jónak talált, berakott egy csílapítot a modem elé, nem értette mi a probléma...végül kérdi milyen háló kártyám van, mondom: realtek....akkor az a baj...
Elvileg ment nekik egy körlevél dec körül, hogy a cisco modem és a realtek háló kari nem nagyon szereti egymást és ez okozhat ilyen jelenségeket. Javasolta vegyek új háló karit...fasza.
Azóta érdekes módon egyszer se szakadtam meg, de az ördög nem alszik
Akinek itt cisco modemem és realtek kártyája van észlelt szakadást? szerintem kamu az egész. Szinte minden második gépbe realtek kártya van, föleg az integráltak a laptopokba....ha ez tényleg igy van az jó gáz.
-
hungar
tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni
Tegnap vettem egy TPlink wr 842nd routert. Beüzemelés után 5-10 percenként megszakad az internet teljesen. Csak az segít ha a modemet újra ki be kapcsolom. Másik routeremmel szakadás nélkül megy a netem, biztos, hogy nem modem hiba. Próbáltam már mindent állítgatni, tűzfalat ki be kapcsolni, chanelt állítgatni, resetelni, de semmi..hibás lenne a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest