- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
kábelprobléma nem lehet? illetve cross/nemcross probléma miatt? 3 toldással van megcsinálva kb az, hogy a kábel elérjen a másik szobáig. már nem is tudom milyen kábeleket használtam hozzá. BÁR ha az előző routerrel nem vot probléma, ezzel sem kéne legyen.
firmwarét örömmel fogadok, ha valaki talál hozzá
philips SNB5600/00 -
Peace
nagyúr
Nos nem történt semmi manuális ip adás után sem. Rákötöttem net nélkül a routert. Nem ad semmiféle ip-t a gépnek. És továbbra is "a célállomás nem érhető el" szöveget kapok a router pingelése során.
Ezt a tiltás dolgot még kipróbálom, de már nagyon ideges vagyok. Próbáltam resetelni 2szer is a routert, de ezek szerint nem jött össze mivel a laptop kapja a netet. Szóval feltételezem mindent megjegyzett a router(net azonosító, jelszó, ip autómatikus adása). Hány másodpercig kéne nyomni a reset gombot rajta? Próbáltam bekapcsolt és kikapcsolt állapotban is........
-
Peace
nagyúr
Persze minden világít megfelelően. Szóval jól müxik elvileg. Kábeleket is variáltuk, hátha rossz az egyik, de mind tökéletes. A laptop autómatikus ip kérésre van állítva, és meg is kapja a netet egyből routertől.
Mi értelme beállítanom az ip címét manuálisan pc-men ha azt szeretném elérni hogy routertől kapja? Ezt nem teljesen értem. Ennek ellenére persze kipróbálom most és megnézem a net nélküli variációt is azonnal. -
rigo88
aktív tag
válasszak másik titkosítást, vagy teljesen kapcsoljam ki? merthát a közelben lehetnek netezők, nem akarom megosztani a netet velük. főleg mert megosztott mappák vannak a gépeken.
amúgy 1-2 órán át ki volt kapcsolva a wifi (Wireless Disabled), és ugyanez a probléma fennállt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest